|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 5:29 am
Как максимално да се възползваме от труда си
| Автор |
Съобщение |
|
Dimitar
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
.Тия парички са джобни стотинки в сравнение с това, което се говори - а именно, че европейските банки се нуждаят от бейлаут на стойност 16.3 трилиона паунда, което аз лично не мога да си представя от къде ще вземат тези пари, защото Гърция, Португалия, Италия, Австрия и Англия са пред фалит и никой не иска да им дава заеми. "Токсичните" кредити в балансите на европейските банки са около 44%. Та така - само дето не разбрах каква е връзката на тая новина с кой какви заплати и проценти иска де 
|
| Нед Фев 15, 2009 8:08 pm |
|
 |
|
mig
Ранг: Минаващ
|
Прав си, не че и всички други мнения са във връзка с темата де.
|
| Нед Фев 15, 2009 9:31 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Ми няма много общо, ама твоите цифри не бях ги виждал (не са ме ударили с тях нито
от BBC, нито от тукашните медии) - и ми е трудно да сдържа реакцията си, а тя е: "малееее..."  .
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Нед Фев 15, 2009 9:57 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Въпреки офтопика ще кажа, че новината с тая цифра беше много интересна - първо пуснаха статията в telegraph.co.uk с въпросната цифра в заглавието и след няколко часа я махнаха, както и всички цифри в статията и написаха само, че Европа е изправена пред криза. Обаче бяха забравили да корегират линка и хинта горе в прозореца на браузера  . Ето я:
http://www.telegraph.co.uk/finance/fina ... warns.html
|
| Пон Фев 16, 2009 1:29 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
мда въпросния секретен доклад.... нещата вътре са доста стряскащи, особенно за банкерските страни като Австрия, Швейцария, Англия....
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пон Фев 16, 2009 9:43 am |
|
|