|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 6:15 pm
| Автор |
Съобщение |
|
FiTTiLA
Ранг: Професионалист
|
Това си говорихме с Веско и Владо, че накрая на годината можем да бъдем толкова много на това дередже, че няма да е никак добре работата ...
|
| Пет Фев 27, 2009 5:22 pm |
|
 |
|
miro_atc
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Фев 26, 2006 6:52 pm Мнения: 11266 Местоположение: Добрич
|
мдаа.... сещам се за ония просяци с надпис "програмирам С++/Java срещу храна" и тем подобни...
|
| Пет Фев 27, 2009 6:16 pm |
|
 |
|
FiTTiLA
Ранг: Професионалист
|
Ще се оправиме  , далеч по-големи п...и сме виждали.
|
| Пет Фев 27, 2009 6:59 pm |
|
 |
|
ДедоБоре
|
|
| Пет Фев 27, 2009 11:59 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Горките британци, миличките те гаврошчовци, галените дечица на кралицата, дали да не им дадем по една нивичка в Делиормана, да си сеят доматки и лучец, че да преживеят  ?
Мамата си ебало, колегите минаха да събират по $5 на чиляк да се джойнваме за билети за лотарията, беки спечелим потния джак. Миналия път самостоятелно спечелих цели $7. $5 отидоха за нов билет, $2 за бенДзин доде отида да си взема печалбата 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Съб Фев 28, 2009 1:20 am |
|
 |
|
Noble
Ранг: Минаващ
Регистриран на: Вто Юли 18, 2006 12:53 pm Мнения: 22 Местоположение: Липщат
|
Е, тогава има добри шансове за ON Semi BG
Тя кризата според мен е не само причина, ами и повод, донякъде ... Те от бая години вече постепенно заместват BG дизайна с украински 8-(
|
| Съб Фев 28, 2009 9:30 am |
|
 |
|
Trigger
|
Там се намира развойният им отдел....прилично голям по площ и брой на персонал... Мелексис, до колкото знам притежават целия бивш ЗЕПЕ завод в Горубляне По принцип производсвото им работи 7/24 на смени...разходи се до Горубляне...една кола на паркинга няма да видиш...в момента производството е в платен отпуск...поръчки от големите липсват... http://mediapool.bg/show/?storyid=149458&srcpos=8http://www.capital.bg/showblog.php?storyid=670773Всичко, което казваш е вярно...информацията ти е кректна...съдя по това, което ми споделят напоследък... Тук бъркаш.... http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=124Инфото е отпреди седмица ....Това за 10-те минути е самата истина...Прекалено некоректно...направо съдистично...но ако още не можеш да повярваш...питай твоя човек... х(15 upto 20) [/quote]...или гмуркането е започнало[quote]
По прогнози на компетентните хора в автомобилния бранш ( не знам дали може да им се вярва много ), считано от Януари 2009, 'гмуркането' ще продължи от 2 месеца до 2 години...т.е. ако си пропуснал да се запишеш недей да съжаляваш...
В Johnson някой да има представа как е положението?....Нали и те в Automotive-а са замесени...
_________________"...но мене ако питаш, стени не се разбиват с глави..."
http://www.youtube.com/watch?v=AugZsin4x1o
|
| Съб Фев 28, 2009 2:51 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30685 Местоположение: София
|
И при тях сигурно ще е така, а за мелексис, преди доста годинки бях ходил на интервю, не толкова щото вече си търсех работа, тъкмо бях си намерил, ама ми сеобаждаха 4-5пъти и ми стана любопитно. Любопитството ми обаче не издържа да разбера каква позиция ще ми предложат и за какви пари, а и врме нямах, но минах 2 или 3 интервюта, не помня вече  Та си мисля че за нищо не стават. Бяхме взели някакви HR от там преди време, и те за нищо май не ставаха ....
Иначе кризата отива от зле към по зле, май се оказа че и един отмалкото уж финансово стабилнии големипроекти ще спре на никъде, което ще рече чеще се спре строежа на 4 мола, плюс този на керфур ... лошо .....
От всички сектори се оплакват за намалели приходи, дори такива в които не съм го очаквал. Имам еидн клиент с 40 хил квадрата апартаменти по София и нико не иска да купува, гледам да си вземаме по бързо парите докато все още има ....
|
| Съб Фев 28, 2009 8:25 pm |
|
 |
|
colortron
Регистриран на: Съб Май 09, 2009 6:45 pm Мнения: 29 Местоположение: Karnobat
|
 Епично потъване
за Милексис незнам ,но Епик от София ще се местят към Ботевград,а от там към с.Своде или с.Гадулково,щото да кажем наемите и работната ръка са по евтини и ще може по лесно да се справят със световната криза  А и те в Епик са на практика всичките само администрация и началници все,кой ще работи незнам.И от двайсет години непрекъснато търсят кадри все обяви по вестници и онлайн борси за подбор на персонал...как не си намериха хора за толкова време незнам
_________________ Не "Кой знае",а "Той знае"
|
| Вто Май 19, 2009 9:15 pm |
|
 |
|
Edesign
|
ЕПИК не ги мисли ..... ще затворят тук фирмата и какво толкова.
Но кризата настъпва яко - всички чуждестранни поръчки, ишлемета, разработки драстично намаляват ......
До къде ли ще се стигне ?! Лоша работа ?!
|
| Сря Май 20, 2009 2:35 pm |
|
 |
|
colortron
Регистриран на: Съб Май 09, 2009 6:45 pm Мнения: 29 Местоположение: Karnobat
|
 Re2
Ако трябва да бъдем сериозни -изгледите не са добри наистина,но ако човек се чувства подготвен може да пробва извън България,а и там шансовете един ден след много усилена и здрава работа и отдаване на работата да стане истински добър
Поне аз така смятам .
_________________ Не "Кой знае",а "Той знае"
|
| Сря Май 20, 2009 7:51 pm |
|
|