|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 12:44 am
Новини от цивилизования свят
| Автор |
Съобщение |
|
sthx
Ранг: Форумен бог
|
И наши политици признаха дъжавата Нубия, но американският президент да сбърка името на англоезична държава...
http://dnes.dir.bg/2007/09/07/news2079249.html
Бил се хвалел , че е прочел 2-3 книги през живота си. А пък не е излязъл от някое гето.
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Пет Сеп 07, 2007 5:15 pm |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
ми то за буш..... квото и да се каже....
незнам ....като малък ме учеха да не се присмивам на хора с проблеми .....  и да не ги соча с пръст 
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Вто Сеп 11, 2007 10:14 am |
|
 |
|
Gnus
Ранг: Минаващ
|
|
| Сря Сеп 19, 2007 9:52 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
...
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
Последна промяна ¶ на Сря Фев 01, 2012 5:28 am, променена общо 1 път
|
| Сря Сеп 19, 2007 5:39 pm |
|
 |
|
3aek
|
според мен е много по-добре живееш там където имаш възможноста да съдиш дори господ отколкото да живееш в страна където не може да осъдиш никой дори когато доказано е виновен
последно са върнали делото срещу вальо топлото който бе хванат с 2 милиона евро по сметки и сейфове за доразглеждане а самия той е пуснат с 1000 евро гаранция, това не ти ли звучи по-идиотски от възможноста да заведеш дело срещу господ?
|
| Сря Сеп 19, 2007 5:50 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Не Зайо, не ми звучи идиотски, човешки истории  обаче да тръгнеш да съдиш Бога , това си е баш идиотщина  .
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
Последна промяна ¶ на Сря Фев 01, 2012 5:27 am, променена общо 1 път
|
| Сря Сеп 19, 2007 7:01 pm |
|
 |
|
setoy
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:17 am Мнения: 765 Местоположение: Стара Загора
|
 Осъдиха наемен убиец, не изпълнил договора си
|
| Чет Сеп 20, 2007 11:21 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Случая с Вальо е направо клиничен случай. Явно си мислеха че могат да го ползват за бушон и да си го отнесе само той. Да ама не, оказа се, че почнат ли да ровят, ще осмърди доста нагоре...... и предпочетоха да не ровят. Накрая ще го осъдят за административно нарушение - неплатени данъци и ще се приключи. Нещо като главния пожарникар, червения кръст, резерва и пр. Където има намесена политика - съда няма думата.
Класически случай, случващ се всекидневно навсякъде по света. Вкл. в УСА.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Сеп 20, 2007 11:27 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Иде ли краят на УСА, и още по-лошо бялата цивилизация?
 |  |  |  | Цитат: Хиляди протестираха срещу расизма в САЩ
Хиляди души протестираха в град Джена, САЩ против расизма, съобщава Би-Би-Си.
Конкретната причина за протестните действия е сбиване между ученици в местното училище.
В боя участвали шестима афроамерикански ученици, които се сбили със свои бели съученици. По-късно шестимата, станали известни като „шестимата от Джена",били обвинени в опит за убийство на един от своите съученици.
Според протестиращите конкретният случай красноречиво показва растящия расизъм в САЩ, тъй като срещу нито едно бяло момче, участвало в сбиването не е повдигнато обвинение.
От правосъдието отричат да има каквото и да е расова дискриминация. Същевременно редица граждански организации твърдят, че съществува „двойно правосъдие" към афроамериканците.
В демонстрацията са се включили стотици хора от Ню Йорк, Атланта и Лос Анджелис.
Заради протеста кметът на Джена обяви извънредно положение. Училищата и магазините в града бяха затворени.
В демонстрацията са взели участие лидерите на всички движения за защита на правата на човека и граждански права.
Участвал е и синът на Мартин Лутер Кинг.
Тук съм, защото отношението към нас е повече от недопустимо. Протестирам срещу начина, по който американските власти се отнасят към нас - афроамериканците, заяви един от демонстрантите, цитиран от Ройтерс. |  |  |  |  |
|
| Пет Сеп 21, 2007 4:46 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Тук на последък битува схващането, че единствената бяла държава щяла да остане Русия - я кажи верно ли е?
|
| Пет Сеп 21, 2007 5:25 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Ми зависи, ако удържат фронта - да.  Разгониха всички неправителствени организации, разни защитници на човешките права редовно ги бият и даже чат-пат стрелят. За съжаление, трябва да минат поне 20 год. преди да може да се каже нещо конкретно.
|
| Пет Сеп 21, 2007 5:52 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Там няма ли паплач останала от бившите републики, дето да се размножава по-бързо от белите хора?
|
| Пет Сеп 21, 2007 6:17 pm |
|
 |
|
sthx
|
Имат си и жълти на изток, но нямат условия да се размонжават много.
Както и при нас има прогнози, че след няколко десетки години ще станем малцинство, така и в САЩ има прогнози , че черните ще станат повече от белите. То може и затова непрекъснато ми се сипят реклами по разни страници да кандидатствам за зелена карта, даже и безплатен еднопосочен билет за семейството ми гарантираха. Ама като съм инат...
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Пет Сеп 21, 2007 6:36 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
В тоя ред на мисли - имам чувството че визите в посолството в САЩ ги раздават на корем. От една камара познати - последните месеци никой не са върнали. И най важното с никой не са се гаврели така както се гавреха преди в посолството.
Имало си полза да от ЕС.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Сеп 21, 2007 6:43 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Надявай се ти някой да ти даде безплатен билет за САЩ  .
|
| Пет Сеп 21, 2007 6:49 pm |
|
|