Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
Как да пазаруваме от ebay? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Как да пазаруваме от ebay?
Нямам опит в пазаренето от там. За целта си направих една виртуална виза карта, прехвърлих и парички да си има вътре, регистрирах се в ебай, пробвах да купя нещо, наложи се да се регистрирам и в пейпал. Взе ми евро и петдесет за да ми провери картата, върна ми един 4 цифрен код, въведох го в акаунта си и сега ми пише за статус на картата - България - проверена. Но когато пак пробвах да купя нещо от ебай ме препрати към връзка да направи линк от пейпал към ебай, пише ми че ще се свърже след няколко часа, но след 2-3 дена пак ме препраща на същото място. Та ако някой има опит в покупките от там да сподели нещо ???

Чет Юни 21, 2007 11:44 am
Профил
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
Като си харесаш и купиш нещо ( а не просто да заложиш), накрая след потвърждението ти иска PayPal акаунт и парола. Въвеждаш ги, и след това ти излиза последно потвърждение със съответните цена, доставка, застраховка. Избираш си pay и си готов.
Иначе на мен никога не ми е давало такова съобщение за връзка покъсно :?:
Успех :)

П.С. А еврото което ти е взело отначало при първатата ти транзакция ще ти ги върне ;) Само да провери дали ти е истинска картата :)

Чет Юни 21, 2007 12:39 pm
Профил

Мнение 
Странно защо при мен не се получава. Ето това ми дава всеки път като искам да си купя нещо!

Прикачени файлове:
3.jpg
3.jpg [ 20.8 KiB | Прегледано 703 пъти ]
2.jpg
2.jpg [ 21.53 KiB | Прегледано 705 пъти ]
1.jpg
1.jpg [ 30.22 KiB | Прегледано 700 пъти ]
Чет Юни 21, 2007 1:02 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Интересно :!: Не съм виждал нито един от споменатите прозорци по-горе. Тия от PayPal са големи идиоти. Сега колегата си има разправии с тях. Направо са уникално тъпи. Искат да им изпрати на факс копие от официален документ на които му го пише името и адреса ТОЧНО ТАКА както са написани в PayPal. Глупости големи. И един support имат... Но все пак щом казваш че вече няколко дена все така си стои, пробвай да им драснеш някои ред да ги питаш, все пка пише няколко часа.

Чет Юни 21, 2007 2:32 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]