Отговори на тема  [ 4 мнения ] 
гражданската за тая година 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение гражданската за тая година
Абе понеже всяка година се сещам баш на нова година... реших тая да е по отрано.

Гледам из нета най-тънко за мойта каручка ( до 1.8 ) иде къде 150 кинта. Това нормално ли е, какви са ви наблюденията? Да чакам ли да се сбият застрахователите по нова година? Щото мисля че под 150 няма да иде....

Сря Дек 09, 2009 7:43 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
аз ще чакам да ми изтече моята на 31/1/2010 па тогава, всяка година почват един и същи театри - бързайте че ще се увеличава, после се оказало че се намалила :D

Сря Дек 09, 2009 7:55 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Прав е Заека. Иска им се, но не им стиска да увеличават много. Защото процента на събираемост по отношение на броя на автомобилите е нисък, а и застрахователите са доста. Официално блъфират, а реално правят отстъпки за да не останат на сухо. Аз плащам на 3 месеца. За какво да им изръся цялата сума накуп и то предварително.

Сря Дек 09, 2009 8:51 pm
Профил

Мнение 
Миналата година в GENERALY застраховката ми беше 160лв (2000 куб.см). Малко преди да ми изтече (беше преди месец) ми се обаждат и ми напомнят че ми изтича и че имат спецялно предложение за мене - 280лв ?!? Предният ден говорих с Булстрад, които ми направиха оферта за 170лв. Та казвам им на "General-ци" че офертата им е висока, да предложат по-добра. Започнаха се някакви предложения и отстъпки - като за мен щото видите ли съм им бил лоялен клиент - ще ми намалят таксата с 20 лв ?!? Казвам им че пак е скъпо, а те продължават - "ами имате ли деца под 14 години" ? Ако имате - ще ви направим оюе незнам си колко лева отстъпка ...
Реших да не се разправям с тях и им казвам, че имам оферта от Булстрад за 170лв - да си видят там отстъпките и да ми предложат цена ако не по-ниска - то поне като на Булстрад и че в противен случай май няма за какво да си говорим повече. Позачудиха се - пък ми казаха че май нямало какво да говорим повече ...

А-бе тези в ред ли са ?!?

Сря Дек 09, 2009 11:06 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 4 мнения ]