Отговори на тема  [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Къде да си изхвърля батериите ? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Библията казва, че Господ въртял 40г. евреите в пустинята, докато погине и последния евреин, който помнел старото. Така след 40г. евреите познавали само нищетата на пустинята, и когато Господ ги преселил в обетованата земя им се видяло, че са отишли в рая. Тогава средната продължителност на живот е била 40г.

Ние се въртим доброволно 20г, при сегашната продължителност на живот от около 70г. остават има няма 50г. Хубаво е да заделим повечко място в килера за стари батерии, и не в найлонови торби, ами в някое метално контейнерче.

Пустите му плашоци, кабели гризат, тръби изяждат, как пък не се научиха да ядат батерии :D

Пон Май 04, 2009 4:40 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Малко песимизъм към мисълта на пирев - Не директно Господ а Моисей, и не 40 а 80 години (в библията има доста неточности по отношение на годините,като например, че ако се зачете човек ще намери за хора които са живяли над 150-170 години). Реално ги е разхождал в пустинята не защото не знае пътя а за да умре и последния който помни Робството ...

Чет Май 07, 2009 12:43 pm
Профил ICQ

Мнение 
zaphod написа:
и какво толкова ще изтече, дето го няма навсякъде? даже да имаше живак и кадмий в тях, как мислиш, от къде се взема живака, може би го внасяме от марс?
виждам попаднал си в капана на екофренията, но дерзай и аз бях така но се измъкнах овреме.

Като си толкова анти-еколог, защо не купиш малко зелена блажна боя да боядишеш листата на дърветата около вас?
Защо ли ми се струва, че ти си по-голям еколог от мен? Аз например като видя, че имам билетче или хартийка носна кърпичка по джоба ми не тичам да ги изхвърям в кофата ами ги хвърям на някоя полянка под дърво. Също и през терасата хвърялм боклуци. Например като ми остане стар сух хляб взема че го натроша на дребно и през терасата.
Та въпроса ми беше: Нужно ли е да серем в кухнята, след като същите усилия ще ни коства да идем да се изсереме в тоалетната?
Просто в въпрос на организация.

Пет Май 08, 2009 5:03 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 33 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3