Отговори на тема  [ 206 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Избори .... лошо ни се пише 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Дано да е голям Бой(ко) щото като чета западните агенции навсякъде пише "... в най-бедната и най-корумпираната страна в ЕС ..." . Фразата присъства навсякъде : Ройтерс, Еуронюз, BBC, CNN ...

edit: http://www.worldbulletin.net/news_detail.php?id=44402
На края на статията има едно интересно изречение. Между другото тази статия е единствената на която съм попаднал до този момент в която се споменава нещо за изборния туризъм.

Пон Юли 06, 2009 3:08 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Цецо, ами може и да го е имало до 1965 (май нещо такова казва статията, дето
постна линк към нея). Явно когато се е говорело в тая връзка по немските медии
и са ме удряли по ухото 65-а се е възприемала като "открай време" :-), оттам и
моето впечатление (мислех, че е закон останал от 19-и век или по-назад, LOL).

http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/

Пон Юли 06, 2009 4:08 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Цецо написа:
Тая шибания с изборните секции в чужбина я спретна Калфин и въобще целия дипломатически корпус. По принцип при над 100 заявки са длъжни да открият секция. Ама консулите просто са си питали ушите. Докато в Турция са действали. Иначе електронно гласуване. Там е истината. Електронния подпис и това е.

Мама им стара и кирливи бюрократи, нови документи за самоличност са ни приготвили. Какъв беше проблема да ръгнат един чип вътре за електроннен подпис? Да ама не. От де толкоз мозък и желание да се свърши нещо полезно....

Та гласовете в чужбина за ДПС ги уредиха Калфин и компания. Ама хак да им е. 50% от загубата на БСП се дължи на това че лизаха задника на Доган усърдно. Хак да им е. НДСВ пък си го отнесе тотално. Който се сношава с Доган - така става. Изхвърля ги после като употребени гумени кукли.

Иначе ми е малко криво за НДСВ. Царо ми е зверски противно мекотело, ама там имаше и хора с акъл. Е имаха известни проблеми със съвестта, ама поне не бяха гъон-тъпунгери. Честно казано предпочитам вместо РЗС, в парламента да беше НДСВ. Ама това е. Както казах, който се целува с Доган, хваща срамни болести :)

А бате Гойко направо ги разби. Нема кво да се лъжем. Сега ако е мъж трябва да го удари на известен ревъншизъм и си гарантира народната любов :) Ама дали ще посмее.... едва ли. Чак толкоз мъж едва ли е. Макар че като гледам Доган го е страх. Почна да заеква, а той рядко губи контрол. Щом почне да говори за етнически проблеми.... значи го е страх.

Незнам гледахте ли пресконференцията на БСП. Ей ама много се накефих. Тия имаха мутри на блъснати от товарен влак. Овчаров гледаше на умряло, а до него Нинова направо цвърчеше от злоба и пикаеше газ. Станишев беше яко посран. Абе ебати душевната чекия. 5 минути ги гледах и такъв кеф ми стана :):):) На Станишката направо му избиха зъбите с тоя шамар. Да докараш по малко гласове от колкото след Виденовите избори.... страшен плесник беше :)

Цецо, стига мята помия вече изборите свършиха! :)

Видя се отново какво си избра стадото. Поредния месия, който освен че си няма на идея от управление (Видя се какво направи в София. Беше ми писнало да го гледам по всички телевизии да врещи като настъпана девица как всички му пречели) е и мутра.
Какво толкова очаквате от този човек? В момента на България и трябват адекватни и бързи решения по много проблеми, а не приказвачи по телевизията с мутренски маниери. Жалкото е че народа Български това не го осъзнава. Води се от пермалентната си омраза към всички които са над него(шефове, министри, премиери, президенти и т.н.) и хоп айде следващия месия...

Искрено се надявам, в най скоро време да има правителство, но без иван костов в него. Позволи ли се на тоя хубавец да яхне новия месия трагедията ще е пълна...

Искрено се надявам и това правителство да взема адекватни и бързи решения, а не да виси по студията на телевизиите и да се оплаква как някой все му пречи!

Но не мисля че ще се случи... :(

Пон Юли 06, 2009 4:35 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Що бе Тишо, за царо ли ти докривя? Или за БСП? Или за ДПС? Или че омразния Костов, пак се промуши между капките? Ми това е то политиката братче... Едни умират, други се раждат. Трети възкръсват :) Споко Костов няма да е министър. Едва ли ще има министър от сините. Но със сигурност ще вземе участие на някакво ниво, най малкото като играч в сянка. Защото така наредиха от ЕНП. Пък и по добре Костов от колкото къдравия с изцъклените очи :):):)

Незнам какво толкоз ще свърши Гойко, ама по зле от предишната комбинация едва ли ще :) Той и царо не пращи от акъл, ама определено неговия мандат беше изпълнен с доста повече смислени действия.

На мен не ми допада кой знае колко сегашното развитие на нещата, ама при наличните карти, по читава ръка нямаше как да изтеглим според мен. Ама каквото такова, както каза - избра си го народа - ще си носи кръста.

Иначе за народа не си прав. Народа намрази тия не щото е злобен, а щото те си го заслужиха. И не забравяй че народа отсвири точно тия дето водиха най-черната и омразна кампания. Българския народ не е злобен и не може да мрази. За негово нещастие. По скоро е прост и овчедушен. Ако беше народ на място, първото което щеше да изиска от новия месия нямаше да са магистрали и метродиаметри, а да забучи няколко глави на кола пред вратата. Хем да си направи кефа народа, хем на новия да му държи влага. Ама не, българския народ бързо ще забрави. Той лесно забравя.

Пон Юли 06, 2009 5:06 pm
Профил ICQ
Ранг: Популярен
Ранг: Популярен
Аватар

Мнение 
Абе аз като гледам бат Гойко май само за това приказва- как всички ще си получат заслуженото. Доста приказки каза по тоя повод и ако не го направи .... незнам.

Пон Юли 06, 2009 5:18 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
А бе и правителство ще има, и скоро и т.н.

Българите (т.е. 85-те+ % от тях, дето решават с гласуване и мислят точно това, което са чули предния ден в
медиите) са до такава степен свикнали от опит с мисълта за обреченост на всяко начинание, че няма как да
ги виниш, че все търсят месията. Единствената им надежда за измъкване от дупката е свързана с опашката
на тото пункта...

Ако малко от малко се осмелят да си отворят очите (няма да го сторят, страхливи са) и тъпите ще видят,
че им се разиграва театро и че поредният "избраник" им е поднесен от все същото място.

Поднесоха им Костов, представиха го за антикомунист (такава смешка, той прокара повечето закони, които
легализираха КГБ мафията в БГ). По-тъпите и до днес го мислят за такъв.

Поднесоха им цар, очевидно мноооого отдавна вербуван и 100% под контрол, готово, айде и
него приеха. Естествено нулева промяна другаде освен в приказките.

После им поднесоха "технократи", та да оправели работата. Пак нулева промяна, освен в приказките.

Сега им поднасят "човек от народа", и готово. Промяната разбира се пак ще е само в приказките.

Когато става дума за нещо важно - като махане на спирачките пред развитието на дребните
фирми, които са гръбнакът на всяка развита икономика - решава не избраникът, а шефовете му
(на Лубянка или където там са, очевидно е само, че ги има).

Та с Костов, Мостов или без тях - никаква съществена промяна няма да има.
Дребни фирми и реален икономически растеж няма да допуснат, докато не ги изтика някой от дупките
им - които са с въоръжена охрана (над стохилядна "полиция" имат, май нещо такова четох).
Всяка глава, подадена над блатото на мизерията, е сериозна опасност за тях - знаят си какви
са жалки и си водят войната както си се води война.

Пон Юли 06, 2009 5:26 pm
Профил WWW

Мнение 
tgi написа:
Ако малко от малко се осмелят да си отворят очите (няма да го сторят, страхливи са) и тъпите ще видят,че им се разиграва театро и че поредният "избраник" им е поднесен от все същото място.

Остава да се уточни и мястото - не е маловажно и "все тая".
Дали е КГБ, ЦРУ, МИ (x), Мосад, франсетата, германците, турците, гърците, сърбите... Пък може и от Монтерей да са.
И дали , ако са от КГБ, другите са вдигнали рамене и са само пасивни наблюдатели? Защо тогава ние трябва да стоим и да мрънкаме, че нищо не зависи от нас?
Аз съм сигурен, че всички гореизброени тъмни сили действат и се мъчат да си защитят интересите. Ако ние си мислим, че имаме интереси и ние трябва да правим нещо - поне според възможностите ни.

Вто Юли 07, 2009 7:47 am
Профил
Аватар

Мнение 
sthx написа:
Остава да се уточни и мястото - не е маловажно и "все тая".
Дали е КГБ, ЦРУ, МИ (x), Мосад, франсетата, германците, турците, гърците, сърбите... Пък може и от Монтерей да са.

Не знам доколко не е все тая - на мене по-скоро май ми е все тая с чии въоръжени слуги комуникирам
(изпитвам някакво органическо отвращение от споменатия тип хора).
Човек едва ли би сбъркал, ако заложи на това, че са КГБ. Така и не разкриха нито един от агентите
им тук от преди 1989, сигурно защото ги е нямало - и/или защото са решили да се поправят или да отидат
да се удавят, та оттогава не развиват дейност тук.

Цитат:
И дали , ако са от КГБ, другите са вдигнали рамене и са само пасивни наблюдатели? Защо тогава ние трябва да стоим и да мрънкаме, че нищо не зависи от нас?
Аз съм сигурен, че всички гореизброени тъмни сили действат и се мъчат да си защитят интересите. Ако ние си мислим, че имаме интереси и ние трябва да правим нещо - поне според възможностите ни.

Другите не са и наблюдатели. Какво става тук интересува само тия, които са тук, че и тях ги
интересува дотолкова, доколкото да няма движение. Споменах вече кои трябва да
останалите тук.

Вто Юли 07, 2009 8:52 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
@sthx в дългия списък пропусна да споменеш една тъмна личност, която е играла, играе и винаги ще играе огромна роля върху събитията около нас а именно - сестра Рачид. :twisted:

PS: Аз залагам две клечки, че зад широкия гръб на бат Бойко Борисов се крие именно тя...

Вто Юли 07, 2009 10:01 am
Профил
Аватар

Мнение 
Не сте прави, тук се се носят слухове, че има българска връзка в неочакваната кончина на Джако, намеква се за дългата ръка на БСП(к) и ДПС(т). Явно слуха се е прокраднал и до БГ и хората спретнаха наказателен вот :cry:

Вто Юли 07, 2009 1:46 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Тия дето са видяли призрака на Джако да не са се объркали с призрака на Доган :twisted:

Сря Юли 08, 2009 12:34 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 206 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14