ToHu написа: И какво да направим значи ... да забраним слушането на МП3-ки ... или да се въведе ограничение мощноста на плеърите и чуствителността на слушалките .... аз не искам никой да се грижи за моето здраве. Щом хората искат да си увреждат слуха това си е тяхно право .... а яденето на определни продукти също е вредно за здравето, дай ще ни спрат свинското, ще ограничат продажбата и на мазнини ... няма да слушаме музика в колата, няма да влизаме в морето да не се удавим, улиците ще ги пресичаме само с придружител, ще излъчват ТВ само по 2 часа на ден за да не се увреждат очите, MS ще бъдат задължени за изключват дисплея на всеки 20 мин за по 30 мин. ... ами да ни построят едни ферми, да ни сложат маркировка и да ни отглеждат като крави .... искам да пия колкото искам, искам да ям каквото искам, искам да слушам музика както ми харесва, искам да работя пред РС докато имам работа, ако искам ще си боядисам очите черни и ще си набия колчета в ушите, мога да си отрежа пръстите и да си счупя краката, това си е моя работа, аз не съм собственост на държавата, по скоро е обратното. Щом ония се хранят от моите данъци ще ядът каквото им кажа, ще слушат каквото и както им кажа, ще умрат когато им кажа ... айде да им го начукам на всички ЕС помияри. |