Отговори на тема  [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Айде и Nortel изпаднаха зад борда. 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение 
А аз си мисля е качеството на хората е обратно порпорционално на качеството на храната, и на живота като цяло, колкото по разглезени са едни хора, толкова по некачествени са, никой който е работил само на машна с ЦПУ пишейки програми няма да разбере как се прави чук от парче желязо само с пила, това като простичък нагледен пример.

Пон Яну 19, 2009 9:49 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Най-добра храна ядат французите.
И интересното не е във франската кухня само (аз впрочем много я харесвам), а в организацията на тяхното земеделие.
В повечето развити страни, (САЩ, Германия - най-големи износители на храни) със земеделие се занимават от 2 до 4 % от работоспособното население. Във Франция процента е 26!!!
Те затова са толкова за прословутите земеделски субсидии.
Но субсидиите не са причина за този процент. Процента е причина, държавата Франция да пази статуса на земеделието си, като им осигурява добри доходи, за да не се разбягат читавите производители и да съсипят един отрасъл, който носи слава на Франция

Пон Яну 19, 2009 10:27 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
прав си тони, ето защо в казармата умишлено се снижава качеството на живот, за да се повиши качеството на хората. :)

Вто Яну 20, 2009 12:23 am
Профил
Аватар

Мнение 
ToHu написа:
А аз си мисля е качеството на хората е обратно порпорционално на качеството на храната, и на живота като цяло, колкото по разглезени са едни хора, толкова по некачествени са, никой който е работил само на машна с ЦПУ пишейки програми няма да разбере как се прави чук от парче желязо само с пила, това като простичък нагледен пример.

Под качество на храната имах впредвид нещо съвсем различно и качествената храна не означава обилни количества. Качествената храна може и да е съвсем проста - глава лук и парче хляб. И съвсем не е задължително да води към разглезване.
А сега и аз да се заяда.
Ако видя някой да прави чук от парче желязо и то с пила изводът за качеството на този човек е категоричен. Желязото по-принцип е мек материал, за да добие нужните качества се добавя въглерод. А обработката с пила би трябвало да знаеш за какви "отнемания" се използва. Нищо лично Тони вярвам че ги знаеш тези неща само простичък пример.
Иначе разбирам логиката ти човек ако задоволява прищевките на корема си се разглезва, но не за това идеше реч по горе.

Вто Яну 20, 2009 1:40 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 34 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3