|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 6:24 pm
кучефилът - дегенерат на човешкия род
| Автор |
Съобщение |
|
Lupus
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Май и аз това ще предложа. Че току виж почнали да се появяват снимки с по две и три щанги на член! 
|
| Сря Фев 27, 2008 12:31 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Пирев, братче, Америка не е за теб. Нещо хич не ти действа добре. Ела си некъде по Европата. Zaphod е ясен, ама ти що му играеш играта?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Фев 27, 2008 9:02 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
... обожавам да ми дават съвети какво, къде, как и колко да правя
Иначе сирсем сериозно, значи край с простотиите, мир Вам, брадърс енд систърс, алилуя енд еймен 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Сря Фев 27, 2008 7:43 pm |
|
 |
|
speedblue
Ранг: Ориентиран
Регистриран на: Нед Фев 25, 2007 1:41 am Мнения: 276 Местоположение: София
|
 случка от вчера
Нещата доста загрубяха в спора и простотията взе връх към края.... но да кажем, че е нормално от време на време.
Сега по темата конкретно със случка от вчера. Интересно е да се отбележи, че тези случки стават почти всеки ден, но ние не разбираме за тях освен ако не ни е познат потърпевшия или прекалено трагичен случая и да се появи някъде из медиите.
Нещата се разиграват на Одрин и Тодор Александров. Семейството минава от там вчера следобяда. С тях е и малкото им дете. Не минават от там за първи път както става ясно. В един момент чуват кечутата че лаят нещо и се обръщат да видят, но време за реакция почти нямат... нахвърлят се върху детето и го захапват на няколко места като го дърпат и влачат със зъби ... майката направо я събарят на земята и тя нищо неможе да направи почти... бащата се заема да ги рита колколо му е възможно, но ефекта е слаб... освен това кой да защитава първо ? Себе си, жена си, детето си - навярно дедето. Както и да е.... това се случва реално... от дедето вече висят меса от задните му части.. песовете искат да си свършат добре започнатото.......... от близкия пункт за вторични суровини изскачат хората да видят какво става и отиват да разритат кучетата - които да отбележим са точно кучетата отглеждани от хората в пункта.
Тук може да погледнем от две гледни точки - на кучетата и на хората...... няма да ставам досаден, всеки да си прецени за себе си.
.....за съжаление на част от форумците смятам, че ако това за тях е една "нормална" цена за да се радват на любимите си животни по улиците - не ми се струва изобщо уместно.
Ако държат да защитават някаква позиция за закрила на уличните кучета ще ги приветсвам горещо да излязат на разходка пеша с децата си точто покрай това място... но без да носят салами, манджи и подобни неща, просто като обикновенни хора които не живят с мисълта, че трябва да нахраниш кучето ако неискаш някой ден да бъдеш изяден от него... или просто не живят с мисълта да хранят кучета, а си имат други занимания за добро или лошо.
Не съм против кучетата, но съм много против градската им популация и липсата на естествена среда за живота им - в това число и домашните кучета са един вид заложници на стопаните си, но тук вече става сложно.. много хора ще скочат срещу този ред мисли.
Ще кажа нещо за микроби и подобни.... моля не скачайте веднага, че видиш ли мръсотията е толкова голяма, че това било капка в морето... много добре ви е ясно, че когато имаме количествени натрупвания ще последват и качествени изменения... тоест колкото повече източници на зарази толкова повече и шанса да хванеш нещо се увеличава....
та какво исках да кажа - в изпражненията на повече животни на планетата има букет от микроби... доста от тези микроби могат да живят в негостоприемна среда - това ще рече, че не им трябва топла, влажна с постоянна температура среда, а могат да просъществуват много време в прахна по плочките на тротоарите или по детските площадки.. където ще ме прощавате но трябват драконовски мерки за прогонване и на домашните кучета и собствениците им.
Едно дете когато погълне такива микроби и да кажем имунната му система не сработи на 10000% ... това дете завършва до около 10ч след това в инфекциозна болница.. там ще прекара около 1-2 седмици - зависи.
Не всички стигат до там, но вие които обичате уличните кучета някога интерувалили сте се ? .... може би това е нормалния процент инциденти всъщност. Всяко нещо си има цена, да.
Малко и за кучетата да кажа де... Чичо ми е супер фен на кучета... има си в къщи, има и на двора. Тези на двора бяха 7-8 по едно време. Леля ми успя да отрови мисля 1-2.. другите не ги знам какво стана с тях, но сега са 3 броя.... през цялото време ги обезпаразитяваше, хранеше, кастирани са незнам за женските какво беше правил.... та, той не си ги гледаше на улицата и е ясно, че хората в панелния блок нямат двор - е щом нямат двор какво да правиш? взимаш си го в апартамента навярно.. това е твоято куче, ти го искаш.
Незнам де... не е хуманно да ги натръшкаш се едно са болни плъхове някакви, има и по-хуманни методи за умъртвяване.
Ако някой го напира да каже, че каквото и да е умъртвяване е гадост - моля да си заведе детето на разходка където посочих - има пресни доказателства, че кучетата ще му покажат другата страна на медала.
|
| Чет Фев 28, 2008 12:35 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Има кучета и кучета. Както има хора и хора.
Основния проблем е че колкото и да ги унищожавате, кастрирате или каквото искате там - мангалите пак ги въдят. Строителите и пазачите по строежи също. Разни складове, промишлени дворове - също. Като забележете - те специално държат да имат по зли и обезателно - не кастрирани кучета, за да им "пазят" имотите.
Та човешката простотия е меко казано безгранична. Докато не се справите с нея - кучетата все ще са там. И да ги стреляте и да ги ритате - все тая - кучетата не падат от небето, нито ги раждат природозащитниците. Тия кучета (злите бездомни) са плод на човешката агресия и простотия.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Фев 28, 2008 3:05 pm |
|
 |
|
¶
|
 Re: случка от вчера
Я питай леля ти, с какво ги е тровила ? Живо се интересувам от това  Що помияри ще натръшкам в Пловдив, като се прибера един ден
Я да попитам, с кукички за сомове става ли да му се извади езика ? Закачаш малко кренвирш, като клъвне дърпаш и вадиш език, черва, какво там захване. Почти съм забравил какво е това бездомно куче. Тук такваз порода нема.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Чет Фев 28, 2008 5:10 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Радвай се за което, а ако посетиш Невада и птици няма да ти се мяркат много.
Тук кучета да искаш.
|
| Чет Фев 28, 2008 7:55 pm |
|
 |
|
zaphod
|
е, пирев братче, ти по-брутален и от мене ве 
|
| Чет Фев 28, 2008 8:52 pm |
|
 |
|
¶
|
С каквото говедо се събереш, такова ставаш 
|
| Чет Фев 28, 2008 9:00 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Простотията по тая тема взе да става повсеместна.
|
| Чет Фев 28, 2008 11:30 pm |
|
 |
|
ji4ka
|
КУРАРЕ ! 
|
| Пет Фев 29, 2008 12:22 am |