Отговори на тема  [ 85 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Най-добрият контролер. 
Автор Съобщение
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
Някой ползва ли ги тия дзверове на Silicon Laboratories. Как са с бъговете, шумоустойчивост и не на последно място цена.

Сря Юни 01, 2005 3:27 pm
Профил

Мнение 
май никой не иска да се занимава с разни лапенца. че каква ти е ползата да помогнеш на някой :?: :!: :?:

Чет Юни 02, 2005 12:00 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Помагали сме ти ама ефект никаъв,никои не обича да си хаби времето на вятъра.

Чет Юни 02, 2005 12:27 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Електрончика не го давай така депресивно.
Файла си е на zip не би трябвало да имаш проблеми да го свалиш. Кога ти се появи това разширение, да не би да е някаква особеност на flashget. Виж адреса да не сваляш грешен файл. Ако не става, свали го без flashget.
За инструкциите на АСМ... за такива кнокретни търсения използвай гууглето. Със сигурност ще намериш това което ти трябва. Иначе в случая имам тук едно файлче:
Хайде поздрави
:rock:

Чет Юни 02, 2005 12:36 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
...мда ето го и файлчето, случват се такива работи :wink:

Чет Юни 02, 2005 12:37 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
1-во. Човека търси описание на асемблера за MSP430, а не за х86.
2-ро. Абе пич - колко пъти да ти казвам, че мястото където се търси инфо за даден процесор не е нито гугъл, нито форум, нито каквото и да било, а сайта на производителя. Иди на http://www.ti.com и там има всичко, което ти трябва. Невярвам да си толкова тъп да неможеш да намериш директорията на процесора. Виж ако незнаеш английски, това вече е голям проблем - ако е така, зарежи всичко друго и научи поне малко тоя език. Повярвай ми, ще ти е много нужен. Недей така с рогата напред - "никой не ми помага, щото съм хлапе" - недей да искаш всичко наготово да ти дават, най-малкото не е полезно за теб самия. Напъни се малко и ще видиш, че удоволствието е доста по-голямо 8) . Това е - айде успех, пък ако нещо не ти е ясно от документацията (на TI не се слави като най-подредената и добра), тогава със удоволствие ще ти помогнем с каквото искаш. И само един съвет от мен - това не е най-подходящия процесор да почнеш да учиш асемблер (има някои особенсти), пък и С компилаторите за него генерират доста приличен код. Така, че погледни асемблера за обща култура, но наблегни на С-то.

Чет Юни 02, 2005 1:49 pm
Профил
Аватар

Мнение 
прав си за х86 не погледнах горните постове
:oops:
Обаче за гууглето... добре, като се интересуваш от документацията на някой микроконтролер, първо ще потърсиш на сайта на производителя. Но ако тепърва започвам да се занимавам с асемблер (или пък имам известни начални знания и беден опит) бих опитал първо с гууглето, а не със сайта на Интел. Все пак х86 например е доста популярна тема и се очаква да има хубави неща писани в нета.
Гледам от точката на начинаещ, ако съм те подвел електрончика ще извиняваш.

Чет Юни 02, 2005 2:33 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
MSP430 - SLAU079.pdf, www.ti.com

Чет Юни 02, 2005 2:39 pm
Профил ICQ

Мнение 
ами с програмата се оправих :D изтеглих си я и си я инсталирах. почнах да я разглеждам :D
имам си бегла представа от асемблер, С, а дори и от английски(с него се справям най-добре :wink: ) почнах да чета help-a на програмата, а също и MSP430 Assembler Referance Guide, който не ми се струва че е много добре подредено и обяснено( или аз не мога да го осъзная още). Не мога да си представя как пък разбирате толкова много от тези работи, за което ви се възхищавам. сигурно ще имам още въпроси, надявам се че не съм много досаден :wink:

Чет Юни 02, 2005 6:54 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Не се претиснявай - всички сме били като тебе... И сега като не знам нещо (а аз много неща не знам), питам, а като никой не микаже викам на помощ неволята :D

Пет Юни 03, 2005 3:56 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 85 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6