| Автор |
Съобщение |
|
haribobg
Ранг: Минаващ
|
 UNITRONICS/SIEMENS
Здравейте, занимавам се с PLC от няколко години , предимно UNITRONICS/SIEMENS, като мога да кажа че имам реализирани няколко наистина сериозни проекта. Ако някой прояви интерес към UNITRONICS/SIEMENS, мога да съдействам...
_________________ UNITRONICS
|
| Пет Мар 30, 2007 7:16 pm |
|
 |
|
alexandro28
Регистриран на: Пет Юли 28, 2006 12:06 pm Мнения: 33 Местоположение: Sofia
|
Здравей ,отдавна търся съмишленици по БГ форумите ,но уви .
Аз също се занимвам,но по-скоро със Allen-Bradley and Unitronics ,за Симатиците имам всичкият нужен софт + последният модел програматор на Сименс ,но да си призная честно ,не съм им фен ..Не казвам че са лоши разбира се.
Ще се радвам да осъществим контакт ,мейла ми е alexandro28@abv.bg Поздрави Сашо
|
| Нед Апр 08, 2007 12:32 pm |
|
 |
|
K.I.KOSTADINOV
|
ЗДРАВЕЙТЕ ,ЗАНИМАВАМ СЕ С ПРОГРАМИРАНЕ НА SIMATIC PLC ОТ 6-7 години.ДО СКОРО НЯМАХ КОИ ЗНАЕ КАКВИ ПРОВЛЕМИ .ДО КАТО ЗА ЕДИН ПРОЕКТ НЕ МИ ПОТРЯБВА ПО СЕРИОЗЕН ОПЕРАТОРСКИ РАНЕЛ.КУПИХ ПАНЕЛЕ +РАЗВОЙНИА СОФТУЕР WinCC flexible 2005 compakt.И ЕТО ПРОБЛЕМ СОФТУЕРА ТРЪГВА САМО КАТО ДЕМО.МНОГОКРАТНО ЗВАНЯХМЕ ДО SIEMENS ВЪВ ГЕРМАНИА .ОТ ТАМ МИ ИЗПРАТИХА НОВА ДИСКЕТА СЪС ЛИЦЕНЗЕН КЛЮЧ.НО ЕФЕКТА ВЕШЕ СЪЩИЯ.ЗА ТОВА ВИ МОЛЯ АКО НЯКОИ МОЖЕ ДА МИ ПОМОГНЕ С "CRACK" ЗА ТАЗИ ВЕРСИЯ.ИЛИ КРАКНАТА ВЕРСИЯ НА Pro Tool Pro.ЩЕ ВИ БЪДА ВЛАГОДАРЕН.ПРЕДВАРИТЕЛНО ВЛАГОДАРЯ!
|
| Нед Апр 08, 2007 6:40 pm |
|
 |
|
alexandro28
|
Пиши на посоченият адрес имам 7 лиценза на WinCC ,ще ти свършат работа ,но дедоумявам защо твоят не го приема ,на каква операционна система го качваш ,какво разбираш под това "тръгва само като демо" ,не са активни всички приложения ли или? Какъв панел искаш да пишеш?
|
| Нед Апр 08, 2007 7:07 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Ами като му гледаш писането става ясно що за дървар е човека отзад.
Това обяснява предполагам и защо не му тръгва средата

|
| Нед Апр 08, 2007 9:26 pm |
|
 |
|
K.I.KOSTADINOV
|
ОПЕРАЦИОНАТА МИ СИСТЕМА Е WINDOUS PROFESIONAL SP1.ПРОГРАМАТА РАБОТИ САМО 14 ДНИ.ИМАМ ИНСТАЛИРАН SIMATIK MANAGER PROFESIONAL+PLC SIMOLATOR.ТЕ РАВОТЯТ ПРЕКРАСНО."AUTOMATION LICENSE MANAGER"Е ВЕРСИЯ 3.0.ПАНЕЛА Е 170В.ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО НЕ РАБОТИ ПРИ ДЕМОТО Е ИНТЕГРАТОРА СЪС STEP 7.НО ТОВА НЕ Е ПРОВЛЕМ.
|
| Нед Апр 08, 2007 9:45 pm |
|
 |
|
bateAz
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
А на моята клавиатура има и малки букви! 
|
| Нед Апр 08, 2007 11:06 pm |
|
 |
|
alexandro28
|
Ами първото ,което трябва да направиш е да качиш Windows SP2, след това кажи какво става -не може да не става ,няма такъв вариант ,чети хелповете в сайта на Сименс има подробни описания по въпроса ,немците пращат нов ключ когато си загубил лиценза ,случвало ми се е ,но проблема е при теб не е в софтуера ..
www.automation.siemens.com има хелпове,форум ,всичко необходимо,няма начин да не се оправиш-иска си четене  [/url]
|
| Пон Апр 09, 2007 11:04 am |
|
|