|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 11:08 pm
Кампания "Не Сте Сами" - Лентичка за десктоп
| Автор |
Съобщение |
|
Syrius-B
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Яну 30, 2006 2:48 am Мнения: 1248 Местоположение: София
|
За приоритетите съм съгласен.
Това, което написах по-горе, най-малко се отнася точно за въпросните 5 човека.
Това, че множество искат справедливост в Либия, не отменя факта, че понеже справедливостта не е осигурена от държавата и на родна територия, едното ще замести другото
|
| Съб Яну 27, 2007 11:31 am |
|
 |
|
Мартин
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:20 am Мнения: 61 Местоположение: София
|
Не може да се отрече, че тия от ГЕРБ са хитреци, вижте поредната им PR кампания:
http://news.ibox.bg/news/id_1132000568
|
| Сря Яну 31, 2007 1:08 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
хе-хе почти съм познал... ще взема да се преквалифицирам като врачка 
|
| Вто Юли 24, 2007 2:01 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Сега остава да се разбере кой плаща за всичко това. Защото нашите твърдят че не сме ние, французина казва, че и той нищо не бил давал, либииците пък казват, че парите дошли от ЕС и Франция.
А са половин милиард само дотук. Като го знаем Кадафи се е спазарил добре. Кой ли е прецакания? Всъщност въпроса е риторичен....
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Юли 24, 2007 3:35 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Според мен са разиграли дълга на Либия към България. Те и без това няма да го върнат, ами поне спасиха сестрите.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Вто Юли 24, 2007 4:15 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
е, "търговията" си я бива... няколко сестри и един лекар, с недоказана вина, за $650 млн СТАРИ долари без лихвите. по времето, когато е направен дълга, висях по опашки зимата да си КУПЯ полагащите ми се 30 литра. за малко да пукна, беше ми истинал вратен прешлен и ми изтръпваха ръцете и краката две години. а с тези пари можеше (по онова време) всички да карат коли цяла година без пари.
добри са ни търговците, няма що! сега фанфари свирят, след месец-два ще излезе някоя грозна истина.
кадафи е хитър и умее да се пазари, не е кат наште търговци. де са сега надето, иван, соломон?
или пък миленчо с външния дълг, евгени с епохалната сделка за газа и т.н.
хем се радвам, че се прибраха жертвите, хем ми е криво... щото всичко е за наша сметка 
|
| Вто Юли 24, 2007 4:40 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Да бе 650млн. Официално признатия дълг беше некъде към 20 или 30 млн. Така че и той не стига. Иначе нека им го дават, и без това няма шанс да си го приберем. Така поне допълнително пари няма да им даваме. Макар че нещо ме тревожи грозната мисъл, че накрая Саркози ще ни донесе сметката да си платим. Щото французите не са тъпи и няма да ни черпят на аванта.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Вто Юли 24, 2007 5:33 pm |
|
 |
|
MGBY
Ранг: Популярен
Регистриран на: Сря Дек 22, 2004 2:56 pm Мнения: 347 Местоположение: Хасково
|
Ми то така много лесно бе! Защо не платиха и за двамата дето ги заклаха онези ненормалници в Ирак?
|
| Пет Юли 27, 2007 11:47 am |
|
 |
|
3aek
|
вчера гледах предаването на Милен Цветков, баси това какво гадно и зависливо племе сме това българите, дребни душички не виждащи по-далеч от носа си, или просто тези са най-гласовити?
от 30 човека които се обадиха 25 питаха защо сега им давали апартаменти и прочее, ами защото нашите пишман политици си правят сега реклама на техен гръб, не че са много загрижени, защото ако не беше европа още 8 години Кадафи щеше да ги разиграва
просто жалка картинка сме никой от тези злобари които им броят "привилегиите" сега предполагам не се е замислил какво е 8 години да стоиш невинен в затвора?
|
| Пет Юли 27, 2007 12:49 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
За 8 години доста вода изтече.Кой е платил - не ми се вярва да научим кой е бил,също така няма и да научим кой още в самото начало не си е свършил работата -от дипломатите де.Сега пред свършения факт всеки се опитва да се изкара герой.Когато се търсеха виновниците за неадекватната работа но Външно и Посолството ни там - всички мълчаха.Явно българина все още не се е научил да си носи отговорността за последствията от постъпките си.А докато не се научи - оставаме в батака.Какво ли още ще плащаме в бъдеще.По опасното е някоя друга държава да не направи подобни нещо,защото се видя че веднъж номера мина.Дано да няма втори подобен.
|
| Пет Юли 27, 2007 1:02 pm |
|
 |
|
MGBY
Ранг: Популярен
Регистриран на: Сря Дек 22, 2004 2:56 pm Мнения: 347 Местоположение: Хасково
|
Абе то дали са невинни не е много ясно, и ако с такава лека ръка се упрощават дългове, то съвсем нормално е човек да се запита дали тези пари не може да се дадат за друга много по-благородна кауза (пак казвам, не бъди толкова сигурен, че са невинни), например колко деца чакат за трансплантация а?
|
| Пет Юли 27, 2007 1:26 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Аз също съм на мнение, че прекалено много пари и вниамние се потрошиха заради тия хора. Просто живота им е оценен прекалено скъпо сравнено с всеки друг обикновен гражданин на БГ. На фона на този дисбаланс, сега когато се прибраха, да продължаваме да трошим пари и да им отделят толкова внимание е меко казано дразнещо.
С какво са те повече от едно дете чакащо за трансплантация някакви си "мизерни" 100000 евро, та за тях да се троша 10ки милиони.
Имат пълно право да се дразнят хората - все пак нито Първанов, нито Станишев плаща за свободата на тия медици, а точно данъкоплатците.
Чух освен това че ще им опростят осигуровките, ще им изчистят досиетата (което си е правен прецедент), безплатно лечение и пр. Апартаментите не ги коментирам, щото ако и държавни апартаменти им дадат, ще отида да стачкувам заедно с либийците да им ги върнат обратно. Наглост е това.
Абе мама му старта накрая ще ги канонизират с кръгчета на главите. Е как да не се дразнят хората?
|
| Пет Юли 27, 2007 2:02 pm |
|
 |
|
3aek
|
ако наистина вярваш на това че са заразили умишлено 460 деца в конспирация с израел може да идеш да се прегледаш на доктор - това си беше чисто политически процес - на кадафи му трябваше някой да обере пешкира и българските сестри се оказаха подръка
гледах филм на колизи по дискавъри - такива вътрешно болнични инфекции е имало в същата болница преди нашите сестри да са били там, просто либийска немарливост, но доколкото съм запознат с нравите там - либиец никога не е виновен за нищо, запитайте се защо само сестрите бяха обвинени, там либийски лекари няма ли? не са ли знаели че се ползват инжекции за многократна употреба?
трябва здравата да ти хлопа дъската да предположиш че няколко български сестри под крилото на мосад извършват големи конспирации и за пари заразяват 460 деца
не коментирам за алкохола, секса и другите обвинения, сигурен съм че по тези обвинения 100% са виновни, те затова и по медиите не коментират много тази тема, няма наши хора които да са били в Либия и да не са варили/пили ракия а те са големи хора и могат сами да преценят дали и с кого да правят секс, не мисля че за това трябва да се лежи 8 години в затвора и да те затварят в клетки с кучета
ако някой си прави илюзия че някога българия е щяла да вземе пари от този дълг да се нареди първо на опашката за иракския - там (в ирак) хем бяхме в коалиция на окупаторите и обещанието бе да се изплати дълга ако участваме ...не съм разбрал нещо досега да е изплатено
така че този либийски дълг е танто за кукуригу - опрощаваме нещо което никога не е било възможно да вземем
|
| Пет Юли 27, 2007 2:53 pm |
|
 |
|
Zdrav
Регистриран на: Сря Яну 26, 2005 2:01 pm Мнения: 1952 Местоположение: Варна
|
Не са виновни сестрите за това че се дразнят хората. Ами е виновна мизерията в която сме затънали до шия. И тези 400 милиона са само капка в морето ако трябва да ни измъкват или спасяват от нея.
Това е злобата и зависта на мизерника.
|
| Пет Юли 27, 2007 3:36 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Аз съм с претенции да имам битие далеч от ниво мизерия. И въпреки всичко се дразня. За злоба към тях... аз лично злобея по политиците ни които си правят ПР-а на мой гръб (т.е. аз им го плащам).
Прави разлика между завист и раздразнение. Аз не им завиждам за нищо на тия медсестри ( а и невиждам човек за какво може да им завижда).
Но пък едно дете което чиито живот струва 100тина хиляди евро и на държавата (а и на хората) хич не им пука за него, със сигурност би завидяло на тия сестри за вниманието и финансите които получават. Въпреки че с нищо не са ги заслужили....
А за външния дълг, Заек, не си прав. Че кеш нямаше как да го вземем е ясно. Но можеше да спазарят нещо друго за него. Нещо което би било полезно за цялата държава като цяло. А затова дали човек трябва да лежи 8 години за прелюбодейство, търговия с валута ( а май и с кръвна плазма), за пройзводство на алкохол.... ами няма да се учудя ако в Либия закона повелява доста годинки за тия невинни престъпления. Тъй че май ще се окаже че те са си излежали това което са надробили....
|
| Пет Юли 27, 2007 4:25 pm |
|
|