|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:09 am
| Автор |
Съобщение |
|
¶
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
А бе хич не приличат на индийци, в нашето село има много индийци и пакистанци, те имат европейски правилни черти, само цвета им е мътен до тъмен, докато наш'те има много по различни сурати 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Яну 10, 2008 11:41 pm |
|
 |
|
bongo-bongo
Ранг: Почетен член
|
Ако българите подпалваха по някой автобус от време на време министрите ни поне щяха да си прекъсват отпуската при бедствена ситуация.
А циганите са от Бангладеш (май). Щях да ви кажа ама сега пиша от 200МХц баба Яга а Opera-та има ш-бания навик да изяжда CPUто и да зацикля само и само да зареди и най-голямото www а в момента повечето ми изглеждат големи 
|
| Пет Яну 11, 2008 12:17 am |
|
 |
|
zaphod
|
аз ли точно, дето винаги съм заявявал че българите са низши мангали, трябва да защитавам българската чест и достойнство? първия път подминах подобно глупаво изказване, сега обаче не се стърпях и да припомня че българите на два пъти си устройваха веселба с палежи на партиен дом и парламент. мисля че да запалиш парламента е по-катилско от паленето на автобуса на някой нещастник, не е ли?
|
| Пет Яну 11, 2008 9:29 am |
|
 |
|
¶
|
Ако те срещна някъде, някога в този или следващ живот ще ти пръсна главата за тези думи ...
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Яну 11, 2008 6:18 pm |
|
 |
|
bongo-bongo
Ранг: Почетен член
|
Наистина, Zaphod, к'во искаше да кажеш?
Поради липса на лошотии при прехода политиците си ги режисираха. Мина им номера и те продължиха да се уливат.
Да ти опиша кадър от палежа на Партийния дом излъчен по националната ТВ: вандал отива до съседното заведение и взема чадър за маса. Вандалът започва да троши прозорец с чадъра а до него 2ма полицаи си чоплят носовете. Вандалът си е свършил работата и подава чадъра на единия полицай...
Ама те наште политици от години съвсем са разгащени и аз предлагам палежът да почне от хотели и офиси на офшорки
_________________ Тя простотията по хората ходи
|
| Пет Яну 11, 2008 11:35 pm |
|
 |
|
zaphod
|
истината боли повече от псувня, а
така е пирев, само си леете лайна на главите, ох политиците ни тъпи, ох какви сме овце, ох това, ох онова. накрая в изблик на отчаяние решавате че това вече не се търпи и хоп - в америка  някой трябва да внася жизнерадостни нотки, и тоя някой съм аз 
|
| Съб Яну 12, 2008 12:42 am |
|
 |
|
¶
|
Както съм отишъл така и ще се върна, обаче като се върна, мерна ли те, спукана ти е работата, мръсен мангал. А твоите жизнерадостни нотки ще ти ги навра изотзад, тогава ще ти стане голЕм кеф.
П.П. Ако някой има информация за местонахождението на zaphod, моля нека ми изпрати лично съобщение ...
|
| Пон Яну 14, 2008 3:48 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ей тва лют македонец е страшна работа. Zaphod спукана ти е работата  :):)
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Яну 14, 2008 3:54 pm |
|
 |
|
zaphod
|
пиреф, пиреф, не си ли гледал китайски филми с бой? какво казва там сенсея - който си изтърве нервите е победен 
|
| Пон Яну 14, 2008 11:28 pm |
|
 |
|
¶
|
На тебе май взе да не ти стиска, а ?
|
| Вто Яну 15, 2008 3:41 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
То това дето го казва сенсея сигурно е така, и ти да имаш 1.000.000 бойци така ще ги учиш, кво като първите 500.000 измрат, след тях има още толкова ...... не е полезно човек да си хаби много нервите, трябва се олабва по малко ... на нечий гръб . по възможност министърски, цигански или друг подобен  На тая държава и трябва диктатор, не за пръв път го казвам, а на народа му трябват газови камери и белене, ако осигурим 1 млн затворника на руснаците ще смъкнат цената за строежа на новтаа АЕЦ поне с 50%.
|
| Вто Яну 15, 2008 5:18 pm |
|
 |
|
zaphod
|
не ми е за пръв път да ме заплашват с бой, но досега никога не са ме били, защо ли?
според мене защото всички заплахи съм получил от българи - мишоци. ти много курназ го даваш, сигурно там в америка ви слагат нещо в храната, та да сте готови да умрете за каузата с която сте индоктринирани.  обаче като дойдеш в БГ и като ти секне дозата индоктринин, сигурно ще преосмислиш проблема и ще обявиш че "работа на държавата е да наказва такива уроди, мене не ми плащат за това"  това поне е стандартната българска логика която до момента съм наблюдавал реално.
|
| Вто Яну 15, 2008 9:45 pm |
|
 |
|
sthx
|
Защо са те заплашвали много пъти с бой?
И само по форумите, или и по кръчмите?
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Вто Яну 15, 2008 10:40 pm |
|
 |
|
zaphod
|
не, другите само на живо.
|
| Сря Яну 16, 2008 10:24 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Ми да взема да организирам дуел ли, баси.
Някой знае ли как стоят юридически нещата? Тоест - има ли вариант ако единия счупи от бой другия, пребития да не може да предявява претенции в съда?
|
| Сря Яну 16, 2008 11:25 am |
|
|