|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 1:01 pm
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
| Автор |
Съобщение |
|
Ugeen
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Пон Яну 16, 2006 5:20 pm Мнения: 122 Местоположение: гр. Горна Оряховица
|
 Закупуване на Proteus
Колеги ,наистина досега протеуса ми е помогнал много при разработката на разни устройства ,но да си призная уморих се да търся разни версии от нета и съответно кракове за тях.Въпреки всички усилия не видях нито една версия да се държи стабилно,без да се самоизключва или да блокира.Аз работя само с пикове и атмели.Интересува ме само симулацията.Някой работи ли с купен лицензен протеус и как се държи той.Прави ли същите издънки като краквания и изобщо струва ли си да накарам шефа си да хвърля пари за него,че като гледам никак не са малко.Ако случайно решим да го купуваме има ли някакъв удобен за България дистрибутор от където може да се купи.
|
| Сря Мар 05, 2008 5:58 pm |
|
 |
|
rumen
Ранг: Почетен член
|
В нета имаше крадена версия.
(не е кракната а с оригинален номер) Тя няма проблеми.
|
| Чет Мар 06, 2008 2:51 pm |
|
 |
|
setoy
Регистриран на: Пет Фев 17, 2006 9:17 am Мнения: 765 Местоположение: Стара Загора
|
Добре би било да дадеш и линк. Иначе ползата от твоя пост - никаква 
|
| Чет Мар 06, 2008 3:36 pm |
|
 |
|
rumen
|
Важно е да има доверие.
Щото ако не си вярваме ще се дебнеме и ще се хваним.
|
| Пет Мар 07, 2008 11:32 am |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|