|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 8:12 am
| Автор |
Съобщение |
|
ToHu
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
 На всеки километър ....
Днес пътувах до Пловдив, има няма 5 патрулки, някои бяха с по 3 смърфа, това и на отиване и на връщане, чудно ми е тия хора друга работа нямат ли си, или пък ако си нямат за какво изобщо трябва да харчат държавните пари, и без това водим по брой полицаи на глава от населението, та защо не започнат едно съкращение там, и без това голяма част от тях нищо не правят и се чудят от къде какво да заработят допълнително.
|
| Пет Апр 09, 2010 9:30 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Бе не е да не знаем всички отговора, и ти естествено го знаеш, ама кво да се прави, това е.
В БГ "полицията" е охрана за дебелосерковците по кабинетите с тапицирани врати, инак казано
армия на мафията-държва. С кво се занимават докато поддържат готовност много-много не
ги занимава пазените, важното е да се чувстват сигурни. Тук-таме някое шоу с цел PR, публиката
е свикнала с това по рождение, дреме им.
Няма да ги намалят, не и без да бъдат принудени от позиция на силата.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Апр 09, 2010 9:49 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
 Re: На всеки километър ....
Ти пък, водили сме били по брой полицаи на глава от населението  , Хамерика не можем нивга да я стигнем в това отношение. Съберат ли се повече от 2-ма човека на едно място и цъфва поне един капот.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Апр 09, 2010 10:03 pm |
|
 |
|
ji4ka
|
Бе да не ги съкращават ,ами да вземе да ги разпределят по селата , къра, гората и/или да дават пеши наряди по улиците, те сами ще се самосъкратят. 
|
| Пет Апр 09, 2010 10:59 pm |
|
 |
|
fan
Ранг: Почетен член
|
Бе  , идеи имате, но вземете пишете за тях на мосю "дьо Фльор"! 
Последна промяна fan на Съб Апр 10, 2010 9:46 am, променена общо 2 пъти
|
| Пет Апр 09, 2010 11:29 pm |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
Последна промяна am stereo на Съб Апр 10, 2010 8:54 am, променена общо 1 път
|
| Пет Апр 09, 2010 11:29 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Мдааа сигурно и другото сте чули, не знам си кой от съда, не му чух името, но обесняваше как онзи дето го арестуваха че предложил пари на прокурор да замаже разследването, бил кривнал от пътя, но не можело заради това да се провали цялата му кариера ... това не го разбирам нещо.
Ако утре някой вместо да вземе да спре на поредния изкочил от храстите полицай, го прегази леко, ще лежи в затвора, дори без да кривва от пътя, а тоя посредничил за подкуп, от което може всеки да си представи какъв съдия е, и не можело това да му проваля кариерата ..... не че съм против да има подкупни съдии, ама като ги хванат да си ходят, не може такав наглост, че чак и ръководството да ги защитава ... отдавна аз разправям че в тая държава разстрели трябват ама .....
А иначе полицаите много налитат на бой, особенно ако не очакват съпротива, ама навремето един такъв дето си сваляше нашивките лежа в болница че и го уволниха а нас после само ребрата ни боляха, жалкото е че има и свестни от тях, но заради помиярите са изгубили всякакво уважение от хората.
p.s. и като стана дума за полицаи за тия които карат по княз борис и пресичат Патриарха, т.е. не правят задължителния десен завой да занят че полицаите смениха тактиката, вече не стоят до училището а дебнат в патрулката на Патриарха, от 1 седмица ги гледам около 6 все там киснат та и ме спряха, от известно време смених маршрута. Реално ако се пресече бързо много вероятно е да те изтърват, аз бях втора кола и ме настигнаха като излизах на Витошка после.
|
| Съб Апр 10, 2010 12:42 am |
|
 |
|
zle
Ранг: Минаващ
|
абе тая държава не е държава 
|
| Съб Апр 10, 2010 1:35 am |
|
 |
|
tgi
|
За съжаление грешиш.
В БГ има над двойно повече "полицаи" на глава от населението отколкото в щатите, или където
и да е по цивилизования свят (средното е към 3 на 1000, тук са над 6 на 1000).
БГ е бастион на мафията и си им трябва охрана.
http://www.ibo.nyc.ny.us/iboreports/crimerep.html
http://paper.standartnews.com/en/articl ... icle=24306
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Съб Апр 10, 2010 2:55 am |
|
 |
|
plameniv
|
Абе от хамериканската полицайщина по голема нема.
БГ може и да е полицайска държава ама не мое да бие още хамериканската. Щом на население от 200милиона има повече от 4 милиона по занаданите нема какво да говорим. Там на думата "ама" те опандизват, недей тъй.
Нали сега се опитват тъпите БББ лакей като гледат от тях да си изкрънкат тайния свидетел и със СРС показания да те окошарват. Само там го има тва със таен свидетел и средства за подслушване и вече си у панделата заради измислени доказателства, има щати дето още има смъртна присъда и заради грешни присъди са избити сума ти народ.
_________________ Избийте баламите и тарикатите сами ще умрат!
Няма невъзможни работи - има много трудни работи!
----------------------------------------------------------------------------------
"Я в Москве с киркой уран найду, при такой повышенной зарплате" !
|
| Съб Апр 10, 2010 4:38 am |
|
 |
|
zaphod
|
полицейщината и броя полицаи нямат много общо. в българия има повече полицаи от америка, но в америка има повече полицайщина. просто американците и тук както и в другите неща, умеят да постигат повече ефект с по-малко хора.
иначе полицейщината и погазването на човешките права са хубаво нещо, трябва да се поощряват. който се бори за човешки права е мангалофил и мястото му е в урановите мини 
|
| Съб Апр 10, 2010 8:23 am |
|
 |
|
am stereo
Регистриран на: Съб Дек 08, 2007 10:51 am Мнения: 1869 Местоположение: ♪♫♣♠|☼◙▲♦▼☻╬☺∞
|
_________________ DT-838 ((( STEREO ПОЗДРАВ))) за форума - https://youtu.be/xy921Pn3lhA
|
| Съб Апр 10, 2010 9:42 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
В БГ цялата система на полицията, всъщност си е оная система на милицията отпреди 20 години. Само е сменено името.
Как е правилното - пътна полиция - максимално технически средства, минимално количество човешки фактор. Човешкия фактор вместо да кисне по храстите - се заема да патрулира нощем из кварталите, да помага при катастрофи, да регулира движението и пр. Минимално количество в цивилни коли дебнат луди маниаци по пътищата. Но не да изскачат като зайци от храстите, а като в нормалния свят - кара зад тебе, регистрира нарушението, пуска дискотеката, отбива те и си носиш последствията. А тука всичките катаджии са на хранилката - по една палка и аре у храстите. А на крастовищата няма кой да регулира, като се удариш чакаш по 4 часа КАТ, вечер патрулиращ полицаи минава веднъж на 24 часа.....
Всъщност аз подобна глупост да ми изкачат от храстите - само в БГ съм го виждал!
Да не говорим за 50% от щата на МВР които подбира по цял ден бюрото. Катаджиите поне слънце ги пече и дъжд ги вали. А ония зад бюрата 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Съб Апр 10, 2010 10:42 am |
|
 |
|
tgi
|
Ми така е, тук полицейската работа е периферна дейност за милицията (ако и да я
прекръстиха на полиция), нейната функция е да охранява "властите". Полицейска
работа имитират, че вършат, и понеже никога не са вършили реална такава са
и такива смешници като я имитират. Това е валидно за поне 80% от "полицията".
Тя мафията/държава и няма друга структура всъщност освен тая на милицията си,
просто от едно ниво нагоре става тайна, нелегална и т.н. А хората я търпят защото
е въоръжена а те голи, овчедушни къде по рождение къде дресирани така и т.н.
|
| Съб Апр 10, 2010 12:58 pm |
|
 |
|
Lupus
Регистриран на: Сря Дек 01, 2004 12:44 am Мнения: 2811 Местоположение: София
|
А какво предлагаш да я правят? Да си докараме от племето Тутси с мачете ли? 
_________________www.bsms.bg - SMS услуги за фирмите с модерно мислене.
|
| Съб Апр 10, 2010 1:48 pm |
|
|