Отговори на тема  [ 6 мнения ] 
нефинализиран диск? 
Автор Съобщение
Ранг: Новодошъл

Мнение нефинализиран диск?
Камерата е SAMSUNG (DVD) и има само USB. Няма аналогов изход, нито 1394. Имам един диск, който се плейва от нея, но неможе да се финализира поради някаква причина. Може ли с някоя програма да смъкна инфото на компа и след това да се оправям?

Нед Юли 19, 2009 9:49 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Пробвай с "Ulead video studio"

Нед Юли 19, 2009 10:08 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Оправи ли се, Мечо?
Щото някои нефинализирани (най вече -RW) от моята Sony изобщо не се забелязват от компа. Ако е така ще трябва да търсиш камера която да го финализира или плеър който го чете и да го презапишеш аналогово.

Иначе с всяка програма с DVD authoring би трябвало да можеш да изкараш данните. Освен с горепосочената пробвай и Nero Recode, DVDStyler или DVD Shrink. В краен случай преименуваш .vob или к'вото е там на .mpg и все нещо ще излезе.

Пон Юли 20, 2009 6:22 pm
Профил

Мнение 
Винаги има начин UDF-а да се прочете и да се възстановят файловете.Въпроса е, дали Samsung-а няма някакви "екстри".Ако не са ти помогнали досега ( май около четири видях последно ) студията в Русе , като мине бурята питай.

Нед Юли 26, 2009 1:34 am
Профил

Мнение 
Ами пробвах с най различни програми и нещо неможах да се справя.
Реших да го пробвам на DVD-to ми SONY DVP-NS38 (което ми подариха като бонус към покупка ).
Взема че го прочете. Прехвърлих го през аналоговите изходи към друга стационалрна записвачка и всичко е ок.

Съб Сеп 05, 2009 9:37 pm
Профил
Аватар

Мнение 
=D> Браво на Мечо, че се обади! =D>
И ако някой се присмее че било късно ще го :axe: ! Сега му останало време на човека. Мен ми писна да питат, 100 човека да дават акъл и резултат никакъв - следващият пак пита.
Нито че го решил по най-тъпия начин (и най-работещият) щото не се знае к'во качество му трябва пък и само едно Recode от "популярна" програма ще го влоши и повече.

Междувременно аз изпатих точно същото: дадох си камерата на един идиот и той от 3-и диска ми дава 2-а непрочитаеми от PC без значение как им бае камерата. Ама моята има аналогов SVideo изход и за час-два ги презаписах в компа почти без загуба на качеството (а това не ни вълнуваше изобщо). Иначе щях да загубя повече време само да се ровичкам из Google...

Нед Сеп 06, 2009 12:35 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 6 мнения ]