В работата ми монтираха на 2 метра от главата 1 радио за wireless мрежа. Не е голямо. Чудя и се не би ли оказвало вредно влияние върху ми.
Включено е по цял ден но предполагам че в него ще се логват 1 месечно за по няколко часа. Има ли възможност да поема негативи от радиото и излъчва ли ако никой не е логнат към него?
Пон Яну 29, 2007 6:59 pm
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
Божа работа. И аз съм треснал един Wirless рутер на 2 метра от главата си. Мисля си че ако той е вреден то и Wireless-а на лаптопа ми би трябвало да е също толкова вредно и то .... няма в Фарадеев кафез да живея я.
Абе знам че е по безвреден от Джисиема, пък от него не мога да се лиша.....
Абе такива вреди се доказват със статистика, а таква няма как да се направи в случая.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
Пон Яну 29, 2007 8:34 pm
MYXATA
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
мдаааа
то Римската цивилизация от оловото си е отишла(с него тръбите на акведуктите са споявали)...ама това чак в 20-ти век е доказано....
така че, след 10 века може и wireless-а да се докаже колко е вреден.....
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл