|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:23 am
| Автор |
Съобщение |
|
milenjs
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
Mr. Milen Stojkov Stara planina 12a
MJS
BG-8970 KOTEL
Това са ми написали в проформата която са ми изпратили австрийците, не вярвам да са забравили нещо?
|
| Чет Яну 10, 2008 8:54 am |
|
 |
|
ДедоБоре
|
02-96096
казваш трекинг номера и се разбирате какъв е проблема
и следващия път слагай и тел. номер в адреса
|
| Чет Яну 10, 2008 10:15 am |
|
 |
|
MYXATA
Регистриран на: Пон Юни 05, 2006 1:48 pm Мнения: 4906 Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
|
обади се по телефеона на доставчика и мрачно псувай
ама псувай него ако се мота, себе си ако си дал грешен или непълен адрес но в никакъв случай държавата  в случая не тя е виновна.
_________________ ... ако трети ден не ти се работи... това означава, че е сряда !
|
| Чет Яну 10, 2008 4:04 pm |
|
 |
|
milenjs
Регистриран на: Сря Мар 08, 2006 2:12 pm Мнения: 2017 Местоположение: Котел
|
Happy end
Благодарение на ДедоБоре пратката е намерена - била изпусната една цифра от телефонния ми номер та затова адреса непълен 
|
| Чет Яну 10, 2008 4:15 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Обади им се ... досега пратка не ми езакъснявала много, като вземе да себави почвам да ги тормозя .. а в УС не е много по различно, скоро пращах нещо което беше спешно, ама щото агентите на федекс никаква не я свършиха ми забавиха с 2 дена износа, така или иначе моя митнически ми оправи пратката за 1 час, и ми намери спедитор за дазамине на другия ден, и наистина замина в събота българско, и в събота PST беше в ЛА, а в лас вегас за където пътуваше стигна чак в сряда, т.е. в сряда беше готова за овобождаване ..... ккаот и да ги смятам, и с костенурка да я бяха траснспортирали пак трябваше по рано да стигне, освен ако костенура не е много мързелив, това с USP, та не само тук е така. Но иначе като цяло съм доволен, повече от 2-3 дни не ми е закъснявало.
|
| Пет Яну 11, 2008 10:29 am |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
 |  |  |  | ¶ написа: Ми да дам пример с Хамериканските пощи. Преди 3 месеца пращам писмо на джипито с чек вътре, след месец ми се обажда джипито, че съм имал задължения, попитах какви, ами такива и такива, не получихте ли писмо, не, не съм получила. Отивам до пощата, питам ги, така и така, пратих писмо с чек, на 4 мили оттук е получателя, не го е получил, месец мина вече, ами не знаем какво е станало, обикновена поща ли, обикновена, ами не водим статистика за обикновената  Преди този случай поне 10-тина писма с чекове съм изпращал, няма проблем. Така че, не само в БГ е така. |  |  |  |  |
Светни ме, моля те как става тоя номер с чековете?
Значи пиша аз чек, прашам по пощата, минава месец човека нищо не получава.
Пиша втори чек, пак пращам, пак след месец човека нищо не получава.
Накрая пиша трети чек давам го лично на човека. Той го взима осребрява го, и на другия ден му идват другите 2 чека. В такъв случей какво се прави? Може ли да иде да си ги осребри при условие че са на негово име и са пратини до него?
|
| Пет Яну 11, 2008 2:46 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Чековете, които смяташ, че са се загубили или си размислил, че искаш да бъдат изплатени могат да се канселират в банката, в която се намира чековата сметка. Плаща се обаче такса за това нещо  .
|
| Пет Яну 11, 2008 5:04 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
 |  |  |  | ike написа:  |  |  |  | ¶ написа: Ми да дам пример с Хамериканските пощи. Преди 3 месеца пращам писмо на джипито с чек вътре, след месец ми се обажда джипито, че съм имал задължения, попитах какви, ами такива и такива, не получихте ли писмо, не, не съм получила. Отивам до пощата, питам ги, така и така, пратих писмо с чек, на 4 мили оттук е получателя, не го е получил, месец мина вече, ами не знаем какво е станало, обикновена поща ли, обикновена, ами не водим статистика за обикновената  Преди този случай поне 10-тина писма с чекове съм изпращал, няма проблем. Така че, не само в БГ е така. |  |  |  |  |
Светни ме, моля те как става тоя номер с чековете? Значи пиша аз чек, прашам по пощата, минава месец човека нищо не получава. Пиша втори чек, пак пращам, пак след месец човека нищо не получава. Накрая пиша трети чек давам го лично на човека. Той го взима осребрява го, и на другия ден му идват другите 2 чека. В такъв случей какво се прави? Може ли да иде да си ги осребри при условие че са на негово име и са пратини до него? |  |  |  |  |
Разбира се, че може да отиде и да ги осребри  Зависи от човека, ако е честен, няма да го направи, но ако мисли да няма повече вземане/даване с теб ще отиде и другите два да осребри  Както Димитър ти казва, отиваш до банката и анулираш чековете, мисля, че в Хамерика това може и по телефона да стане.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Яну 11, 2008 6:15 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
и не ти трябва електронен подпис, кръщелното на баба ти и бележка от папата, че не си стрелял по него, заверена от селския нотариус? изоставате, братче!
тука е далеч по-демократично 
|
| Съб Яну 12, 2008 2:18 pm |
|
|