Отговори на тема  [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
По евтин банков превод към Германия 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Не бе човек, аз карти имам. :)

Ама нещат карта. Искат банков превод. Пък на 200евро ми се свиди да дам 25 за превод :evil:

Как се превеждат пари КЪМ банков акаунт през paypal? При мен поне такава възможност не виждам.

Сря Юли 15, 2009 10:58 pm
Профил ICQ

Мнение 
Ами зависи каква карта си регистрирал, аз имах проблем отначало, бях се излъгал да взема едно плащане от 6000 еур там, и им писах тогава, след което се появи тази възможност, по принцип тази опция не е валидна за БГ, но аз регистрирах US картата .. обаче сега да ти кажа дали направих банков превод или пратих чек, не сънм много сигурен .. сега ще опитам да проверя.

Сря Юли 15, 2009 11:38 pm
Профил

Мнение 
Милиони търговци ползват paypal. Кажи му и той да си направи регистрация там, не боли.

Сря Юли 15, 2009 11:40 pm
Профил

Мнение 
Dear Stoyno Stoynov,

Your request to withdraw funds via electronic funds transfer from your PayPal account to your bank account ending in 9602, has been received and is in process.

This process usually takes 3-4 business days to complete but is dependent on your bank's policies.

If there is a problem with your request, it may take up to one week for your bank to notify us. We will notify you immediately by email if we learn of any problems in processing your request.

Sincerely,
PayPal

ето какво са ми писали тогава, това е превод към US картата ми,м обаче не знам дали акаунта е бил регистриран към тази карта, или превода е просто към някаква сметка ... няма идея вече кава е паролата за тоя акаунт та да проверя, а по лошото е че мейла е невалиден вече.

Значи, налучках си паролата, ето какво съм правил :

Withdraw Funds to a Bank Account (Unique Transaction ID #9JY48270NG474033T)

--------------------------------------------------------------------------------

Total Amount:
-$3,000.00 USD
Fee amount:
$0.00 USD
Net amount:
-$3,000.00 USD

--------------------------------------------------------------------------------

Date:
Aug. 14, 2007
Time:
04:11:59 PDT
Status:
Completed

Subject:
Bank Account
Transfer from:
Bank of america Checking (Confirmed) xxxxxx9602

Така като гледам този банк акаунт е добавен в банк акаунтс, но не знам дали просто се добавя или се и потвърждава, но опредлеено не е свързан с картата която е регистрирана в pay pal там съм регистрирал BG карта.

п.с. сега като се разрових установих че US картат е излязла на червено .. а в един pay pal имам едни $400 ама нито им знам паролата нито майла съществува :) ...... пфу ..

Сря Юли 15, 2009 11:53 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Тони това е превод от твойта карта, към твой акаунт. Т.е. и двете са на твое име. Така ще стане. Въпроса е превод към случайна сметка може ли да се прави. Аз мисля че не.

Чет Юли 16, 2009 4:52 pm
Профил ICQ

Мнение 
Хммм ами не знам, не помня тоя акаунт как се въвеждаше, имаше ли някава ауторизация, тя обикновено е с някакъв малък трансфер, ама няма хистори токова назад в електронното банкиране.
Защо не пробваш не можеш ли да въведеш такъв акаунт кото не е твой .... иначе ако тоя си регистрира пей пал ще е най-лесно ама ......

Чет Юли 16, 2009 6:45 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Е става въпрос за каталожен търговец, дето има оборот сигурно милиони. Точно ще взема да му давам акъл да си пуска PayPal.

Абе аз ще го измисля как да стане. Най вероятно ще го пусна до Германия, а от там ще видя как ще дойде до мен. Ама просто проучвам вариантите.

Чет Юли 16, 2009 7:40 pm
Профил ICQ
Ранг: Минаващ

Мнение 
На времето имах подобен проблем, и платих с чек, издаден от банка чиито чекове се приемат . Пробвай дали не става с чек (вярно, че беше за Англия, ама може и да мине...). То пак си "пари в плик", ама е една възможност.

Пет Юли 17, 2009 11:30 am
Профил

Мнение 
Точно така, става със Сертифициран Банков Чек и превода излиза под 10 евра. Лошото е че у нас повечето банкови служители дори не са чували за подобен начин на разплащане.

Пет Юли 31, 2009 5:56 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 24 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2