|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:00 pm
| Автор |
Съобщение |
|
741
Ранг: Форумен бог
|
Хайде пак конспирации. Леко се съмнявам точно за това да са ти отказали. До края на годината можеш да ползваш предплатената анонимно, даже промяната в общите условия, с които въвеждат регистрацията, влиза в сила от следващия месец.
А те като ти отказаха, ти не се ли сети да ги попиташ защо?
|
| Съб Окт 17, 2009 3:16 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ми в Европа от 5 години купувам предплатени карти и все ми взимат данните от паспорта. Нормално.
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Окт 17, 2009 3:46 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Ми те в Конго те застрелват на улицата. Нормално.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Съб Окт 17, 2009 6:20 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
и какъв е извода? ако някой има зъб на друг - да го гърми с гсм-бомба до края на годината, после вече ще тря да го срупа с права лопата
П.П. абе чудно като имам карта която е взимана с фактура на фирма, в която работех преди, дали се води регистрирана или ще трябва да ги псувам на място и лично?  Както се казваше в един турски филм-комедия "Агресивен съм и имам комплекси..." 
|
| Съб Окт 17, 2009 7:09 pm |
|
 |
|
bongo_x2
Регистриран на: Вто Яну 20, 2009 11:54 pm Мнения: 11338 Местоположение: "Занзибар"
|
Мии, попитах и ми казаха (МТел), че вече не се предлагат и да тръгна да търся по суперите ако е останало нещо, обаче изгодни договори имат мноого! А аз се насочих първо към тях щото повечето ми познати скоро си купиха от тях и за по-евтини разговори... Иначе: и в 2-та магазина казах "трябва ми JSM карта за временна употреба". Явно в първия това "временно" им се сторило бомбаджийско докато във Вивата ме попитаха от чужбина ли идвам. Времена - нрави...
P.S.: Забравих да кажа, че в "Занзибар" се продават на будките за вестници-цигари пък телефонния тероризъм нещо не е разпространен...
|
| Нед Окт 18, 2009 3:50 pm |
|
 |
|
sthx
|
To затова няма проблем с предплатените карти - там повече гърмят отколкото да заплашват. Впрочем преди някоко месеца в гръцко избягаха двама затворници с хеликоптер. Тогава и там повдигнаха въпроса за регистрация на предплатените карти.
А пък тука всяко пичлигарче, дето не му се ходи на училище, първо се хваща за телефона.
А ако си говорим за полицейщина първо да си спомним, на кой е системата Ешелон, как могат да събират информация колко презерватива си си купил, колко бензин си налял, или пълно проследяване на маршрута на колата ти по номера, а после да се вайкаме за регистграцията на предплатените карти. Те и без това са по-малко от другите.
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Нед Окт 18, 2009 6:57 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Явно ще стане както тук , на предплатена хамериканска карта съм, искат да ти знаят и кътните зъби докато я регистрираш. Отделно GPRS е забранен, само на абонаментните карти работи. По принцип съм за предплатените карти да не са анонимни, даже и за интернет трябва да е така. Според мен анонимността води до пристрастяване към интернет
А българина по принцип си е престъпен елемент, поне не се сещам да познавам някой българин и да не се окаже престъпник, ей тъй, за тръпката ще открадне, ще излъже, ще скрие приходи, ще се хвали че е карал с 120км/ч при разрешена 60км/ч и т.н. Така че малко стягане на каишката, която се разхлаби като канапено въженце в последните 20г. няма да навреди на криворазбраната дИмокрация 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пон Окт 19, 2009 3:52 am |
|
 |
|
741
|
Стига бе, или в момента са ги били свършили на това място, или не те е разбрала какво искаш. С това "за временна употреба" си я ошашавил, то е като да искаш сим картата под наем.
Иначе, пука и на мацето дали ще говориш, или ще правиш бомби. Нея там са я сложили да продава.
|
| Пон Окт 19, 2009 8:12 am |
|
|