|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:07 am
Безумен телефон - 20 месеца с едно зареждане!
| Автор |
Съобщение |
|
kiiid
Ранг: Почетен член
|
 Безумен телефон - 20 месеца с едно зареждане!
Ето това е вече нещо. Не ми трябва айфон, и без друго само говоря
Сега ще взема да си купя един такъв и към края на 2011 ще ви кажа дали още му държи батерията
http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=1429
|
| Пет Юни 25, 2010 9:52 am |
|
 |
|
Реконструктор
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Съб Сеп 25, 2004 12:32 pm Мнения: 8382 Местоположение: София
|
Ама сигурно се зарежда по 1 седмица.
Удивително е колко бързо изкараха копие:
http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3885
|
| Пет Юни 25, 2010 10:25 am |
|
 |
|
didofen
Ранг: Популярен
Регистриран на: Вто Юни 27, 2006 11:13 am Мнения: 381 Местоположение: Варна
|
wow, не е мн скъп и има български 
|
| Пет Юни 25, 2010 10:44 am |
|
 |
|
Cekins
Регистриран на: Сря Апр 20, 2005 12:02 pm Мнения: 9119 Местоположение: Разград
|
А е то тва отдавна го има ...
|
| Пет Юни 25, 2010 11:51 am |
|
 |
|
didofen
Ранг: Популярен
Регистриран на: Вто Юни 27, 2006 11:13 am Мнения: 381 Местоположение: Варна
|
не че им вярвам много де
|
| Пет Юни 25, 2010 12:08 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Печатна грешка, най-вероятно, с цел лължива реклама  Иначе орелчето ми хареса най-много, прилича малко на нацистките орели
Айфоните не са телефони, те са да се покажеш, не за друго. Колегата всеки ден псува, батерията кара по 10-тина часа, айфон на има няма 5-6 месеца. И все поглежда към коша да го зафучи, където му е мястото, но няма как, фирмата такива купила, ще го търпи 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Пет Юни 25, 2010 12:42 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
 |  |  |  | ¶ написа: Печатна грешка, най-вероятно, с цел лължива реклама  Иначе орелчето ми хареса най-много, прилича малко на нацистките орели  Айфоните не са телефони, те са да се покажеш, не за друго. Колегата всеки ден псува, батерията кара по 10-тина часа, айфон на има няма 5-6 месеца. И все поглежда към коша да го зафучи, където му е мястото, но няма как, фирмата такива купила, ще го търпи  |  |  |  |  |
Верно ли служебни ифони ви раздават? Бах мама му, ей на това му се вика маркетинг, тоя Джобс е по добър и от циганките на женския пазар.  :):)
Все си мисля, че служебния телефон трябва да е с STN дисплей, с единствени екстри будилник и калкулатор и една единствена мелодия - "бах мама му, шефа пак е бесен". И най важното да струва не повече от 20лв. без промоцции  :):)
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Юни 25, 2010 1:26 pm |
|
 |
|
Tisho
Регистриран на: Пон Ное 22, 2004 11:24 pm Мнения: 1923 Местоположение: Габрово
|
Ъ...
Някъде да продават само батериите? Че да си направя колата с електродвигатели.
Като сложа 100-200 такива батерии, вместо бензиновия мотор, ще има да си карааам с едно зареждане. 
|
| Пет Юни 25, 2010 2:05 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Ахъ.... на стартер  :):)
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Пет Юни 25, 2010 2:33 pm |
|
 |
|
tgi
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Това трудно би могло да бъде казано по-добре... Пък и все в модния бранш са,
засега Джобс се задоволява да продава дрънкулки ама може и чехли и нощници
да пуснат 
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Юни 25, 2010 5:22 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
гледам че го водят out of stock, а и е трудно да се повярва, че действително е ... баси и капацитета, нали. ама гледам, че не им е единственният такъв тип - имаше един с около 16000 мАч, и един с около 9000 мАч. абе ако има желаещо да го закупят тоя телефон - да сподели ако иска може и да се включа, че ми е мерак да го заредя за седмица и да не се наложи повече да го зареждам в живота му - не вярвам да изкара толкова дълго колкото му дават стенд-бай време
Като цяло надали е толкова много времето, ни имаше едни модели на Филипс (а на тях по-може да се вярва, отколкото на дръпнатите очи), дето бяха с време на стенд-бай около 1000 часа, което си е повече от месец. що китаеца да не го докара до малко повече?
|
| Пет Юни 25, 2010 6:44 pm |
|
 |
|
tgi
|
Стига бе, очевидно е някаква измама.
Ако някой може да ми демонстрира 32 амперчаса батерия с размери, пасващи
в телефона от снимката, мигом ще му платя цената на целия телефон само за батерията.
Ако ги притисне човек с въпроси ще кажат, че са сбъркали и са написали една нула повече.
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Пет Юни 25, 2010 6:57 pm |
|
 |
|
Цецо
|
Стига бе, вие верно ли се връзвате? Реално батерия с такъв габарит трябва да има капацитет около 750-1000мАh ако е на читав пройзводител. Като се има предвид че е китайско менте - наполовина. Т.е хората са сбъркали само две нули, един кенеф кво толкоз?
Ха, не един - 10 такива телефона ще му купя, ако ми намери батерия с такива параметри при такъв обем  :):)
|
| Пет Юни 25, 2010 6:57 pm |
|
 |
|
tgi
|
|
| Пет Юни 25, 2010 6:59 pm |
|
 |
|
head_up
Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 9:54 pm Мнения: 1503 Местоположение: Пловдив
|
всъщност по сметки относно габарити - капацитет го докарва мисля около 4500 мАч за литиева батерия, което е по-възможно както казах, но и в сраенение с модела на Филипс - е, не е толкова невъзможно да изкара месеца, че и малко от горе. сяяяя, тия 666 дни могат да си ги ... нейде, то това е ясно. но и месец да е - ще го обичам тоя телефон! сега го тикам в зарядното през 3 дена, е, писнало ми е...
|
| Пет Юни 25, 2010 7:12 pm |
|
|