Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
CE марка 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
за мене вече сертификатите имат отрицателна тежест...

Пет Юли 27, 2007 6:04 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Ето вода от извора: http://www.ce-marking.org/list-of-standards.html

Съб Авг 04, 2007 6:01 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Само за справка - още съм на ниво - да бъде или да не бъде :) Есента ще му мисля, като му дойде времето :)

Съб Авг 04, 2007 7:18 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
zaphod написа:
за мене вече сертификатите имат отрицателна тежест...

Ами определено тежестта е отрицателна. Предимно във финансов аспект, но и откъдето другаде да го погледнеш - все си е гадост.

Съб Авг 04, 2007 7:19 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
СЕ-то е малко като комисията за защита на личните данни.
самата комисия нищо от никого не защитава. даже и препоръки не дава как да се защитават данните.
единственото което направи е да регистрира операторите на данни (на практика всички юридически лица)
не знам да е станало нещо полезно с регистъра.
ако не се регистрираш - глоба (направо не мога да повярвам,че регистрацията беше безплатна)
същевременно лични данни се търгуват на "пазара" срещу скромни суми. почти всички, на които им трябват вече са се уредили. но пък си имаме комисия за защита на данните. дрън-дрън :vom:

та да завърша алюзията: какво ще стане, ако гордо плеснеш СЕ и някой някога се заяде с тебе, че нещо не ти било наред (примерно EMI излъчване на 533.816121MHZ е 62dB).
във варианта с декларацията за съответствие може да се заядат по члена за документ с невярно съдържание.
друго?

Съб Авг 04, 2007 8:57 pm
Профил

Мнение 
ДедоБоре написа:
....та да завърша алюзията: какво ще стане, ако гордо плеснеш СЕ и някой някога се заяде с тебе, че нещо не ти било наред (примерно EMI излъчване на 533.816121MHZ е 62dB).
във варианта с декларацията за съответствие може да се заядат по члена за документ с невярно съдържание.
друго?

А мен ми е интересно кой ще установи дали има несъоътветствие с декларираното? Някоя секретарка? Тия кетапи се правят за забърсване на ръцете- ползват се когато се омаже работата. Ама тя омаже ли се и кетапа не мой ти помогна.
Иначе може да си го праснеш СЕ знака, ама не е нужно да е много гордо , ами ей така ,в някое ъгълче. Ако те спипат ще твърдиш, че е печатна грешка. :)
А за съда - че те у нас вече и за убийство не осъждат, какво остана за документна грешка?

Нед Авг 05, 2007 10:21 pm
Профил
Аватар

Мнение 
ДедоБоре написа:
та да завърша алюзията: какво ще стане, ако гордо плеснеш СЕ и някой някога се заяде с тебе, че нещо не ти било наред (примерно EMI излъчване на 533.816121MHZ е 62dB).
друго?

най-малкото което се сещам е да те накарат за собствена сметка да събереш всички изделия които си продал и да ги рециклираш, нали разбираш колко струва това ако си продал 1000 бр изделия в Германия например?

Чет Авг 09, 2007 10:03 pm
Профил

Мнение 
3aek написа:
най-малкото което се сещам е да те накарат за собствена сметка да събереш всички изделия които си продал и да ги рециклираш, нали разбираш колко струва това ако си продал 1000 бр изделия в Германия например?

Туй в закона ли го прочете като най-малко наказание? Кое е най-голямото?
Еех, аз да продам 1000 изделия по 1000евро, пък нека ме карат после да рециклирам. :wink:

Чет Авг 09, 2007 11:38 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2