Отговори на тема  [ 11 мнения ] 
Digital Multimetar 
Автор Съобщение
Мнение Digital Multimetar
Zdraweite,

6te si wzimam multimetar i se kolebaq mejdu dwa modela:
Peaktech 1040
i drugiqt e PM 334, koeto 6te da e nqkakwa izrabotka po pora4ka na online - shopa, po moe mnenie, za6toto ni6to ne otkrih w google-to
Edinstwenata razlika e, 4e PM 334 moje da meri 4estoti i ima awtomati4no prewkliu4wane na razdelite (ako go prewejdam prawilno), t.e slagam go na postoqnno naprejenie i to si meri ot 0 do 750V. :? i tai kato sa na edna i sa6ti cena mi e mnogo 4udno, towa s awtomati4noto..., dali 6te raboti dobre, az li4no ne sam wijdal takwoz ne6to.
Nqkoi 6te dadeli sawet?

Blagodarq

Съб Фев 26, 2005 11:47 pm
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен

Мнение 
аз до колкото знам ,тези с автоматичните обхвати трябва да ги чакаш 2-3 секунди да ти покажат измерваната стойност. Не знам кои са по-хубави, аз предпочитам аналогови уреди.

Нед Фев 27, 2005 1:15 pm
Профил
Ранг: Форумен бог

Мнение 
А защо си се хванал онлайн да го купуваш, отиди до някой магазин и си вземи от там, електронинвест приерно предлагат голям избор, цените не са много лоши.

Пон Фев 28, 2005 12:18 am
Профил
Мнение da no
Taka e, no pi6a ot germanica i tuk opredelino si struwa da kupuwa6 online.
Ima dwa magazina:

http://www.reichelt.de
http://www.pollin.de

ot koito sam mnogo dowolen. Dostawka do 10dni, cenite sa dobri, a i ka4estwoto osobeno na parwiq e na mnogo dobro nivo. A ima i "studentski pora4ki" koito kato se saberem nqkolko du6i dostawkata izliza bez pari :D ina4e e 3.60e do 10kg

Пон Фев 28, 2005 12:56 am
Аватар

Мнение шльокавица
...

Последна промяна на Съб Яну 28, 2012 10:04 am, променена общо 1 път

Пон Фев 28, 2005 8:11 am
Профил WWW
Аватар

Мнение Относно кирилицата
на мен също ми е неприятно, когато чета постинги на латиница, но понякога ми се налага да използвам ssh и да "излизам" в бг. мрежата през университетски комп. и тогава технически ми е невъзможно да пиша на кирилица (за инсталация или пипане на настройки и дума да не става, тук сигурността я имат за... ) :roll:
Беше станало дума, да се сожи таг, който да конвертира м/у кир. и лат. подкрепям идеята, а и съм сигурен, че не само аз имам затруднения от подобно естество. Не че юркам Реконструктор-а, той и без това си има достатачно работа човека :)

Поздрави

Пон Фев 28, 2005 10:55 am
Профил WWW
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран
Аватар

Мнение 
Щом си в Германия, можеш да си купиш от http://www.conrad.com/ Избора е голям и цените са нормални за Europe...

Пон Фев 28, 2005 10:18 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение не е точно така
Stiv благодаря за съвета, но не е точно така. Конрад в сравнение с Райхелт и още-повече Поллин имат УБИЙСТВЕНИ цени. Не знам точно как стоят нещата в Родината, но Конрад определено не е за препоръчване особено за електронни компоненти, богат асортимент ама удраят здраво.
Преди месец ми трябваше конвертор от 12-24 волта, там една такава чарк беше към 30-40е, накрая си намерих схема и си я сглобих за 3-4е.
А днес правих поръчка до райхелт за частите на един AVR ISP, и всичко излиза около 1.5е (с фото-платината) Като я запоя ще пусна няколко снимки на нея и атме-борда, сигурно във форума има и други, които сега почват да се занимават с микро-контролери. :)
Впрочем може ли някой да каже колко струва 16Mhz-овият Атмега32.
Райхелт го дават за 6е, а Конрад имат някаква цена от 23е, ама след името стой едно "РС", някой имали идея какво е това нещо, иначе характеристиките са сащите 8O

Пон Фев 28, 2005 11:26 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Във "Футурел" е 7.32 лв. за DIP40 и 10.27 лв. за SMD. Доставят с куриер, много удобно. От тях си взех 2 бр. mega16-ки.

Вто Мар 01, 2005 10:38 am
Профил
Аватар

Мнение Re: не е точно така
HCL написа:
Stiv благодаря за съвета, но не е точно така. Конрад в сравнение с Райхелт и още-повече Поллин имат УБИЙСТВЕНИ цени. Не знам точно как стоят нещата в Родината, но Конрад определено не е за препоръчване особено за електронни компоненти, богат асортимент ама удраят здраво.
Преди месец ми трябваше конвертор от 12-24 волта, там една такава чарк беше към 30-40е, накрая си намерих схема и си я сглобих за 3-4е.
А днес правих поръчка до райхелт за частите на един AVR ISP, и всичко излиза около 1.5е (с фото-платината) Като я запоя ще пусна няколко снимки на нея и атме-борда, сигурно във форума има и други, които сега почват да се занимават с микро-контролери. :)
Впрочем може ли някой да каже колко струва 16Mhz-овият Атмега32.
Райхелт го дават за 6е, а Конрад имат някаква цена от 23е, ама след името стой едно "РС", някой имали идея какво е това нещо, иначе характеристиките са сащите 8O

То и на райхелд не са им ниски цените....
Ако купуваш по на едно виж шукат.
Те също са немци и на някой неща дават доста добри цени.

Сря Мар 02, 2005 12:44 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение Шукат
Тишо, гледах им страницата 2-3 пъти с различни браузери, но всеки път не ми изписва нищо в полето с цените. 8O
При вас излизали нещо?

Вто Мар 08, 2005 11:00 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 11 мнения ]