| Автор |
Съобщение |
|
Predator_MF
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 1:22 pm Мнения: 1949 Местоположение: София
|
Sonic, HELP-a на CCS за разлика от този на много други среди и компилатори е написан много подробно и е лесноразбираем дори от начинаещи. Погледни и в графа "EXAMPLES", дори схеми на свързване има. В папка Examples на CCS пък има 100-ина примера за каквото се сетиш - от клатене на светодиод до комуникация с USB
|
| Пет Дек 29, 2006 7:41 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
http://www.ccsinfo.com/devices.php?page=versioninfo и по-точно следното:
ribbon има още и значение парцал или дрипа  , добре че сами си признават каква какафония бяха направили с новите дрипи.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Съб Фев 10, 2007 12:37 am |
|
 |
|
Sonic
Ранг: Новодошъл
|
как бре
на мен рибоните си ми харесват ( луд на шарено се радва )
наиш как се скъсаха да ги хвалят на презентацията на ms office 2007 тия от microsoft , даже показаха как може да си ги пишем на c# ... и да им се радваме  хехехех
|
| Пон Фев 12, 2007 9:21 pm |
|
 |
|
¶
|
Вярно че са шарени, мога да споря дали са хубави, обаче най-лошото им е, че не могат да се активират от клавиатурата, или CCS не са го направили
За мен заемат прекалено много място на екрана, като се сложат и табовете на активните джамове, някой статус бар или нещо подобно и активното поле за редактиране на програмата се свива на към 80% от размера на полето, ако се използваха класически менюта. Правилното е да не се премахват "дрипите", ами да си има опция класическо меню или меню с "дрипи" 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Фев 12, 2007 11:17 pm |
|
 |
|
zax
Ранг: Популярен
|
някой да се е борил с този проблем???
нещо key генератора не работи вече не мога да измисля нищо за решаването му
веднъж се оправи като първо инсталирах версия 3.249 и отгоре сложих 4.13
но след рестартирането отново същия проблем ....
вече и това не помага ....
от къде мога да дръпна? по нова версия ?
сега се опитах с 4.18 но пак съшото 
_________________ бързина, това е да бръкнеш 100 пъти в контакта за 1секунда и да не те хване тока .....
|
| Пон Мар 05, 2007 2:23 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
За CCS_PCWH - пробвай това и да не забравиш биричката
http://rapidshare.com/files/13588192/CC ... s.rar.html
|
| Пон Мар 05, 2007 8:02 pm |
|
 |
|
zax
Ранг: Популярен
|
кога, къде ????
 сега такава
като отговориш на предните въпроси
истинска 
_________________ бързина, това е да бръкнеш 100 пъти в контакта за 1секунда и да не те хване тока .....
|
| Вто Мар 06, 2007 12:26 pm |
|
 |
|
¶
|
CCS са успели да издялкат C компилатор за dsPIC30/dsPIC33/PIC24  Казвам издялкат, защото най-почтително молят всички потребители да им съдействат за откриване на бъговете  . Сигурно и те не знаят каква каша са забъркали
Демо версията http://www.ccsinfo.com/content.php?page=dspic , която ако изтеглите преди 17 Август и след това решите да купувате, ще има големи отстъпки  . За тези които закупят в количества, ще има специални награди: колело от печка и дръжка от тсл'а, заедно с парчето "На тсл'та дръжката" 
|
| Чет Авг 16, 2007 5:09 pm |
|
 |
|
Ки4о
|
Абе тези хора нямат ли си тестери на софта?  Май дорде е време е хубаво човек да се ориентира към Hi-Tech 
|
| Чет Авг 16, 2007 5:22 pm |
|
 |
|
valioman
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Съб Сеп 17, 2005 5:07 pm Мнения: 813 Местоположение: Сливен
|
Кичо то тестери има ... но нали знаеш че по сигурно тестване от реална ситуация няма ...... едно е да правиш нещата както препоръчва програмиста а друго е да се опиташ да разбереш защо аджеба става така .
А колкото до Hi-tech еми според мен и той не е много цвете за мирисане ама айде  )
|
| Чет Авг 16, 2007 5:24 pm |
|
|