Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
Нов Protel въпрос ..... 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение Нов Protel въпрос .....
Как да копна от една един проект в друг цялата платка барабар с връзките ... щото в момента се копват само графичните елементи, но връзките не, и като заредя нетлиста ми дава грешки на всички направени пътеки щото са без имена ... т.е не са вързани към никой NET .... а проблема е че спектрата нещо не ще тоя файл, като го копна в нов празен лист работи, но в този си лист не го приема, затваря се още предида почне да импортва ....да ама вече направих опроводяване на захранването в отигиналния файл, и сега не ми се указват на 100 пътечки към коя връзка са ....

Сря Май 25, 2005 12:40 pm
Профил
Мнение 
Ñ êîé ïðîòåë ñè? Íà DXP îòâàðÿø ïðîåêòà ñè è ìó êàçâàø Add existing to project, ñëåä êîåòî óêàçâàø èìåòî íà ôàéëà ñ ïëàòêàòà.

Сря Май 25, 2005 12:49 pm
Ранг: Минаващ

Мнение Protel
Със COPY->PAST SPECIAL нестава ли?

Сря Май 25, 2005 1:21 pm
Профил

Мнение 
Да .. с copy special стана ... видях го аз след акто пуснах вече въпроса .. но сега друг, по шибан дето не мога го открия сам .... мое ли само да слага преходи м-у слоеве, т.е. има в двата сслоя по един полигон и искам да ми ги навърже с преходи, щото платката е 7 кв.дм ими се ибава ммата да ги редя ръчно .....

p.s. а спектрата опроводява много добре ... просто не може да се сравнява с протел

Сря Май 25, 2005 4:16 pm
Профил

Мнение 
Moже да има и по елегантен начин, но аз в подобни
случаи си задавам площадка с необходимите параметри, привързана към GND и я копирам(paste special), като правя линия или правоъгълник, които като блокове отново копирам (paste special) и т.н. По този начин преходите стават бързо.

Чет Май 26, 2005 8:54 am
Профил

Мнение 
Е да .. ама като имаш много междинни маси, които са като острови .... не са с еднаква форма и размери ..... кофти работа ... на ръка ша да е . видяло се е .... ама винбоз ми се скапа та първо ша се преинсталира :)

Чет Май 26, 2005 11:18 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 6 мнения ]