Отговори на тема  [ 8593 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 573  Следваща
Хумор 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение 
За сбирката в сряда... се сетих.... и особенно за вица с мечока и тъпия ловец(мисля, че woody го обади...)
това малко ми прилича на случката :)

Прикачени файлове:
bear_attack.jpg
bear_attack.jpg [ 59.76 KiB | Прегледано 2754 пъти ]

Пет Авг 01, 2008 9:33 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Оправдание пред жената:

"И ето така се получи, че с нея се оказахме от различните страни на един презерватив...." O:)

Извадка от автомобилен форум:
Темата е "LADA C -избива рибата в Женева"
Коментар:" Тя да те пита пичката в бара с ква кола си , ти и кажи че си с лада и после върви и обеснявай че е от новите..."

Пон Авг 04, 2008 2:42 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Изображение

itso.t написа:
Решил си да препишеш целия интернет? Доста амбициозно начинание... :D

Сря Авг 06, 2008 3:31 pm
Профил WWW
Аватар

Местоположение: където небето среща земята, ракията е Jameson, а бирата Guinness
Мнение 
-Защо петък 13-ти се смята за лош ден?
-Защото в този ден се събират всички вещици, киликандзери, русалки, фурии, самодиви, вили-самодиви и беснеят до зори.
-Виж ти... Какво съвпадение! Няма да ми повярваш, за малко да го объркам с 8-ми март.

Американски хипнотизатор пред голяма аудитория. Гледа към залата и казва:
- Dance!
Всички танцуват.
- Cry!
Всички плачат.
- Laugh!
Всички се смеят.
Изведнъж случайно се спъва и казва:
- Shit!
... и се наложило две седмици да мият залата.

Манго и Айшето се женят. През първата брачна нощ
Манго казва:
- Айше, а дано да си девствена!
Айше отговаря:
- A дано, ама надали. . .

Пон Авг 18, 2008 10:02 am
Профил

Мнение 
По какво си приличат жената и ангината ?
-И двете може да ги прекараш на крак , но в леглото е по-приятно...

По какво си приличат балатума и мъжа ? (от женска гледна точка)
-Ако го опънеш както трябва , може да тъпчеш по него цял живот...

Вто Авг 19, 2008 9:26 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
...

Прикачени файлове:
.jpg
.jpg [ 61.87 KiB | Прегледано 2737 пъти ]

Вто Авг 19, 2008 2:06 pm
Профил
Аватар

Мнение 

Прикачени файлове:
79688188.jpg
79688188.jpg [ 33.88 KiB | Прегледано 2753 пъти ]

Чет Авг 21, 2008 1:36 pm
Профил
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
http://nakom.biz/?p=41#more-41

Наскоро имах небивалото щастие да се кача при един бакшиш, който трябваше да свърши мъчната работа да ме отведе от Лъвов мост до кино Арена.За това трилевово разстояние научих един нов език който трябва да се отбележи не като сленг, а като начало на една нова култура – алтернативна на американския хип-хоп.Подходящо име е бакшиш-троп.

Но да встъпим встъпително.

Качвам се аз, сядам си на предната седалка (що ли се набутах там) и се заслушах в мача който вървеше по радиото.

В един момент, съществото (ще го наричам така понеже не го мисля за човек) ми тресва следния въпрос

-Гледаш ли футбол

-Емиии- замислям се.

Обичам ли, не обичам ли.

-Какво да ти кажа, преди доста се палех но в България нещо футбола не ми харесва – само се правят че играят.Ако зяпам ще е КЕШ или някое чуждо първенство.

-Така е да му еба майката – умисли се съществото.

-Много са смотани нашите – добавих с надежда да го вкарам в размисъл и да млъкне.

-Истина е да им еба майката, за нищо не стават, мамичката им да еба.

Мълчание

-А кое първенство гледаш

-Ми англичани и испанци като че ли най-зрелищен футбол играят

-Така си е да му еба майката- вдъхнови се пича

В този момент светна червения светофар на Ботев и Сливница и бакшо спря рязко с едно издиханно – да му еба майката.Последва 1 минута мълчание и на тръгване не пропусна да награди с -Да ти еба майката – мацето което се забави да тръгне, а бе пред нас.

Вече тръпнех в надежда внезапно да му се схване ченето но пича бе настроен да приказва и това си е то.

-А къде работиш ако не е тайна

-С компютри се занимавам

-АААААААААААА там си е ебало майката, сигурно взимаш много пари

-Абе кой плаща много пари в България-бързо го парирах белки млъкне.

-Така е да му еба майката, никой не дава пари, мамичката им да еба мръсна

Ушите ми вече започнаха да развиват мазоли

На Шела до зона Б18 един друг бакшиш засече нашия.Силно се надявам майка му да е била нимфоманка.Такива думи отнесе че трябва да си накисне ушите в нещо хладничко – течен азот например.

Бях се настроил че ще преживея някак си това возене и мълчах тъпо за да създам темерутска атмосфера.Обаче моя бакшиш бе прекалено любвеобилно настроен.

-И сега какво ще правиш, на кино ли ше ходиш

-Към един офис отивам – по работа

-АААААААА да му еба майката, работата край няма

-Няма- верно е -потвърдих

-Майка му да еба мръсна и при мен е така.Цял ден въртя а парите за нищо не стигат, мамичката му да еба.Ти вярваш ли-обърна се към мен-че сутрин ставам в 4 и вечер се прибирам в 10 и и съм си ебал майката от бачкане, а нямам пари едни цигари да си купя, майка му да еба.

В този момент една тъпа бабичка тръгна да пресича Величков малко преди Симеон, и любимия ми бакшиш си извади мусурата през прозореца и и кресна – Да ти еба майката маа.

При вмъкването си обратно в колата, изсъска през зъби едно -Майка и да еба.Със сигурност съм изглеждал като шестокласничка в публичен дом.Последваха 2секунди минути мълчание

-От къде да минем – по Симеон или по новия булевард.

-Мисля по новия ще е по-добре – срещу арената отивам

-А добре че по симеон си ебало майката

Беше го подминал вече ама ме питаше дали да завие.

В този момент ми звънна телефона и го вдигнах.Това ме спаси от останалите 5 минути разговор с младежа.

Въз основа на този кратък разговор, аз научих нов език-бакшишки.В него граматика няма.

Прилагам кратък списък на често употребяваните изрази;

Мамка ти еба -би могло да значи -“сега ме ядоса“, но най-често се употребява като „нервиш ме“

Еба ли майка му – учтивата форма на „знам ли“.употребява се за трето лице.

Ебал съм ти майката- двузначен израз,в честия случай се употребява като „не ме занимавай с глупости“, а в учтивата форма „не ме интересуват доводите ти“

Бах ти мамата – изразява учудване, употребява се предимно в разговори, значението най-често е „ти ме удиви бе“, би могло да се тълкува и като „страшен си“

Еба ли мама му – използва се като отговор на въпрос, на който запитания не може да отговори по същество.С нисък коефициент на емоция, отговора е по-скоро рутинен.

Ба ли мааму – същото като значение но издава безгрижие и леко настроение

Дали няма да ти еба майката- е вече с приповдигнато настроение, най-вече негативно.

Употребява се най-често в случаите в които територията на питекантропа е нарушена.Силно заканителна, тази компилация от думи обикновенно е начало на словесен или юмручен двубой.

Да еба майка ти, да еба – раздразнение граничещо с безсилие, и невъзможност към момента да се изпълни заканата.

Ебах ти майката – форма на „не ме интересуваш повече“ или „защо се опитваш да ме ядосаш“.В няколко бакшишки диалекта е с любовно значение а в други означава удивление.

Ееееееееееееееееееее да ти еба майката – транслира се като „много ме неприятно ме изненадваш в момента“.

Е сега вече ми се еба майката – интуитивно се превежда като „изпадам в много затруднено положение“

Ти си си ебал майката – обръщение издаващо възхита

Майката си е ебало – определя положение – най-често силно негативно

И си еба майката – всичко свърши

Майката си е ебало – определител на състояние.Негативно по подразбиране.

При бакшишите провинциалисти ударението пада на пада предмно на а.При бакшишите кореняци софиянци – ударението аристократично се пада на е-то.

Назубрете горните редове, и се чувствайте уверени в способностите си да комуникирате с всеки един бакшиш в столицата ни.

Пет Авг 22, 2008 10:36 am
Профил ICQ
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
Македонски тълковен речник

Културен – Прди и вика „Пардон!“
Дволичен – Прди и прашува „Кој прдна?“
Циничен – Прди и те гледа право во очи
Кавалер – Пушта дамата прва да прдне
Песимист – Уште не прднал мисли дека се усрал
Безобразен – Прди од задоволство
Сноб – Прди само во добро друштво
Чувствителен – Прди и вика „Ах!“
Сентиментален – Прди и мисли како би било да не прднеше
Нестрплив – Едвај чека да прдне
Добро воспитан – Бара дозвола пред да прдне
Дискретен – Прди и вика „Нека остане меѓу нас!“
Реалист – Го смета прдењето за природна работа
Егоист – Прди само за себе
Глумец – Прди и чека аплауз
Срамежлив – Прди и поцрвенува
Таинствен – Он не прди туку пува
Лажливец – Прди и вика „Со уста прднав“
Флегматичен – Прди долго
Колегијален – Дозволува и другите да прднат
Штедлив – Прди само во затворена соба
Шегобиец – Прди и вика „Кој прди зло не мисли“
Неспособен – Потпрднува цел ден и никако да прдне
Оптимист – Прди и се надева дека никој нема да чуе
Пензионер – Прди и вика дека во негово време подобро се прдело
Баксуз – Прди и се усерува во гаќи
Фалбаџија – Прди јако за сите да чујат
Наивен – Прди и мисли дека направил добро дело
Гурман – Прди и вика „Баш убаво мириса“
Спортиста – Ако некој прдне еднаш, он ќе прдне двапати за да го собори рекордот

Пет Авг 22, 2008 3:22 pm
Профил ICQ

Мнение 
...
5.Ако сте гей, Ви обещаваме, че ще можете да се бракосъчетавате и да осиновявате деца с предимство пред нормалните. Ще заставим и Църквата и Мюфтийството да сключват и църковни бракове, при това – без пари за вас. Моралните ползи от подобно нещо струват много повече от 1000 лв.

6.Ако не сте гей, можем да Ви помогнем да станете. Държавата има ресурса да "го начука" на всеки. Първо ще ви боли, но после ще можете да се възползвате от обещаното в т.5.

http://bipartia.com/index.php?option=co ... &Itemid=51

Съб Авг 23, 2008 11:23 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
news.bg

От септември цените на фризьорските и козметичните услуги ще се увеличат три пъти заради цените на горивата и новите хигиенни изисквания 8O :D .

Това прогнозира председателят на националната организация на фризьорите и центровете за красота в България Милен Илиев.

Основният проблем в бранша според него е, че сега дейността се регламентира от два закона, които са свързани с издаването на разрешително за работа от Камарата на занаятчиите.

Според българското законодателство фризьорски салон може да се открие както по Търговския закон, така и по Закона за занаятите.

Затова от организацията на фризьорите предлагат да се избере един от законите и да се работи по него.

Пон Авг 25, 2008 2:17 pm
Профил ICQ WWW

Мнение 
http://www.youtube.com/watch?v=Wr8y9BVP2e0

Пон Авг 25, 2008 6:47 pm
Профил
Аватар

Мнение 
BrainStorm написа:
От септември цените на фризьорските и козметичните услуги ще се увеличат три пъти заради цените на горивата

ами как нали фризьорките отиват на работа с автомобили? това си е разход зависим от горивата

Вто Авг 26, 2008 4:53 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Ами едно мъжко подстригване е 10 лева във фризьорски салон.Бай Димитър кварталния бръснар подстригва за 5 лева ама..... Малко множко ми се виждат 30 лева за подстригване....

Вто Авг 26, 2008 5:10 pm
Профил

Мнение 
Ето как англичаните си правят майтап с европейската политика в земеделието:
Уважаеми господа,

Мой приятел, който в момента притежава ферма, наскоро получи субсидия от 3000 паунда от Агенцията по селско стопанство, за да не гледа прасета. Бих искал и аз да се включа в бизнеса “неотглеждане на прасета”.

По ваше мнение в каква ферма ще е най-подходящо да не гледам прасета, и коя е най-добрата порода прасета, които да не отглеждам? Искам да съм сигурен, че моята инициатива е в съгласие с правителствената политика, така както я диктува ЕС и общата земеделска политика.

Доколкото разбирам, най-трудната част на програмата е да се води точна сметка на броя прасета, които не съм отгледал. Правителството или местната власт провеждат ли курсове по европейските програми, които да ми помогнат?

Моят приятел е много доволен от бизнеса. Той гледа свине от около 40 години, и на година е изкарвал най-много £1422 през 1968. Така беше до тази година, когато получи чек, за да не гледа прасета.

Щом се получават £3000, за да не се гледат 50 прасета, ще получа ли £6000, ако не гледам 100?

Смятам да започна в малки мащаби, като се огранича до 4000 неотгледани прасета, което означава около £240000 за първата година. След като добия повече опит в негледането на прасета, смятам да предприема по-амбициозен проект, като не отгледам, да кажем, 40000 прасета през втората година, за което мога да очаквам да получа £2.4 милиона от вашата служба. Всъщност, чудя се дали не мога заради всички тези прасета, които не съм отгледал и които не произвеждат опасни метанови газове, да получа въглеродни кредити, които да продавам на пазара?

Друг въпрос: прасетата, които планирам да не отгледам, няма да изядат 2000 тона фураж. Разбирам, че вие също така плащате на фермерите, за да не отглеждат растителни култури. Ще имам ли право на заплащане, за да не произвеждам фураж, с който да не храня прасетата, които не отглеждам?

Обмислям да се включа и в бизнеса “недоене на крави”, така че бих ви помолил да ми изпратите информация и по този въпрос.

С оглед на горепосоченото, както разбирате, аз няма да върша нищо, и следователно ще имам право и на социални помощи за безработни.

Разбира се, ще гласувам за вашата партия на следващите избори.

С уважение:
Найджъл Джонсън-Хил

Пет Авг 29, 2008 11:15 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 8593 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 573  Следваща