Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Тая история, някой има ли повече информация 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение Тая история, някой има ли повече информация
http://news.ibox.bg/news/id_1341172443

Аз затова научих вчера от телевизията. Имаше интервюта със семейството - рев, сополи. Изтезавали ли ги били, мъчели....

Само че като се замисля:

1. Що чинят там? Става въпрос за Италия, до колкото разбрах , били са там по-собствена инициатива. Т.е. не е имало пряко насилствено задържане. Не е било проблем да избягат, че даже и просто да си тръгнат.

2. Бащата цивреше как гледал безпомощно как мъчат децата му и нищо не можел да направи. Ама май не е бил завързан през това време. Що за идиот е тоя? Аз лично първо него бих убил, после циркаджията.

А не бяха мангали да речеш... Момичетата даже бяха симпатяги. Ама май преиграват сериозно.... Или се касае за някакви хора от 19 век, попаднали странно как в ръцете на сицилианеца, които за купучка храна се е гаврил с тях. Ама чак пък толкоз ограничени.... с такава робска нагласа.... че те са верно за психическо лечение тогава. Все си мислех че българина е безропотна овца, ама тия ме изумиха :?

Чет Юни 12, 2008 11:13 am
Профил ICQ

Мнение 
цецо бъди сигурен че има такива хора, аз лично съм се сблъсквал с такива и то съвсем на скоро, също и мои приятели, това са някакъв тип извратени националисти, като си от друга държава ти си боклук и правят каквото си искат с теб

обаче аз не съм от най търпеливите и мълчаливи и трудно издевателстват над мен, даже после куршум си леят, ама не всички са така, има и търпеливи... и мълчаливи... типично българска черта

Чет Юни 12, 2008 1:47 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Ей човек, що за мъж е това сам да натресе себе си и семейството си на тая каша и после да циври по телевизията, ама те ми мъчеха децата и аз горкия нищо не можех да направя? Знаете ли какво ми беше отвътре, разправя, плачейки? Някак си не ми става жал за него. Ако бяхме в нормална държава на тия щяха да им отнемат родителските права, после щяха да ги съдят за съучастие в издевателство и психически тормоз заедно със италианеца.

Чет Юни 12, 2008 2:41 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
ей цецо, зел си май да прифащаш май някаква безчовечност, от де ли? :lol: :lol:

Чет Юни 12, 2008 7:30 pm
Профил

Мнение 
Никаква милост, да ги бяха изяли пираните .. никой не ги е бил да ходят.

Чет Юни 12, 2008 9:55 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 5 мнения ]