Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Тибет и жълтеницата 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Тибет и жълтеницата
http://news.ibox.bg/news/id_1287964814 Колко му е да затрият една многовековна култура. При все че и въпросната култура няма никакви шансове да им се опъне. Става въпрос на чиста демонстрация на сила на болните мозъци на китайските водачи. Тибет не е интересен с нищо - няма полезни изкопаеми, няма нефтопроводи, икономически е на ниво 17 век. За чии им е на китайците да го асимилират - единствено заради едната амбиция.

Китаеца си е абсолютен термит - силно социализирана колония, разчитаща за оцеляването си на голямата си популация. Където мине - оставя стърготини. Отдавна е време да се напръска с raid, ама пусто консуматорско общество - изпитва остра нужда от MP3 плеъри по 5$.

Пет Юни 08, 2007 12:21 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
браво на китайците =D> =D> =D>
религиозната високодуховна паплач требе да се мачка със и без повод :)
а и отделно че експанзионистичната политика е единствено правилната, всичко останало са хуманистки изгъзици.

Пет Юни 08, 2007 12:36 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Отдавна си мисля че е време да ти покажа какво е бруталност. Отиди в църквата и запали свещичка с молитва да не ме срещнеш някога на живо :evil:
Рядко лайно си ти Zaphod. От най редките. :evil:

Цецо. Напълно си прав. И за съжаление нищо не може да се направи. Май вече е премината точката в която е можело да се вземат някакви ефективни мерки срещу жълтеницата и най вече Китай. :cry:

Пет Юни 08, 2007 12:48 pm
Профил
Аватар

Мнение 
хленч-хленч-хленч :D
ко стаа бе? няма ли я другарката да се оплачете от уошите жълтайци и от уошия запход? :twisted: ми така е в реалния живот, няма я другарката, секи сам се опрая

Пет Юни 08, 2007 1:36 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Зейфод, ти кефиш ли се на хлебарките които превземат леглото ти...

И за каква експанзия дърдориш? Тибет, китайците са го експанзирали отдавна. Явно никой не им оспорва владението. Но защо трябва да го унищожат? Какво печелят? Тибет не ги застрашава с нищо. Все едно да си ходиш по улицата и да риташ децата, само за да покажеш на себе си колко си як...

Като са толкоз печени китайците, що не си експанизират Тайван?

Пет Юни 08, 2007 3:03 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Ами то това с децата най вертоятно си е ежедневие за Zaphod. В толкова много постове е показвал любовта си към разните форми на бруталност.

Пет Юни 08, 2007 3:26 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Цецо написа:
Но защо трябва да го унищожат? Какво печелят? Тибет не ги застрашава с нищо.

не е така. то и китайците не ни застрашаваха с нищо, ама виж сега как ги плюете и да има един начин ще ги избиете до крак. жълтурите имат усет към тия неща, докато белия хуманист оставя да му се качат на главата и после се сополиви "ама то вече е късно". не че жълтайските лидери проявяват някаква велика далновидност и проницателност - стремежа да смажат тибет е напълно разбираем дори за не много сложния ум на всяко едно квартално куче, което не допуска двувластие в неговата глутница. а религиозните водачи имат сериозна власт, поне колкото на медиите.
а за хлебарките - не е нужно да харесваш хлебарките, но може да ги уважаваш. само отявлените тъпаци мразят побеждаващия враг, умните хора предпочитат да се поучат от него.

Пет Юни 08, 2007 3:51 pm
Профил
Аватар

Мнение 
И в този момент Zaphod вижда роля и за себе си.
Вижда че може да скандира "Давайте! Смачкайте ги! Вие сте силните днес,правете квоти си искате! Набиите ги на кол!". И скандира. И не за да му кажат браво. Макар че ако му кажат ще бъде няправо щастлив. Причината е друга.
Така се чуства силен,почти победител а не обикновенната редова хлебрка каквато е всъщност в живота.

Пет Юни 08, 2007 4:20 pm
Профил
Аватар

Мнение 
гадно ли ти е киров? не си прави труда да ми отговаряш, въпроса е риторичен :D

Пет Юни 08, 2007 5:01 pm
Профил
Аватар

Мнение 
zaphod написа:
гадно ли ти е киров? не си прави труда да ми отговаряш, въпроса е риторичен :D

zaphod, що ми приличаш толкоз на Волен Сидеров ? Онзи избива комплекси, за теб не ми се вярва да е така :)

Пет Юни 08, 2007 7:22 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
¶ написа:
zaphod, що ми приличаш толкоз на Волен Сидеров ? Онзи избива комплекси, за теб не ми се вярва да е така :)

e сега, да не би на света да има само хуманисти волен сидеровци. пък и не мисля че болния избива комплекси, просто така вижда нещата той. всъщност, това с избиването на комплекси е станло толкова обща диагноза, ще вече нищо не значи. някой си купува ферари - избива комплекси, друг набива жена си или децата си - и той избива комплекси, трети се кара на работниците си, щото нещо са сгафили, е разбира се че той избива комплекси в особено разтърсващ ранг.

Пет Юни 08, 2007 8:44 pm
Профил

Мнение 
Аз пък като се наложи ползвам услугите на ДПС!

Пет Юни 08, 2007 9:28 pm
Профил

Мнение 
zaphod написа:
само отявлените тъпаци мразят побеждаващия враг, умните хора предпочитат да се поучат от него.

Даааа.. Май трябва да проклинаме предшествениците си, заради факта, че в момента не си пишем на турски. Или на гръцки. Или , че нямаме на всеки ъгъл ракета и виещ космонавт в нея. Самият този факт показва, че прародителите ни не са уважавали достатъчно победилия ги враг. И поради това са били експлоатирани и мачкани .

Колкото до това дали европейците са хуманисти. Ами погледни картата на света и прецени в каква част от света не се говори на европейски езици. И дали този факт се дължи на хуманизъм.

Пет Юни 08, 2007 10:05 pm
Профил
Аватар

Мнение 
И за какво всъщност спорите?
Нещо не ми стана ясно. :(

Съб Юни 09, 2007 12:03 pm
Профил WWW