|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 2:25 am
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Реконструктор
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
 БГ Сървър?
Тука има една опция целия сайт да се премести на БГ сървър. Дали е уместно? 
|
| Пет Май 25, 2007 1:00 am |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Аз гласувах да си седи където е, да не стане ние от щатско с Пирев да не можем да го виждаме форума  .
|
| Пет Май 25, 2007 2:17 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Няма смисъл, аз съм много против БГ сървърите. Не ми се е случило поне веднъж да ползвам хостинг на БГ сървър и всичко да е наред. Много сме далеч още мен ако питате от тия работи. Масово слагат не съвсем професионални сървъри като хардуер, да не говорим че са в още по непрофесионално оборудвани помещения, и най-накрая, най-сриозния проблем на никой не му пука, и мое си седиш и 2 дена без връзка и никой с нищо да не ти помогне.
Освен това с тия междуфирмени борби, винаги се получава че някой няма връзка към този сървър. Значи в момента имам точно подобен проблем, едни демо сайтове са качени на някакъв БГ сървър, виждат ги хората които пишат, виждам ги аз от вкъщи, но няма шанс да ги видя от офиса, все едно съм с модем на 9600 .. то не че от вкъщи е зареждат много по бързо де но ...... та според мен да си стои там където е.
|
| Пет Май 25, 2007 8:39 am |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Една работа като върви, по-добре не я пипай!
|
| Пет Май 25, 2007 8:50 am |
|
 |
|
GTN
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пет Яну 26, 2007 5:05 pm Мнения: 310 Местоположение: из България
|
Напълно съм съгласен, и аз съм на този принцип. Аз съм за да си стоим тука 
|
| Пет Май 25, 2007 10:26 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
 |  |  |  | ToHu написа: Няма смисъл, аз съм много против БГ сървърите. Не ми се е случило поне веднъж да ползвам хостинг на БГ сървър и всичко да е наред. Много сме далеч още мен ако питате от тия работи. Масово слагат не съвсем професионални сървъри като хардуер, да не говорим че са в още по непрофесионално оборудвани помещения, и най-накрая, най-сриозния проблем на никой не му пука, и мое си седиш и 2 дена без връзка и никой с нищо да не ти помогне. Освен това с тия междуфирмени борби, винаги се получава че някой няма връзка към този сървър. Значи в момента имам точно подобен проблем, едни демо сайтове са качени на някакъв БГ сървър, виждат ги хората които пишат, виждам ги аз от вкъщи, но няма шанс да ги видя от офиса, все едно съм с модем на 9600 .. то не че от вкъщи е зареждат много по бързо де но ...... та според мен да си стои там където е. |  |  |  |  |
Ами в случая фирмата е българска, но нямам проблем с нея, освен, че някой ядосан служител може да скапе сайта по всяко време - паролите се знаят от всички.  Просто ще слагат сървъри и в БГ, до сега им бяха само в САЩ и Хонг-Конг, като сайта в момента е на сървър в САЩ.
|
| Пет Май 25, 2007 11:02 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
много рядко ми се е случвало да нямам достъп, дори и като обикалям по света
скоростта е винаги поносима, нищо че сървъра е на майната си
у нас не ползвам хостинг, щото всички сървъри са си мои
но се случва все пак понякога нещо да спре, извън моя контрол.
подкрепян напълно принципа "не поправяй радио, което свири"
ако е само за едното местене - няма смисъл.
ако има обаче технически или финансови аргументи, дай да ги дискутираме.
|
| Пет Май 25, 2007 11:04 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
искаш да кажеш, че и сега си на същата фирма?
|
| Пет Май 25, 2007 11:06 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Абе що за животни сте софтуеристите бе, не го закачай сайта, нека живее, и без това сигурно при местенето ша го счупиш и ще се изгубят половината неща. Сега си е добре, вижда се от всякъде, в БГ не се знае от къде ще се вижда.
|
| Пет Май 25, 2007 5:12 pm |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 9 мнения ] |
|