|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 1:34 am
| Автор |
Съобщение |
|
miro_atc
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
Мен ме изкефи един случай дето го даваха тия дни по новините. Полицаи спират камион с двама шофьора, тоя който кара го проверяват - пил. Водят го за кръвна проба и му вземат книжката - всичко точно! Сяда другия шофьор и още пред полицаите нацелва някаква кола... Оказва се че и той има над един промил
Баси наглостта - да се качиш да караш пиян пред полицаи които току-що са гепили колегата ти...
|
| Вто Авг 28, 2007 9:24 am |
|
 |
|
sthx
|
В Япония може. Там са си по друг начин луди. Как да стане това у нас, като напиването често се третира като геройство. Скоро ми разказаха следната случка. Баща на син в 9-ти клас се хвали, че му е натъпкал цялата раница с водка. Класът бил тръгнал да катери към 1200м денивелация по Стара планина. Горе юнаците са се натаралянкали . Иначе защо е туризма?
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Вто Авг 28, 2007 11:36 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
 Tабели в КАТ
мислех, че са за раздел Хумор ама ..... като, че ли са за тук 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Авг 29, 2007 4:45 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
тва да не е в КАТ-Одрин бре?
баси...
|
| Сря Авг 29, 2007 5:42 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
трагедията идва оттам, че са в КАТ София...->уж най-добрите са там...
едно време се бъзикахме за акъла на милиционерите...
сега вече си го има документирано....
е па тъпи са спор няма :1:
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Сря Авг 29, 2007 6:05 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ами в КАТ няма да стъпя докато не ми осигурят нормално обслужване, т.е. повечеот 10 мин и на повче от едно гише няма да се редя, ак искат да с еоплачат на папата, и без това вече имзм 30-на акта ... все ми е тая още колко ще ми напишат .. чудя се само как да си прехвърля колата без да се моткам много, ама май няма начин та .. може и да не я прехвърлям, най-много банката да намаже ...
|
| Сря Авг 29, 2007 6:27 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
НедЯйте да Убвинявате Убавите Ора ! Тиези тЪбели са написани от нЕкой (не)сръчен печатар
Едно време се нагледах на такива изгъзици  даваш му текста, той при набиране ( или каквото там прави ) го коригирва с "верния" такъв ... После кой ми сра в гащите, полисмените били виновни ....
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Сря Авг 29, 2007 10:28 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
22 начина да те прецакат
|
| Вто Сеп 11, 2007 9:56 am |
|
 |
|
MYXATA
|
мдааа
особено виж т.22 -> без печат на фирмата въобще да не си мислиш да правиш безопасни условия за труд
а какво е КУТ(ГУТ)  сигурно е нещо ясно ама аз не мога да вдена...
|
| Вто Сеп 11, 2007 10:24 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
 "дебело" е-правителство (обратното на "тънко&
ДВ от 27.08.2007
обява за обществена поддръжка от министерството на ники
 |  |  |  | Цитат: Описание на поръчката Осигуряване поддръжка на работоспособността на системите в интеграционната система на електронното правителство. Прогнозна стойност, без ДДС (когато е приложимо) (в цифри): 1,500,000
Технически възможности Изискуеми документи и информация: - декларация, съдържаща списък на основните договори с предмет, подобен на предмета на поръчката, извършени от участника през последните три години, включително стойностите, датите и получателите; - да представи в своето предложение пълно детайлно описание за дейността си като ОПЕРАТОР на ИСЕП за срок от три години от датата на подписването на договор за експлоатационна поддръжка на ИСЕП; - да представи подробни професионални автобиографии на специалисти, които ще са директно ангажирани в този проект за целия срок на договора, със задълбочени познания, опит и квалификационни сертификати в следните области: • Microsoft Server операционна система • HP-UX операционна система • Microsoft Exchange • Microsoft ISA • СУБД Oracle • СУБД Microsoft SQL • Microsoft SharePoint portal • EMC Documentum • Cisco мрежови технологии (например CCNA – Cisco Certified Network Associate или подобен) • HP OpenView софтуер за управление и наблюдение • PKI - валиден сертификат за качество ISO 9001:2000; - да представи доказателства за ефективно осъществяване на отдалечен мониторинг на всички подсистеми на ИСЕП; - да представи доказателства, че има действаща регистратура по Закона за защита на класифицираната информация; - участникът следва да има доказан опит при извършването на комплексна поддръжка на компютърни системи и комуникационно оборудване на годишна база за нуждите на организации с над 500 потребители през последните 3 години (доказва се с минимум 3 референции)
Условия и начин на финансиране и плащане - 30% – в тридневен срок от подписване на договора – представляващо плащане за първата година срещу издадена данъчна фактура и учредена неотменима банкова гаранция за авансово плащане в полза на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ; - 35% – в едногодишен срок след подписване на договора, представляващо плащане за втората година срещу издадена данъчна фактура и учредена неотменима банкова гаранция за авансово плащане в полза на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ; - 35% – в двугодишен срок след подписване на договора, представляващо плащане за третата година срещу издадена данъчна фактура и учредена неотменима банкова гаранция за авансово плащане в полза на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ;
|  |  |  |  |
нема лошо. изберете българското. няма как някой да финансира авансово това, ако си изкарва парите от бизнес като този.
трябваше и да посочат и MD5 от данъчния номер на кандидатите
какво ли ще правят назначените служители в министерствата? ще им клъцнат ли заплатите с 1.5млн?
щом поддръжката на работоспособността ще се дава на външна (чужда) фирма
може би ще следят за "доказателства за ефективно осъществяване на отдалечен мониторинг на всички подсистеми на ИСЕП"...
а за учители, образование, здравеопазване (и още какво ли не) - "нема пари"
на децата бюджета за топло мляко + кифла е 50 стотинки.
|
| Вто Сеп 11, 2007 5:47 pm |
|
 |
|
MYXATA
|
да де Дедо, ама иначе как г-жа Безуханова ще е най-преупяващата бизнес дама, ако ма рабираш ко искам да кажа.... 
|
| Сря Сеп 12, 2007 10:19 am |
|
 |
|
ToHu
|
Аз друго се чудя, има ли база данни дето да не се позлва в това електронно правителство ? Тва е егати смешката, интересно колко са платили да се разработи системата ....
|
| Сря Сеп 12, 2007 8:12 pm |
|
 |
|
MYXATA
|
е кво се чудите -> то си е като във всеки търг ... печели някоя голяма акула(НР).....
и си хваща за подизпълнители скумрийки,хамсийки, тук таме някоя баракуда или друг дребен хищник....
много важно е да не се пънеш да пребараш цялата торта... а да оставиш по някое парченце и за другите, за да не те прекарат с дружни усилия....
ама това си е за раздел икономика в условия на държавни търгове 
|
| Сря Сеп 12, 2007 10:57 pm |
|
 |
|
miro_atc
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
абе то че държавните търгове са измислена работа - ясно...
и че голяма акула ще си намаже зъбките пак ясно, ама поне акулата да е българска
Щото им е навик да угояват чужди акули, а пък нашите баракуди да обират пешкира...
|
| Чет Сеп 13, 2007 11:11 am |
|
 |
|
ToHu
|
Оооо дано да е чужда, че ми писна от наши ... ако е наша, то няма да свърши ниакква работа, ако е чужда която наеме наша, на нашата ще и се изпоти задника, току виж се научили и да работят. По зле от средностатистическия Бг работник са само средностатистическите БГ фирми, на които единствената им цел е да прекарат клиента , да вземат парите и нищо да не свършат, та то те са и развъдника на средно статистиеския работник в БГ. Аз не съм видял примерно строител да изкърти и 10 кв. стена защото е крива, или нещо подобно в който и да е бранш.
|
| Чет Сеп 13, 2007 9:10 pm |
|
|