|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 10:48 am
какво мислите, кой ще спечели изборите?
какво мислите, кой ще спечели изборите?
| Автор |
Съобщение |
|
ДедоБоре
Ранг: Форумен бог
|
за Умната - не знам...
дано поне Русата бутне!
има една стара чанта от мачкан лак, дето я полъснаха за изборите малко, че да фаща дикиш. има и една дърта кукумяфка (пирев, да ме прощаваш) дето трябва да я пускат на екрана само след като децата са си легнали
кой ще спечели на изборите? политиците! не ние, това е сигурно.
който и да дойде на власт, ще задържи ДДС на 20%, ще останат законните начини държавата да се ебава с тебе, акциза за горивата ще остане 60%. и радостта на финансовия министър от покачването на цените (по-високи цени на бензина -> по-големи нетни приходи в бюджета от акцизи и ДДС)
лиценционните режими ще ги намалят от 250 на 1850. и ще са по опростена процедура - вместо досегашните 28 разрешителни, ще трябват 134. държавните служители от 430К ще намалеиа на 1.4милиона. и така ще достигнем до баланс: 8% от работещите да изкаржат 92% от БВП.
и не мисля, че има значение кой точно ще формално на кормилото. ТЕ имат други цели!
мен лично ми се струва много по-смислена дискусията "кой е по-добрия микроконтролер?". тука има много различни "партии". наистина различни: microchip, atmel; ветерани като motorola; мновество, претендиращо за центъра ARM. дори вътре в партиите има богато разнообразие от идеи (microchip-ските "ядра"). 
|
| Чет Юни 23, 2005 12:33 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Дедо, не виждам за какво да се засягам, в моята партия ВМРО нямаме кукумявки или каквито и да е там мявки
Все сме готини хора, преселници от Македония и Беломорска Тракия. Най-голямото ми желание е да видим отново Македония и Тракия в пределите на България. После можем да направим един Сан Стефански Бугаристан, да се съюзим с Тюркистан, Сърбистан, Румъностан и Гъркостан, след което да обсадим за година-две Прага,Виена и Берлин и тогава да видим кой ще ни се опъне от Европата .... Жалко че навремето турците не са превзели Виена, а на 2 пъти са я били обсадили, та пиле не прехвъркало, можело е да продължат още на запад и нас да ни заебат, щото и тогава сме били по-бедни от запада  Сега щяха да ни се молят да ги приемаме в Европа 
|
| Чет Юни 23, 2005 2:25 pm |
|
 |
|
rumen
Ранг: Почетен член
|
Цецо иди на сайта на атака и разгледай темите от ляво.
Написаното е добре формулирани мой мисли и съмнения.
Аз всъщност се припознавам най пълно със тази позиция.
Както виждаш в поста ми няма обиди към никого.
От снощи научих за тях сега отидох на сайта.
И си мисля че един противовес на доган няма да е излишен.
А чак да управляват едва ли ще имат шанс.
|
| Чет Юни 23, 2005 2:29 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
А ето какво е донесла на света първата обсада на Виена:
Ободрителната напитка прониква в Западна Европа по доста куриозен начин. Когато турците обсадили Виена през 1529 г., виенчанинът Франц Георг Колшитски изиграл решаваща роля за спасяването на града. Начело на войсковите подкрепления той се промъкнал през вражеската линия и отвел така необходимата помощ на защитниците на австрийската столица. След поражението си бягащите турци оставили след себе си чували със "сух черен фураж", както помислили виенчани. Колшитски обаче бил живял в Турция и разбрал, че "фуражът" всъщност бил кафе. Предусещайки голямото откритие, той поискал въпросните чували като своя награда. С тях Колшитски открил първото кафене в Централна Европа. Също той пръв подобрил вкуса на напитката, като пречистил смляната смес през филтър, подсладил я и прибавил малко мляко. Скоро австрийците започнали да правят известното виенско кафе.
Цялата статия: http://www.segabg.com/02092000/p0060010.asp
|
| Чет Юни 23, 2005 2:53 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Пич, нито имам желание, нито време да обръщам внимание на болни мозъци като атакуващите. Адски мразя критикари, които не предлагат нищо по същество. Държанието - не знам как трябва да стане, ама така не е - много ми е противна. Другото което мразя е абсолютното отрицание - всички са маскари, ние сме богове.
По принцип интелектуалци и патриоти си ми много противни (ама много) когато сами се самоопределят като такива.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Юни 23, 2005 2:55 pm |
|
 |
|
rumen
|
......Но всъщност можем ли да говорим за държава, щом следващата поправка в Конституцията осигурява безнаказаност и наддържавен статут на всеки чужд заселник у нас. Според готвената от депутатите ни промяна, българските закони ще бъдат по-маловажни от “европейските”. Какви са европейските и какви ще бъдат никой не знае, но нашите дупедавци се канят да фиксират тяхното върховенство.
По този начин разбиването на България се навързва. Първо се продава земята на чужденци, след което тези чужденци стават недосегаеми за българските закони. При това положение не ти трябва война и бомбардировки. Страната е окупирана по легален начин, с решаващата помощ на българското правителство и парламент
.....
Аз пък си зарязах работата вече не мога спра ...
А пък ако видите това:
http://www.atakabg.com/articles/rasizym.html
|
| Чет Юни 23, 2005 6:05 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Пич, не ти завиждам ако такива неща те впечатляват.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Чет Юни 23, 2005 7:37 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Тия верно са някакви извънземни, а Волен Сидеров немога да го понасям още от едно време. Явно още не сме се осъзнали щом на всеки избори се появяват разни такива откачалки и хората си умират да ги слушат и после да гласуват за тях. А относно купуването на земя от чужденците - не ставайте смешни - никой няма да си я вземе после с него тая земя. Достатъчно е, че хората наливат пари тук. Баси - все пак в 21-и век живеем бе.
|
| Чет Юни 23, 2005 8:36 pm |
|
 |
|
rumen
|
Вие сте професионалисти непрекъсното отделяте време за да усвоявате новости.
Колко време отделихте за да видите какво ви предлагат политиците.
Знам че е по лесно да кажеш аз съм над тези неща
А после се чудиш каде живееш и заради държавата си намразваш
родината.
Не агитирам за никого просто споделих че ме впечетли атака.
Пичове призовавам ви да отделите време и да огледате какво има
на тезгяха. За да направи човек правилен избор трябва да се информира.
Ами информирайте се в края на краищата и родината и вие ще си заслужите следващите упрвалнеци.
|
| Чет Юни 23, 2005 10:38 pm |
|
 |
|
Nikola Kirov
Регистриран на: Нед Окт 31, 2004 9:19 pm Мнения: 4464 Местоположение: Stara Zagora
|
За какво е спора не мога да разбера. Тези които ще ни управляват в скедващите години нямат никва реална власт да променят нещо съшествено . Както и тия дето ни управляват сега. Света се е променил много в последно време. Конците на управлението отдавана не се дърпат от партии и коалиции които са на власт.
|
| Чет Юни 23, 2005 10:46 pm |
|
 |
|
Реконструктор
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Пич, Волен е единствения, който открито тръгна срещу привилегиите и надзаконовото положение на мангали и турци. Ти може да си седиш на топло в Пловдив, но в провинцията ситуацията е просто нетърпима. И което е най-страшно, напастта вече е достигнала до някои крайни квартали на София. Бъди сигурен, че ше влезе в парламента, при това ще вземе доста гласове.
|
| Пет Юни 24, 2005 9:28 am |
|
 |
|
Цецо
|
Румене, аз съм прочел каквото ме интересува и съм си направил избора, който обаче няма да осъществя поради проблем във времево-пространствения конктиниум (май не се пише така).
Точно заради това казвам, че атака са смешници - от всички документи които срещнах за тях, не можах да намеря програма за действие с нещо смислено във нея. Има само общи приказки - България за българите. Тъпотии от тоя сорт. Абе не е 24 май и не сме на площада преди 20 години. Лозунгите са за простите. Даже и леваците имат написано, нещо конкретно, докато тоя глупак Сидеров, освен да хвърля храчки и да се прави на спасителя на човечестовото, друго не може.
Пич демокрацията е гадно нещо, но по-добро няма. По добре корупция отколкото анархия. Просто е.
А иначе дали си ляво или дясно настроен е просто въпрос на отенък.
Аз лично не мога да проумея как образован, млад човек може да изповядва леви идеи като равенство, солидарност и други подобни глупости. Щото и такива комбинации знам. И ги уважавам, защото тяхното мнение тежи много повече от това на пенсионери, тинейджъри и цигани - които в крайна сметка решават.
Абе истината е да се разреши само на хора с средно и висше образование, между 20 и 60 години, и които са плащали данъци през последните 4 години да гласуват. Всъщност и на по възрастни може, ама ако продължават да бачкат (щото има и такива). А са кво тия дето храним държавата, никой не ни пита.
|
| Пет Юни 24, 2005 9:36 am |
|
 |
|
rumen
|
Спор няма.
Преди 15г конците се дърпаха от Москва сега от Вашингтон.
На всичкото отгоре ми се струва че ако не им дърпат конците ще направят повече бели.
А дали е така?
Каде са свободните медии които да ме информират кой и как натрупа външния дълг.
Кой и спечели от преструкторирането му в евро?
Защо нямаше осъдени за зърнената криза?
За проведената по този начин приватизация?
Корупция има осъдени корумпирани няма.
"Гарван гарвану око не вади"
П.П.
И други страни бяха в преход Словения, Чехия,Ухгария...
И там ли е така?
|
| Пет Юни 24, 2005 9:44 am |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
Няма какво да се чудим - закон за действието и противодействието!
След като има етнически партии, създадени в противоречие на конституцията като ДПС и "Евророма", трябва да има и такава като "Атака" в парламента - за равновесие. Не само ще влязат, ами могат да се окажат и трета сила.
|
| Пет Юни 24, 2005 9:48 am |
|
 |
|
Цецо
|
Глупости, ако Атака се 3 та сила ще черпя всички на следващата сбирка по картофи и бира. Атака е медийна звезда - БББ(2) - Жорж Ганчев. Сега са на гребена на вълната. Утре никой няма да ги помни. абсолютизма е грешно разбиране, в природата абсолютните неща не оцеляват. А Атака е точно това - абсолютно отрицание на всичко. Е не можете да ме убедите че сега се живее по зле от колкото 95-97.
|
| Пет Юни 24, 2005 4:12 pm |
|
|