Някой ще предложи ли интересна идея за курсова работа с PIC. Ако има и някаква механика още по-добре....
СОВАЛКА
Страшно оригинално, мерси. Ей сега я почвам! Ама като стане ще ти се обадя да я подкараш че да се отървем от теб и от "оригинални" мения.
Както и да е. Вече имам предвид вече нещо. Мерси все пак на останалите !!!!
Еи VIP-m така нестава,сигурен съм че ако си зададеш по друг начин въпроса и не с този тон ще излезе нещо
Чет Апр 12, 2007 3:09 pm
Ки4о
Ранг: Форумен бог
За получаване на идеи
Аз имам много сигурен метод за генериране на идеи!Броя на желаещите да се запишат в него - неограничен.НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН Е ! Метода е следния:Всеки желаещ го водя на "обект",връчвам му лопата,мотика,....(според сезона и конкретните характеристики на обекта) и го оставям да се вихри с инструмента. Гарантирано идване на идея в главата след 1-вия декар!Ако и тогава не дойде идеята - чакаме след втория и така дорде дойде!Офертата е целогодишна!Желаещите си носят храна и работни дрехи.За записване и справка-тук във форума!Не пропускайте своя шанс да ви хрумне нещо гениално!Елате и пробвайте!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл