| Автор |
Съобщение |
|
Cekins
|
 KeeLoq - íÿêîé äà ñå å çàíèìàâàë ?
Òúñÿ àëãîðèòúìà çà ãåíåðèðàíå íà Encryption key çà HCS êîäåðèòå íà Microchip. Âñè÷êè ñúâåòè ùå ñà ìè îò ïîëçà. Äðóãîòî êîåòî ùå ìè ïîìîãíå ìíîãî å decrypt.inc ôàéëà îò KeeLoq License Disk. Èäåÿòà å ÷å èñêàì äà ãî íàêàðàì äà ðàáîòè â Normal ðåæèì à íå â Simple.  îáùè ëèíèè òîçè äèñê áè òðÿáâàëî äà ñå ïðåäîñòàâÿ îò ëîêàëíèòå äèñòðèáóòîðèòå (ïîíå òàêà ïèøå íàâñÿêúäå èç ñàéòà íà Microchip) îáà÷å îò Êîìåò ñå ïðàâÿò íà ãðúìíàòè ÷å íå çíàÿò çà êàêâî ñòàâà âúïðîñ.
|
| Вто Апр 19, 2005 7:43 pm |
|
 |
|
Цецо
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ако наистина трябва да се предоставя от локалния дистрибутор, пиши едно писмо до суппорта на Микрочип и ги питай от къде да си набавиш въпросната стока, тъй като локалния дистрибутор отказва да ти го предостави. Макар, че специално за тия продукти може и да има други клаузи, незнам дали въпросните данни са достъпни на общо основание. Но ако е така, и тия тука ти се правят на треснати - ами притисни ги малко, аман от псевдо дистрибутори. Но първо опитай в Комет да разговаряш не с "жената зад щанда", а с човека който отговаря за развойните средства на Микрочип.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Апр 20, 2005 9:26 am |
|
 |
|
Cekins
|
Ïðàâ ñè àäàø, íî òîâà âå÷å ãî ïðîáâàõìå - èìàì åäíî ïðèÿòåë÷å â Ñîôèÿ (àç ñúì äîñòà íàäàëå÷å îò òàì), êîåòî ñå îïèòà è íå óñïÿ. Ñåãà ñå íàäÿâàì äà õâàíà íÿêîÿ ôèðìà êîÿòî âå÷å èìà âúïðîñíèÿ äèñê. À äîêîëêîòî ðàçáèðàì îò àíãëèéñêè äèñêà å äîñòúïåí íà îáùî îñíîâàíèå, äîðè è äà ñå çàêóïóâà íå å ñ íÿêàêâà öåíà, êîÿòî äà å ôàíòàñòè÷íà. È â òàçè åðà íà èíòåðíåò è ò.í. íå ìîãà äà ïîâÿðâàì, ÷å íèêîé ïî ñâåòà íÿìà äà ãî èìà. Ñàìî äåòî îò åäíà ñåäìèöà ñúì ïðåðîâèë íåòà è íèùî íå ñúì íàìåðèë.
|
| Сря Апр 20, 2005 11:57 am |
|
 |
|
Gogo
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 11:41 pm Мнения: 1049 Местоположение: Pz
|
Това си е чисто губене на време. Виж, ако им пишеш, да ги питаш например за банкова сметка, 4е ще им превеждаш пари, може и да ти отговорят
|
| Пет Апр 22, 2005 5:34 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Е благодаря за утешението  )) Все пак по-сериозен аргумент от парите знаем че няма  )) Ясно ми е, че пари с пари се правят ама като се опитвам да направя от нищо нещо, ще си търся както досега  ))
|
| Пет Апр 22, 2005 6:29 pm |
|
 |
|
TheHungry
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Съб Сеп 03, 2005 11:31 am Мнения: 766 Местоположение: Пловдив
|
На мен ми пратиха CD със цялата документация та даже и samples.
Ако още не си си го намерил пиши.
|
| Пон Сеп 05, 2005 2:04 pm |
|
 |
|
Edesign
|
TheHungry ще съм ти много благодарен да ми пратиш описание на алгоритъма и ако има дори асемблерски файл на мейла - biser67@yahoo.com
|
| Сря Сеп 07, 2005 8:40 am |
|
 |
|
TheHungry
|
ok ще изровя диска от къщи и ще ти пратя файловете
|
| Сря Сеп 07, 2005 5:20 pm |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
Вече бях загубил всякаква надежда - маила ми е cekinsa@yahoo.com
ще съм ти адски благодарен ако ми пратиш поне този фаил (decrypt.inc) - не зная какво друго може да ми потрябва.
И се надявам да мога да почерпя като успея най-накрая да направя нещо
п.с. и ако не е тайна как успя да ги излъжеж да ти го пратят аз направо с щатския офис се опитах да направя номера обаче бяха пренебрежителни и сякаш се усъмниха, че ще се опитваме тука в България да им разбиваме кодовете 
|
| Вто Сеп 20, 2005 8:24 pm |
|
 |
|
TheHungry
|
Не отговарях защото ме нямаше в страната за малко  , в сряда ще гледам да ти пратя цялата документация.
P.S.
A относно лъгането то просто се регистрирах , и им написах писмо и те пратиха всичко че даже и семпли.
|
| Пон Сеп 26, 2005 3:36 pm |
|
 |
|
aquilax
Ранг: Минаващ
|
Ако имаш възможност погледни дали има на диска сорс-а към AN675 ако не се лъжа името му е MCXDEC13.asm и ако може ми го прати.е-маила ми е stef_ok@abv.bg.благодаря ти предварително
|
| Сря Сеп 28, 2005 12:41 am |
|
 |
|
TheHungry
|
 Най накраяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя
Грабете  )
P.S
Архива е с парола , разменям я срещу бира може и виртуална ( е такава ще е и паролата )
Очаквам.....
|
| Нед Окт 02, 2005 6:25 pm |
|
 |
|
TheHungry
|
 Още
....
|
| Нед Окт 02, 2005 6:27 pm |
|
 |
|
Gogo
Регистриран на: Чет Фев 24, 2005 11:41 pm Мнения: 1049 Местоположение: Pz
|
Къде да пратя виртуалната бира и каква да бъде ? 
|
| Нед Окт 02, 2005 8:03 pm |
|
 |
|
TheHungry
|
Може и в Пазарджик някой ден ( ама тогава няма да е виртуална ).
а иначе на "thehungry32768@yahoo.com"
|
| Пон Окт 03, 2005 12:35 pm |
|
|