Отговори на тема  [ 206 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
Избори .... лошо ни се пише 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Много голяма част от незначителните досиета са унищожени. Например баща ми преди доста време си е виждал досието (не го е чел но го е виждал). Е не е бил много кротък ама и не е лежал, само един път са го привиквали за нещо си, та тогава си е видял и досието. Сега като ги "отвориха", нали всеки има право да си види досието ако иска, та и той по надлежния ред си подаде молбичка, ама не - отговориха му че няма досие. А си знаем че е имал, даже и знаем кой е "доносника". Това дали са копирани по незнайни места никой не може да каже, но от друг познат бивш полицай зная че е имало масово унищожаване на досиета. Самия той е водил няколко и си ги е унищожил сам.
Аз много се дразня като чуя за досета, защото винаги се изваждат в "най-подходящия" момент и почват да се замазват други проблеми. Ако няма нещо друго с което да замажат голяма издънка, първо се обръщат към "досиетата" и купона е готов. Ама не знам ще доживея ли да ги видя пусти и досиета в интернет както са в Германия примерно. Ама то там пък на западняците кво им пука, нали не са техните, източните даго духат, те и без това още не са си настигнали сънародниците от запада.

Вто Юни 30, 2009 6:26 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Пък аз се чудя що в бедняшката България все по-често стават изложби на суперскъпи коли и яхти. Определено е свързано с кожите на моите близки че и моята ама как да съм сигурен :)

Вто Юни 30, 2009 8:22 pm
Профил
Аватар

Мнение 
bongo_x2 написа:
Пък аз се чудя що в бедняшката България все по-често стават изложби на суперскъпи коли и яхти. Определено е свързано с кожите на моите близки че и моята ама как да съм сигурен :)

Ами как... Правило е: "Всяка услуга се прави с кожа от клиента" :D

Вто Юни 30, 2009 9:15 pm
Профил WWW

Мнение 
Абе значи че ще свалят кожи това е ясно, ако някой живе в заблуда че правителството не му сваля кожата си е негов проблем, и тук свалят, и навсякъде в EU и в US свалят, там всъщност здраво свалят, и са измислили начин освен да ти я сваля държавата, да могат и други облагодетелствани групи да ти я свалят, примерно адвокати, лекари и други подобни, на тях пък държавата също им я дере добре. Това че някой иска да ми поизтрие кирта лошо няма, ама хубаво е като ти вземат нещшо, поне малко да има защо, а то няма ..... или почрти не се усеща, и най вече всичко така се прави че хората да се чустват максимално прецакани.

Вто Юни 30, 2009 11:42 pm
Профил
Аватар

Мнение 
http://news.ibox.bg/news/id_1723789407

и

http://19min.bg/news/8/16971.html

Открийте 1001 разлики :)

И после Костов направил с Балкан това, ще го направи и с пенсиите и т.н.

Ама друго си е да подариш на онова прасе ИПК Родина. Я гледай какви рекламни статийки ти пуска после. Че и ги раздава безплатно из София. И мани друго ама бая кухи лейки гледам че четат и вярват ли вярват....

Сря Юли 01, 2009 3:30 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
@Цецо,
Че то ако нямаше вярващи, щяха ли да съществуват религиите?

Сря Юли 01, 2009 3:36 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Бе едно е да вярваш в нещо което е имагинерно и недоказуемо. Ама съвсем друго е да седнеш в локва с лайна и да вярваш, че си на плажа в Хаити. Незнам колко рядко тъп трябва да е човек, за да се влияе от подобни агитационни материали на БСП. То бива, бива, ама това е набраво абсолютна тъпота. А колко нагъл трябва да си за да се изтъпанчиш и да критикуваш другите, при положение, че гащите ти преливат от лайна? Не ме дразни толкова корупцията и некомпетентността на сегашните управници. Ама това нагло поведение от последните дни просто не се търпи.

Сря Юли 01, 2009 3:41 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
А само БСП ли ги дрънка подобни (и що още ги наричат комуняги?)?

В рекламата на НСВД напр. се твърди, че освободили интернета и модернизирали образованието :)

Май само Доган не лъже: откровено ни предупреждава да си купим вазелин за да не ревем после...

Сря Юли 01, 2009 5:49 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Да не забравяме какво донесе "анти" кампанията на НДСВ преди 4 години : много лош резултат на изборите. БСП-то явно им е къса паметта.

Чет Юли 02, 2009 10:29 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Тц. Електората на НДСВ от части се състоеше от нормални ежедневни хора, които може и да вземат отношение към негативната кампания.

Докато електората на БСП се състои предимно от дърти изкуфелници и интересчии. За тях колкото по слузеста и лайняна е кампанията, толкова по сигурно ще идат до урните. Все едно да отблъснеш електорат на Атака или РЗС с черна кампания. Че те точно там кълват най силно рибите прости.

Абе оня ден си мислех, кои са тия 10% от българите които гласуват за БСП? Аз се сещам само за тия категории:

- изкуфели старци - ама те трябваше да измрат за 20 години....
- интересчии, които просто се облажват от управление на БСП - познавам лично няколко такива, ама те са малко като абсолютни бройки.
- луди млади партийни отрочета, натискащи се за постче - ама и те са малко.
- разни бюроподпирачи на държавна служба.

Е кой друг? От къде се пръкват тия 10%, които поради идиотската ни система за гласуване после се превръщат в 1/4 от парламента. Май са в последната група. Щото такава сган в България има много. Като туриш и родата им....

Чет Юли 02, 2009 10:39 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение Съвети към сина...
Кои гласуват за НДСВ ? Дали не са тези, които са описани в цитата по-долу ?

"... От всички неща в твоето царство народът е най-маловажното.
Аз никога не съм скривал презрението, което ми вдъхва народът. Колкото повече
се показвах презрителен и високомерен пред народа, толкоз повече той показваше
страхопочитание към мен.
Ние произхождаме от чужда династия, чужда на българската кръв и душа, ние нямаме
нищо общо с тази долна раса, нашите интереси са гарантирани от тоя народ поради
неговия страх и сервилност.
Трябва да се вземе от народа колкото се може повече пари. Българският народ е крава,
която трябва да се дои до изтощаване....."

Из "Цар Фердинанд. Съвети към сина"

Не знам дали сина е взел в предвид съветите на баща си, но на 100% съм убеден, че внучето
ги е научило наизуст.

Чет Юли 02, 2009 2:44 pm
Профил WWW
Ранг: Минаващ
Ранг: Минаващ

Мнение 
Аз съм на принципа, избери по-малкото зло. То е ясно, че всеки влиза в парламента да влачи каквото може. И за това ще ида да гласувам като ще взема бюлетина на партията която ми е най-омразна и ще я надраскам/скъсам. Такава бюлетина се отчита като невалидна за сметка на партията чиято е самата бюлетина. Така ще знам, че моя глас няма да бъде "откраднат" или както обичат да казват "преразпределен" към останалите партий. Според мен това е по-добре от колкото да не ходя да гласувам изобщо, или да пускам празни пликове.

Ама в никакъв случай няма да гледам как ДПС превзема малко по малко България. В турция вече има 2 български посолства. Сега ще има наплив в паспортните служби за Български паспорти и вече няма да е нужно да идват на "екскурзия" тук за да гласуват. Ще упражняват това право директно от посолствата ни в турция.

Чет Юли 02, 2009 7:38 pm
Профил
Ранг: Ориентиран
Ранг: Ориентиран

Мнение 
Rad написа:
... Така ще знам, че моя глас няма да бъде "откраднат" или както обичат да казват "преразпределен" към останалите партий. Според мен това е по-добре от колкото да не ходя да гласувам изобщо, или да пускам празни пликове.

Ама в никакъв случай няма да гледам как ДПС превзема малко по малко България. В турция вече има 2 български посолства. Сега ще има наплив в паспортните служби за Български паспорти и вече няма да е нужно да идват на "екскурзия" тук за да гласуват. Ще упражняват това право директно от посолствата ни в турция.

невалидните гласове се преразпределят като негласувалите. Така че по-добре гласувай с валидна бюлетина за най-малкото зло.

Чет Юли 02, 2009 8:14 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Rad, ти или скоро не си гласувал или никога не си гласувал щото от 4 години няма отделни бюлетини за партиите - тия червени, сини зелени, жълти и други комбинации от цветове отсъстват.
А пък ако смяташ да пускаш невалидна бюлетина - по добре не си търкай подметките и не създавай допълнителна работа на хорицата, дето ще са станали в 5 суттринта и ще висят до незнайно колко часа, да се занимават с твоите драсканици. Верно весело е като видиш разни рисунчици, ама пък се е случвало и спорове да стават - валидна-невалидна.
Имал съм случай, в който бюлетина за ДПС нещо не е отбелязана като хората, та почват едни спорове, най вече с представителя им в комисията, че губене на време и т.н.

Пет Юли 03, 2009 11:59 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
"Аз ще гласувам вместо теб": http://www.vwclub.bg/forum/download/fil ... &mode=view :(

Пет Юли 03, 2009 2:33 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 206 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща