Отговори на тема  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Стъклени играчки .... и защо трябва да изтребим китайците .. 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
не виждам кво са ти криви жълтите. жълтите не само не прояждат света, ами мисля че те ще му попречат окончателно да се разложи в самодоволно разплуване. ако не беше жълтия хуй да е опрял в гъза на белите, вече в европа щеше да е победил зрелия социализъм, и вероятно идеята за премахване на парите щеше да е сериозно дискутирана.
ше ти кажа каква е работата - яд те е че жълтите продават електрониката без пари. ами ако не издържаш на конкуренцията, стани пиар, мен не ми пука.

Нед Дек 24, 2006 10:29 pm
Профил

Мнение 
Абе това с изтреблението в името на темата по скоро беше на шега, лично мен не ми преч тов акото правят, дори ми харесва защото се възпозлвам от него. Но ме беше яд на всички они жълтури по илиенци дето продаваха само такова .. както и да е и те не са ми виновни, ама нали трябва да има виновни в крайна сметка, ако няма виновен ще си намерим, за назидание ;)
Това откклонява темата, сигурно по правино щеше да бъде вместо защо трябва да изтребим жълтите, дали нашенецът започва да става безмозъчен консуматор, кеото н е много ненормално. Но все пак това дръвче има опрделено значение, идеята му е да изглежа красиво, бодро..... без значени дали ще му сложиш стъклени тпки или естествени украшения, ама тия пластмаси просто изглеждат грозно, може би твърде много се вглеждам ...... како и да е, то Българина май никога не е ценял красивото, по скоро моденото, шикозното ...... съвсем по овчи :)

Нед Дек 24, 2006 10:54 pm
Профил
Аватар

Мнение 
бе честно това че нямало стъклени играчки ме учуди - мислех си че би имало достатъчно купувачи за стъклени. като с бирата - има в пласмасови, има и в стъклени бутилки. защо за играчките да няма?

Нед Дек 24, 2006 10:57 pm
Профил

Мнение 
Ами знам ли, по местат където казах нямаше, и женския пазар целия обиколих. Мое да има някое магазинче като това в подлеза на пазара Иван Вазов, ама ако някой не ти го каже как да го намериш. Помян едно време около нов агодина на всяка сергия имаше играчки, е и сега има но всичко пластмаса и като питаш къде им астъклени всеки мълчи и не казва, а сигурно и другите с знаели. Това което разбрах от това магазинче е че тая година за последно са с епродавали български играчки, завода го затваряли. Те продаваха Български и Украински, Украинските също са доста красиви, но са по различни, повечето топки .... иначе много хубав връх си взх украински, много красив.

Пон Дек 25, 2006 12:18 am
Профил

Мнение 
ToHu написа:
Ами това ми беше второто ходене там, първия път търсех гави за манекем ...

Все повече повече се обеждавам, че изкуфявам и изоставам от новите неща и знанията и възможностите на младите. Ама срам - не срам ще питам (сигурно всички други го знаят :) ) - Тони, какво е това "гави за манекем" ? :oops:

А тая приказаки за изтребването на китайците удивително много ми приличат на един мнооооого брадат виц.

Македонците обявили война на китайците. И зачакали да почне войната. Минал един месец, нищо не се случило и взели та изпратили един парламентьор в Китай.Запитал ги той, дали са разбрали за обявената война. "Разбрахме, че сте ни обявили война, отговорил китаецът, но не можем да ви намерим на картата". Показал му комшията с върха на кърфицата къде се намира Македония и китаецът се опулил:
-Колко човека сте там - колко ви е голяма войската?
- Е, па като маанем шиптарите, египтяните и други малцинства требе да сме кам един милион.
- Ами ние сме 1.3 милиарда, а малцинствата ни са по 10-20 милиона - как мислите, че ще ни победите?
Замислил се нашенецът и отговорил:
- А бе, ние ке ви тепем, ама кой ке ви копа !

Пон Дек 25, 2006 10:53 am
Профил
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл
Аватар

Мнение 
"трепане на китайци , освобождаване на място" - аз съм ЗА !
или както беша казал един френд - "По-малко народ , по'й'че кислород !" :D :roll: :twisted:

Пон Дек 25, 2006 12:08 pm
Профил

Мнение 
sthx написа:
ToHu написа:
Ами това ми беше второто ходене там, първия път търсех гави за манекем ...

Все повече повече се обеждавам, че изкуфявам и изоставам от новите неща и знанията и възможностите на младите. Ама срам - не срам ще питам (сигурно всички други го знаят :) ) - Тони, какво е това "гави за манекем" ? :oops:

А тая приказаки за изтребването на китайците удивително много ми приличат на един мнооооого брадат виц.

Македонците обявили война на китайците. И зачакали да почне войната. Минал един месец, нищо не се случило и взели та изпратили един парламентьор в Китай.Запитал ги той, дали са разбрали за обявената война. "Разбрахме, че сте ни обявили война, отговорил китаецът, но не можем да ви намерим на картата". Показал му комшията с върха на кърфицата къде се намира Македония и китаецът се опулил:
-Колко човека сте там - колко ви е голяма войската?
- Е, па като маанем шиптарите, египтяните и други малцинства требе да сме кам един милион.
- Ами ние сме 1.3 милиарда, а малцинствата ни са по 10-20 милиона - как мислите, че ще ни победите?
Замислил се нашенецът и отговорил:
- А бе, ние ке ви тепем, ама кой ке ви копа !

compaq nx7010 :D, клавишите не хватят, глава за манекен се има в предвид ;)

Пон Дек 25, 2006 12:58 pm
Профил

Мнение 
Сложи си външна клавиатура за 5-10 лв и ще си решипш проблема. Може и китайска да е. :)

Пон Дек 25, 2006 5:01 pm
Профил

Мнение 
То не че нямам няколко но няма къде да ги слагам, като е на аста лаптопа заеа не малко място и клавиатура ако сложа това значи да няма никакво място пред него .. той и сега е на ръба на масата ..... проблем е че пиша бързо, и много често натискам бутоните по перифрията, на тези HP-та са така направени че не ги ли натискаш точно в центъра може и да не хванат.

Пон Дек 25, 2006 7:55 pm
Профил
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
Откъде тръгнахме, докъде стигнахме ;-)
Аз не съм търсил стъклени играчки тук в USA (сигурен съм че все някъде има, ама пак ще са Made in China), а даже и не знам какви са играчките на нашата елха - но тя е изкуствена и с едни оптични влакна и като засвети, не може човек да отличи толкова блясъка на играчките. А и с такива млади юнаци в къщи стъклените играчки все още са леко противопоказни :-)...

Пон Дек 25, 2006 8:16 pm
Профил WWW

Мнение 
Ееее Владо, сега им е момента да се научат да ги чупят кога иначе :).
И китайски има, тези двата модела дето ги намерих на илиенци са китайски, но са най обикновенни стъклени топки със шарки по тях, не с като нашите в цвят.
Но днес пък .. или вчера ли беше, гледах по брейн .. какво беше оная простотия по дискавъри, та там напъхаха една в микровълновата, та тя си беше цялата в цвят, а и беше стъклена или поне така ми се стори. Всичко имат ама ..... миналата нова година гледах но не видях, нито по магазините от сорта смит, уолмарт и др, нито в костко,росс и др подобни може би някъде другаде да има, ама тогава не се и опитах да намеря, просто проверявах където минавах но не съм търсил специално.

Пон Дек 25, 2006 8:30 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Тони, останало е едно място в България където правят - някаква фабричка в Добрич с 6 женички - оплакваха се горките, че нямали пазар а младите пък не искали да се учат на занаят щото лятото било голяма жега и други подобни. Преди са били три фабрики в България. Не си единствен който търси стъклени но това е отскоро. Аз преди години също търсих и случайно намерих в един магазин - купих ги всичките и засега имам :) След още година-две повече хора ще се осъзнаят и ще има търсене, съответно и предлагане (да се надяваме).

Вто Дек 26, 2006 3:29 pm
Профил ICQ

Мнение 
Да .. младите каво ли искат да правят .... и тук е така що да четът, даи готова схема ... дай готов код .. навсякъде е така. А е красива професия с още по красив продукт. А самите играки са интересни. И цветовете са хубави ярки, разнообразни, и фигурките са красиви .. и малко странни .. особено онова ..... на пингвин дето прилича :) ..... а защо да се гледа само БГ пазара, щом украинците изнасят защо и българите да не могат, да не би да са по калпави нашите .. ами не са ... дори лично на мен по ми харесват заото са разнообразни. А иначе . топло било, мотиката била тежка, от компютъра болели очи и ръце, на кораба не било хубаво, лкиентите били криви ... то ... май каквато и работа да е все ще и намерят кусури, мен ако питаш да ги накараш да стоят и гледат пак ще им е тудно и пак ще се оплакват каквото и да получават като заплата за едното гледане ..... няма оправия ....

Вто Дек 26, 2006 4:18 pm
Профил

Мнение 
..... грешка

Вто Дек 26, 2006 5:53 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Тони,как ще му се учи или работи на младото поколение? - Тати носи,мама меси да живей,живей труда!!! Оправия има,ама....

Вто Дек 26, 2006 6:24 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща