|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 7:25 pm
кучефилът - дегенерат на човешкия род
| Автор |
Съобщение |
|
zaphod
Ранг: Форумен бог
|
|
| Пон Фев 25, 2008 8:29 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Не бъркай иронията с злобата 
|
| Пон Фев 25, 2008 8:51 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Яко хапеш дръвцето  А и мишоците в главата не са малко.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Фев 25, 2008 9:41 pm |
|
 |
|
Ки4о
|

Тази тема я чета щото ме разсмива.Приказката тръгна от кучефили/кучефоби и се стигна до Никола и Пирев да се опитват да обеснят на zaphod че нейде греши в действията и разсъжденията си.Искам да се върна на темата за кучетата.Като животни си имат място под слънцето - нямам нищо против тях,НО като се замисля проблема не е в тях а в самите нас ,по-точно някой от нас.И той пак опира до носенето на отговорност.Като си взел куче- го гледаш както трябва,а не го изритваш на улицата или то само избягало от теб иначе ще умре от глад.Когато не може да се грижиш за животното - ами да не си го вземал.Това дали има кучета по улиците или не - зависи само от нас.В Испания,Англия,Франция,.... не съм забелязал кучета по улиците даже и в крайните кватали - защо ли ?Да ама тук сме България.При нас нещата са по-различни,не много,но достатъчно за да се усети разликата.Така че се действа спрямо моментната ситуация.Не защитавам никого,но всеки що разумен индивид,като тръгне да го хапе някое куче ще вземе съответните мерки.
Колкото до иронията и спортната злоба - щом имате нерви и желание - действайте 
|
| Пон Фев 25, 2008 11:01 pm |
|
 |
|
¶
|

В Ла Хамерика бездомни кучета и котки няма. В момента в който се зърне някое, някой добросъвестен куче/коте-мраз се е обадил на отдела за борба с бездомниците, първо ги кастрират, ако не са вече кастрирани, след което до две седмици ако не ги потърси стопанин, почват да му търсят такъв. Ако не намерят, сбогом кучешки живот, ясно и просто.
Какво толкоз им се чудят на 100,000 бездомни кучета в София, пък и не само там ? Да погледнат от иконимеската страна на проблема: 100,000 кучета това са 100,000 кожи. На месец хващаш по 5,000, храниш ги две седмици да загладят косъма, след което кожата се продава. Това прави 10,000 на месец, или за 10 месеца няма да остане кьораво бездомно псе. 10 леФа на кожа да имаш келепир, това са 1 млн. леФа. От провинцията хващаш още 100,000 бездомника и ще се съберат пари да се ремонтират няколко дома за сираци. А някои азиатски народи маса пари ще броят за мръвките
Същото и за котаците. Да се оставят само по селата, че да не се навъдят плъхове. За 1г. освобождаваш градовете от кучешки/котешки лайна и карантии по улиците. Ако реши ЕС да те съди, показваш видеоматериали колко човека са нахапани/загинали от бездомни псета, правиш им контра обвинения, за нехуманно отношение към човека и си измиваш ръцете. На преден план ще се излъчи репортажа със zaphod, който смело брани кучефилите, въорежен само с торба ситни камъчета, сади тайно дръвчета и помага на старите баби да пресичат на пешеходните пътеки под зоркия поглед на глутница освирепели четикраки с остри като бръснач зъби и кръвясали очи  Нито е сложно, нито нищо. Най-малко за 1000 човека работа ще се отвори, а zaphod може да си намери постоянно препитание, ще ги хваща и беси безмилостно, както си му е реда ....  Освен това при политика на свършените факти, колкото и да мякат от ЕС, нищо няма да постигнат.
zaphod, свежи приятелю, да не кажеш, че не мислим за твоите бъднини  След някоя и друга годинка, вече с побелели коси, ще можеш да напишеш някое книжле на тема: "Моят принос в опазване на кучефилите". Аз ти обещавам финансова подкрепа за първия тираж от 200,000 бройки.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Фев 25, 2008 11:25 pm |
|
 |
|
kiiid
Ранг: Почетен член
|

|  |  |  | ¶ написа:  |  |  |  | kiiid написа: Никола Киров, едно от особено очевидните доказателства за интелекта и възпитанието на даден човек, е да показва уважение към мнението на другите. Само от бърз поглед към твои предишни мнения тук ясно личи, че за тебе всички са глупаци дето само ти губят времето или пък губят собственото си време с нещо, което изглежда само ТИ знаеш или можеш. И съветите ти обикновено карат отчаяните да се отчайват повече или обърканите да се объркат съвсем. Забележи, че не поставям под съмнение професионализма ти, а само начина на общуване с другите. Хора от твоя тип са ми доста добре познати - обикновено в реалния живот това са дребни душици, скромно съществувайки в някоя дупчица на обществото. В интернет пространството, обаче това са богове. Някои от тях всемогъщи и всезнаещи Този тип поведение е напълно нормален предвид закрепостеното разбиране на нещата в живота, продиктувано от собственото нищожество в реалността. Наречи го комплекс, ако ти харесва. Не се обиждай, но това е, което аз виждам за теб в постовете ти. Със здраве!  |  |  |  |  |
Познавам Киров и не съм забелязал нищо от това дето описваш. Той има непоносимост към хората, които не знаят, не могат и не искат да се изразяват правилно на родния си език. Консултирал съм се с него по различни въпроси, не съм забелязал да има трудности в общуването, нито ме е отчайвал, нито ме е обърквал повече  |  |  |  |  |
Както вече казах това са моите впечатления на база на това, което виждам. Аз по принцип не съм конфликтна личност и точно заради това се дразня от оплюването на чужди мнения. Не познавам лично нито Никола Киров, нито zaphod, но определено заставам на страната на втория по отношение на кучешкия проблем.
|
| Вто Фев 26, 2008 12:22 am |
|
 |
|
zaphod
|
браво пиреф, напредваш, вече не си изпускаш нервите като червена бабичка пред желю желев, ами се опитваш да отговаряш остроумно и хладнокръвно.  давай в същия дух, ще видиш че е по-яко от блъскането по масата и чупенето на клавиатури, пък и не крие риск от инсулт 
|
| Вто Фев 26, 2008 12:44 am |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
kiiid ами що не се съберете с zaphod да си събирате дребни камъчета и да браните самотните бабки по улиците от освирепелите от злоба псета  :):)
Току виж някоя бабка ви се отблагодарила за помоща. То и запазени бабки като за вас сигурно нападат тия проклети зверове.
А така двамата,сплотени като един здрав юмрук ще ги разгонвате без да ви мигне окото. А ти kilid ще си имаш водач. И не какъв да е а самия zaphod. Дай боже всекиму такава благодат.  :):):)
Така че смело зад zaphod,стискаме ти палци. И да ви пази бог от страшните зверове.
Даже може да си измислите име на групата. Например "Zaphod и неговата команда" /За пример "Тимур и неговата команда"/
Ще се гордееем с вас и ще разправяме и на внуците си че някога в един форум сме писали с вас  :):).
|
| Вто Фев 26, 2008 1:34 am |
|
 |
|
kiiid
|
Никола Киров, ако това е някакъв опит за остроумие от твоя страна, мога да те уверя, че има доста над какво да поработиш
Що се отнася до кучетата - да, заставам зад разбиранията на zaphod. Не знам нищо за команди, било то Тимуровски, Никола-Кировски или каквито и да е. Ако това те наелектризира пиши ме вътре в някоя. Прекалено съм далеч, обаче за каквито и да е лични контакти. Ще трябва да се примириш с моето съществуване, така както аз съм направил с твоето  Бъди спокоен, едва ли някога ще се видим на живо, дори и да си мина през БГ, нямам работа в Стара Загора, а и ти едва ли ще се добереш до където аз живея.

|
| Вто Фев 26, 2008 12:02 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Добре де.
Всичкото ясно, но само едно не ми е. Няма ли най после някой модератор да заключи тая тема и да я засили където и е мястото - Кошчето ?
Ама и съпунен сериал.
Единия мрази всичко живо , а други няколко мразят него... 
|
| Вто Фев 26, 2008 2:29 pm |
|
 |
|
WDW
Ранг: Популярен
|
_________________ Сичкото що е транзистор за илядо и пестотин волта се е BU ...
|
| Вто Фев 26, 2008 5:35 pm |
|
 |
|
¶
|
zaphod, скъпи приятелю, оценявам какво правиш за мен. Пази се от kiiid, той категорично заяви, че застава зад теб. Не ти завиждам  , ама никак даже  Разкажи после как е било 
|
| Вто Фев 26, 2008 6:13 pm |
|
 |
|
zaphod
|
|
| Вто Фев 26, 2008 8:14 pm |
|
 |
|
¶
|
zadenhole, признай си, притеснява те размера на моята щанга  Кажи си го, не увъртай, не се срамувай  , има разни помощни мат'риали, като вазелин, разни кашички. Ако много те сърби, вземаш първото дръгливо куче и се разчесваш, докато ти дойде реда 
|
| Вто Фев 26, 2008 8:23 pm |
|
 |
|
kiiid
|
Еее айде стига простотии вече, викам! Подърпахме се малко, хайде вече по-културно! 
|
| Сря Фев 27, 2008 12:24 am |
|
|