| Автор |
Съобщение |
|
Nikola Kirov
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Чети внимателно. Не го родих аз този бисер 
|
| Сря Окт 29, 2008 7:23 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Пирев Хамериката не ти влияе добре!
Дразнещото е в случая че се ебавате с неща с които явно не сте много на ясно.
Да може един усилвател да звучи по един или по друг начин и това му звучене да е само от разликите в тонколоните.
По горе бях дал пример. Айде обясни ми защо така се получава.
Никола дай си адреса да ти пращам отварачка за консерви. Толкова си консервативен че сърце не ми дава да не ти пратя една отварачка за консерви. 
|
| Сря Окт 29, 2008 7:44 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
Тишо. Като си толкова многоразбиращ защо ми говориш за акустиката като в момента си говорим за усилватели?
Ако става дума за добри колони там бирата е вече съвсем друга. Добрия саунд се прави с качествен усилвател и ДОБРИ КОЛОНИ. Усилвателя е нещо на което много точно могат да се измерят характеристиките и ясно може да се определи дали е качествен. При колоните нещата са наистина сложни за анализ. Там съм на мнение че качеството се определя най вече на слух
Но да ми говорят за кадифен звук на Усилвателя който може да се получи само с ЛамБи си е вече чиста глупост. Той и господ най мрази глупоста:):) Не напразно това е греха който наказва обикновенно на момента и рядко пропуска да накаже  :):):)
|
| Сря Окт 29, 2008 10:14 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Мигар казах нещо обидно и дразнещо ? Казах неща, които всеки може да прочете по аудифилските форуми  А сега йок Америка не ми понасяла, ебавал съм се и т.н.
Това че различните усилватели звучат по различен начин на еднакви тонколони е напълни нормално, така както хората нямат еднакъв слух, например.
Не вдянах какъв пример си дал по-горе, който да обясняваме с нашите лаишки сетива ?
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Сря Окт 29, 2008 10:16 pm |
|
 |
|
ji4ka
|
Не разбирам защо го емнахте така човека? Вярно ,че ако продаваше лампов контролер по-на място щеше да му е обявата.  Но технически погледнато цената на устройсвото е добра. Все пак това е рядка техника и не може да се дава по "2 за лев", доста желязо е нахвърляно, гледам. А 2х2W е съвсем достатъчна мощност за нормална стая, поне за тия които не са оглушали още от mp3-ките. 
|
| Чет Окт 30, 2008 12:38 am |
|
 |
|
woody
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 2:55 pm Мнения: 1792 Местоположение: София
|
+1 
|
| Чет Окт 30, 2008 1:40 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Тишо иска да каже че е въпрос на КПД, чуствителност дет му се вика и семери в некакви си Дб/Вт .... интереното е че май повечето аудиофили котио познавам не обръщат внимание на този параметър.
|
| Чет Окт 30, 2008 9:36 am |
|
 |
|
velio
|
Ей това е изречението, което породи спора и всъщност е пълна глупост.
Може и да чупи, ако го хвърляш по тях...
|
| Чет Окт 30, 2008 11:31 am |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
|
| Чет Окт 30, 2008 12:14 pm |
|