Благодаря на всички

, една гиричка плануваме за 2009г., пардон лапе, да видим какво ще стане

, работим тук по едни таблици, според тия таблици се решава дали ще е момче или момиче. Като му дойде времето ще съобщя дали стават таблиците за нещо
Вчера беше доволно купона, заседнахме в 12 на обед в един български ресторант, та до 19 вечерта

, друг път почвам с ракия и салата, минавам през вино и мръви, и накрая за капак се отрязвам с бира, но този път почнах и карах до края с Мавруд Шардоне Карнобат, пиле по болярски, дробчета по селски, катино мезе и едни дебели пържоли тип милиционерска фуражка. После с комшията ( от един месец до нас живеят едни приятели от старото село ) продължихме и днес ми е мама миа, едни мухички, май са винарки, ми налитат още от сутринта ... Че и от студ не се плашат, при -15° фърчат...
Обаче онзи ден, 13-ти, се изложих, фирмата имаше банкет, всички ходят костюмари, вадя аз цилиндъра и костюма към 17 часа, брее, ами панталона се стеснил в кръста, колана с 5-6 см. по-къс, слагам сакото, и то отесняло, само цилиндъра ми стана, ма не върви на фирмен купон да ходя по един гол цилиндър, припкам до магазина да взема нещо на бързо, ми не намерих нищо свястно, въртях се до 19 часа, накрая заебах фирмения купон и си фирках в къщи

От днес съм на върла диета, хляб, вода, секс и програмиране.