Отговори на тема  [ 13 мнения ] 
Мнения отностно КТП София 
Автор Съобщение
Ранг: Минаващ
Аватар

Мнение Мнения отностно КТП София
Здравейте,записал съм се да уча в КТП София,в специалност БКР /безжични комуникации и разпръскване/,някой от Вас драги съфорумци има ли наблюдения към конкретното висше учебно заведение ?

колебая се много дали да отида в София или да си остана във Варна,където в момента имам ммного стаблина ръководна работа, с всичко осигурено и добро заплащане.

Чет Сеп 25, 2008 4:48 pm
Профил ICQ
Ранг: Новодошъл
Аватар

Мнение 
Стой си във Варна, от гледна точка на града. В София трафика страшно зле и става все по-зле. 30мин. с кола - 3км до работа.

Чет Сеп 25, 2008 5:58 pm
Профил
Аватар

Мнение 
stanleyhacker написа:
Стой си във Варна, от гледна точка на града. В София трафика страшно зле и става все по-зле. 30мин. с кола - 3км до работа.

знам батка,просто се чудя да не си продухам шанса...не,че не мога отново да го запиша,но вече съм дал парите за първия семестър.а и бъдещето е в безжичните технологии....

главния ми довод да остана тук/Варна/,е че получавам културна заплата в телеком бранша,дават ми автомобил и доста безплатни блага от страна на фирмата.а и още повече ужасно много съм провързан към работата си.

Чет Сеп 25, 2008 6:09 pm
Профил ICQ
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
3dfx написа:
главния ми довод да остана тук/Варна/,е че получавам културна заплата в телеком бранша,дават ми автомобил и доста безплатни блага от страна на фирмата.а и още повече ужасно много съм провързан към работата си.

Че няма ли задочно вече? Ако има - пиши го задочно и толкоз.

Да си губиш времето толкоз години в София е безпредметно в твоя случай. Пък и нас ще облекчиш, че то всяко студент вече се моторизира :evil:

Чет Сеп 25, 2008 6:27 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
свърши тя...редовно писах,глупост голяма :(

Чет Сеп 25, 2008 6:46 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Ами ще изкараш първия семестър редовно и ще се прехвърлиш в задочна форнма на обучение.Един семестър не е чак толкова много време.

Чет Сеп 25, 2008 7:33 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Ки4о написа:
Ами ще изкараш първия семестър редовно и ще се прехвърлиш в задочна форнма на обучение.Един семестър не е чак толкова много време.

така ще постъпя...аз не съм разпитвал и мислех,че е нужно да мине една учебна година, и чак тогава да смениш формата на обучение.

Чет Сеп 25, 2008 7:38 pm
Профил ICQ

Мнение 
stanleyhacker написа:

offtopic
Е та от къде до къде пътуваш че 3 км ги минаваш за 30 мин, без да се обиждаш, но от подобно шьофиране има задруствания. Едва ли от теб до работа има само еидн път, просто не си представям подобно място в София. Аз всяка сутрин излизам от нас в 8 ходя до единият офис, после до другия при което прекосявам центъра два пъти, общо едва ли имам повече от 20-25 мин в път. Значи поне в едната посока хващам най-натовареният час, но просто не се бутам по задръстванията.

А по темата лично аз си мисля че варна е с не по малко перспективи от София, и дори може би ще става по добре, не от към трафик де :)

Пет Сеп 26, 2008 11:32 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Значи Луи Айер - Сребърна - по Черни връх нагоре към околовръстното. Е не всеки път е така. В права посока 15 минути. В обратна - съм го правил и 50 минути. Зависи. Но аз нямам избор за часа на пътуване. Работното време си е едно и също. Понякога минавам по околовръсното, макар че са 7 км от там, вместо 3,5. Но откакто започна да се пълни целия Черни връх отгоре, то пак същата работа като време. Факт е че става все по-зле, въпреки някои ъпгрейди на бат Бойко.

Вто Сеп 30, 2008 3:55 pm
Профил

Мнение 
Три километра - пеша не става ли? По-сигурно е , времето за пътуване е ясно, няма проблем с паркирането , пък и е полезно за здравето. И задръстванията ще намалеят така.:-k

Сря Окт 01, 2008 4:27 pm
Профил
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
stanleyhacker написа:
Значи Луи Айер - Сребърна - по Черни връх нагоре към околовръстното. Е не всеки път е така. В права посока 15 минути. В обратна - съм го правил и 50 минути. Зависи. Но аз нямам избор за часа на пътуване. Работното време си е едно и също. Понякога минавам по околовръсното, макар че са 7 км от там, вместо 3,5. Но откакто започна да се пълни целия Черни връх отгоре, то пак същата работа като време. Факт е че става все по-зле, въпреки някои ъпгрейди на бат Бойко.

И аз пътувам същия маршрут и само по Луи Айер минавам за 20 мин. Някой може ли да каже как да го избегна ?

Сря Окт 01, 2008 5:08 pm
Профил ICQ

Мнение 
Ами ти се буташ в най-големия калабалък, сутрин и по сребърна и по черни връх е доста натоварено в тази посока. По България и околовръстното ще ти е много по бързо, в моета околовръзтното до черни връх винаги е свободно, да ти кажа и след черни връх също напоследък е празно. Единият ми офис е на симеоновско преди околовръснтото и често минавам по тези маршрути. Примерно докато беше затворено околовръсното се качвах по черни връх нагоре за да изляза на България, и от моя офис до стандарт сградат на България ми беше около 15 мин това с катеренето на черни връх. Каблешков скоро го ремонтираха и разшириха, не е ли по добре, не съм минавал сутрин и не знам как е, но в останалото време е добре. Значи веднъж от каблешков не свих към сребъна а продължих по уличките напред, и сеозовах на черни връх, ама не мога да ви кажа как минах точно, беше само веднъж, но уличките не бяха в добро състояние.

Сря Окт 01, 2008 10:19 pm
Профил
Аватар

Мнение 
ToHu написа:
Ами ти се буташ в най-големия калабалък, сутрин и по сребърна и по черни връх е доста натоварено в тази посока. По България и околовръстното ще ти е много по бързо, в моета околовръзтното до черни връх винаги е свободно, да ти кажа и след черни връх също напоследък е празно. Единият ми офис е на симеоновско преди околовръснтото и често минавам по тези маршрути. Примерно докато беше затворено околовръсното се качвах по черни връх нагоре за да изляза на България, и от моя офис до стандарт сградат на България ми беше около 15 мин това с катеренето на черни връх. Каблешков скоро го ремонтираха и разшириха, не е ли по добре, не съм минавал сутрин и не знам как е, но в останалото време е добре. Значи веднъж от каблешков не свих към сребъна а продължих по уличките напред, и сеозовах на черни връх, ама не мога да ви кажа как минах точно, беше само веднъж, но уличките не бяха в добро състояние.

Ми хайде кажи къде си ги намерил тия улички ? На мен по Сребърна ми е добре, но после по Черни връх е кошмар!
Ние развалихме темата на човека - дали да не пуснем нова ?

Пет Окт 03, 2008 3:23 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 13 мнения ]