| Автор |
Съобщение |
|
Trigger
Ранг: Минаващ
|
 “Кремиковци” става Силиконова долина
_________________"...но мене ако питаш, стени не се разбиват с глави..."
http://www.youtube.com/watch?v=AugZsin4x1o
|
| Пет Авг 07, 2009 7:47 pm |
|
 |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
Поредните глупости, дали репортерски дали нечии други не се зане. Тия 50 млн не се знае дали ще стигнат само за почистване и рекултивиране на тоя раьон, бизнес парк от сорта на този който се строи там до румънскорто е с цена над 200 млн, та тия 50 млн не знам за какво ще стигнат, колкото да изкопаят дупка 
|
| Пет Авг 07, 2009 7:57 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Не само празни приказки, ами и умишлени лъжи.
Добре, че махнаха всичките спирачки пред дребните фирми, та да могат да се развиват,
сега и паркове ще им строят.
Много добре знаят какво правят (саботират всичко, което може да покълне извън обхвата
им - нямат по-висш приоритет от тоя), но нали публиката не знае и те си агитират.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Авг 07, 2009 8:57 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
 Re: “Кремиковци” става Силиконова долина
На мен ми е чудно дали журналиста прави разлика между силикон и силиций...
А иначе Кремиковци ще си остане един "феритен" баир от отпадъци и ръждива железария. Един преди две години даде добра идея, но нямаше кой да го чуе - комбината да започне да се "самоизяжда", като всичкото непотребно оборудване се нареже и претопи на стомана.
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Пет Авг 07, 2009 10:43 pm |
|
 |
|
ji4ka
|
Е то номера е да му ударят балтията под най-благовидния предлог. Ей разказаха му играта и на тоя завод. Егати и циганската държава сме - докато не се нареже всичко на скрап няма да мирясат тия малоумници. Сега мрънкат ,че караме руда от майната си, а после като ще трябва да караме арматура, прокат , ламарини и т.н. от майната си дали ще сме на далавера? Поне да го бяха преместили, ама не - ще режем ,че е най-лесно. Пфу..
|
| Съб Авг 08, 2009 1:52 am |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Абе реално Кремиковци трябва да се махне. Никога не съм говорил против постиженията на комунизма, но има редица пълни абсурди, които трябва да се премахнат, металургичния комбинат и петоъгълния шесторъб пред НДК са сред тях.
|
| Съб Авг 08, 2009 7:02 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30684 Местоположение: София
|
 Re: “Кремиковци” става Силиконова долина
Да това би било една от най добрите решения, т.е. с най-малко загуби.
|
| Съб Авг 08, 2009 10:56 pm |
|
|