Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Купувам стар маконтош 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ

Мнение Купувам стар маконтош
Здравейте.
Имам нужда от стар макинтош (преди епохата на iMac). Единственото условие е да е с ADB клавиатура, ADB кабел и флопи. Добре е и да е в София Smile
Между другото и само ADB кабел ми върши работа.
Поздрави и благодаря предварително Smile

e-mail: jorodr@abv.bg

Сря Яну 30, 2008 1:26 pm
Профил ICQ WWW
Ранг: Форумен бог

Мнение 
Само за обща култура, за какво ти е това чудо. Пробвай по битаците, миналата събота на битака в Сливен имаше 3 :D

Сря Яну 30, 2008 2:55 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Нещо от сорта на PowerBook 100 върши ли ти работа?

Сря Яну 30, 2008 6:47 pm
Профил

Мнение Mak
milenjs нали знаеш, че възстановявам стари машини. Да ти благодаря още веднъж за 8А-то. С негова помощ се надявам да оживим още 4-5 дъна за 8А.
Та мака ми трябва за следното: Купих последния модел на Apple ][ - 3 MHz Apple ][gs. Скоро на сайта ще има снимки.
Ако си много добър на Каратека на него можеш да я играеш 3 пъти по-бързо :))) Та за да мога да прехвърлям програми от някой сървър се нуждая от междинен компютър, който да чете дискетата, записана на PC-то, което е свалило програмата и да го запише върху 800K дискета за мак. Та в този смисъл Powerbook 100 ми върши работа само ако има флопи.

Поздрави ;)

Сря Фев 13, 2008 11:49 pm
Профил ICQ WWW

Мнение Re: Mak
jorodr написа:
milenjs нали знаеш, че възстановявам стари машини. Да ти благодаря още веднъж за 8А-то. С негова помощ се надявам да оживим още 4-5 дъна за 8А.
Та мака ми трябва за следното: Купих последния модел на Apple ][ - 3 MHz Apple ][gs. Скоро на сайта ще има снимки.
Ако си много добър на Каратека на него можеш да я играеш 3 пъти по-бързо :))) Та за да мога да прехвърлям програми от някой сървър се нуждая от междинен компютър, който да чете дискетата, записана на PC-то, което е свалило програмата и да го запише върху 800K дискета за мак. Та в този смисъл Powerbook 100 ми върши работа само ако има флопи.

Поздрави ;)

И аз така предположих но не бях сигурен ;)
Ако ми попадне нещо подобно ще те имам в предвид, не съм обикалял по битаците напосладък та така... Успех в начинанието, дано се намери машината която търсиш!

Чет Фев 14, 2008 12:18 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 5 мнения ]