|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Вто Юли 28, 2026 9:06 am
| Автор |
Съобщение |
|
tgi
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 2:22 pm Мнения: 6492 Местоположение: София
|
Оф, дуднеха ми го това по BBC в полусън с тая гумена незнам си кво.
Макар решението да си е нормално, как точно ще изглежда в очите на купилите
лъскавата дрънкулка защото е изцяло метална също е очевидно...
Или не е - ще излезе сега модата дрънкулките да се носят по гуменки ? 
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Съб Юли 17, 2010 4:01 pm |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Ами то така или иначе много от позлвателите на тия джаджи им купуват точно такива калъвчета щото иначе си губят блясъка.
Самото калъфче колко ще помогне не е ясно, обаче пък оставя вратичка за ейпъл, ргистрирай се, вземи калъфче и ако не си доволен върни тлефона, да ама до де хората вднат за проблема, до де се светнат за тов акалъвче и се регистрират, до де го получат,току виж минали 30-те дена от покупката и после сори, ако бяхте по бързи щяхме да ви го върнем, сега тц ... и съдът нищо не може да каже.
|
| Съб Юли 17, 2010 4:17 pm |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Че използван презерватив няма ли да свърши същата работа ? Хем е смазан  , хем ще придаде блясък и оригиналност на фона. Ако някой има АййФон и се чуди откъде да си набави заветния калъф, нема страшно, мога да му подаря три-четири-десет използвани капотя 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Съб Юли 17, 2010 4:24 pm |
|
 |
|
fan
Ранг: Почетен член
|
Ей Пирев, Цар си на гнусотиите да знаеш!
Как можа да го изръсиш пък това! 
|
| Съб Юли 17, 2010 5:23 pm |
|
 |
|
sthx
|
K'во толкова - явно Пирев колекционира използвани презервативи и има много в излишък - що да не помогне на някой. 
_________________ Две плюс две е приблизително равно на четири. Факт!
|
| Съб Юли 17, 2010 5:43 pm |
|
 |
|
¶
|
Не се налага да ги колекционирам, просто при мен се харчат като топъл хляб
Пък и бива ли да се харчи неизползван за такова чудо на техниката като айфоня ? Все пак сме в криза  Отделно се носи слух, че айфоня си го купували основно чикиджиите, така че всичко ще е в синхрон 
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Съб Юли 17, 2010 6:04 pm |
|
 |
|
ike
Регистриран на: Пет Фев 04, 2005 9:59 pm Мнения: 6019 Местоположение: София
|
Готово проблема с антената вече е решен.
Вече последната чертичка е визуално по-висока и се показва при -120dBm.
http://www.anandtech.com/show/3821/ipho ... signal-fix
ПП. Не съм сигурен дали на това тук му е мястото или в термата Хумор.
_________________ Warriors of the Night, ASSEMBLER!!!
|
| Вто Юли 20, 2010 10:58 pm |
|
 |
|
tgi
|
Че е за хумор за хумор е (или за "майка плаче", Рек май и такова ще трябва да заковеш  ).
Но тия от Apple най-сериозно обясняваха как това бил проблемът, колко пъти слушах по BBC
идиотиите им в тая връзка не помня вече. Това е другата част от "решението" им, първата с
гумения капут я коментирахме вече
Но си е майка плаче откъдето и да го погледне човек, не толкова това, че тия тъпанари от Apple
го правят, а че им се разминава. Овча му работа...
_________________------------------- www.tgi-sci.com------------------- http://www.flickr.com/photos/didi_tgi/
|
| Вто Юли 20, 2010 11:37 pm |
|
 |
|
¶
|
Днес чета, че Motorola излезнали с официално съобщение, отностно твърденията на Джобс, че и другите производители имали този проблем. Наратко съдържанието е: ние не слагаме нашите антени по външната периферия на кутиите, а вътре, така че няма как да имаме такъв проблем, както и да държи клиента талафона си
А Нокиа купили Моторола, така чух от един колега, ама не съм още намерили официално потвърждение. Ми то дупе да им е яко тогава на Ябълките, може би още 1-2г. ще могат по инерция да си разиграват кончето, след което отново ще изпаднат в 9-та глуха, както преди години.
|
| Сря Юли 21, 2010 1:39 am |
|
 |
|
ToHu
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 9:21 pm Мнения: 30686 Местоположение: София
|
Бе Пирев, Нокия прави телефони, I-Phone е всичко друго но не и телефон, това от време оно, така че и не само моторола, ами ако искат и със сони и Алкател да се обеденят, пак тая, те правят телефони, а хората искат айфон ... Аз изпозлвам само нокия, и съм много доволен, особенно от моделите без излишни екстри и ОС, но е факт че от техните модели които уж са смарт фони няма ни един читав, от 3 такива и трите завършиха в стената, всъщност единия само се разглоби та го доубивах с ритници. Не виждам как нокия ще направят конкурентен продукт, просто мисленето при тях е друго, и подхода е друг, та едва ли това ще навреди много на ябълките. Просте те првят имиджов продукт, колко са му барчетата, дали се чува .. кой му дреме, те и старите айфони имат проблеми, ама хората си ги изпозлват и не им прави впечатление.
|
| Сря Юли 21, 2010 8:13 am |
|
 |
|
tgi
|
Е това му викам аз здравословно отношение (отдавна не съм го прилагал ама и аз обичам така).
Понеже не ги познавам разните смартфони - ако понеса такова май ще е ако аз съм го правил - вземи
разкажи кво преля чашата при тия.
|
| Сря Юли 21, 2010 11:22 am |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Ми аз ползвам смартфон, има си някой удобства. Основно навигацията. То всъщност май само това  Е и WIFI-то май съм ползвал чат пат. Ама едва ли повече от 5 пъти в годината.
Но пък иначе не съм имал ядове де, работи си дежелезото нормално като телефон. Ако ще и с две ръце да го държа
Да а един мармот увива шоколад, видя ли?
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Юли 21, 2010 1:29 pm |
|
 |
|
¶
|
Ми не съм запознат какво е това мармот, ама виж Ройтерс какво пишат:
http://www.reuters.com/article/idUSTRE66H2EW20100718
Аз използвам Nokia E63, не знам води ли "смартфон" или не, но си е много яко добичето и не бих го запратил
в стената
Всъщност, какво друго произвеждат Motorola ? Вече не правят чипове, откакто продадоха Freescale през 2006г., сега ако
продадат и радио бизнеса си какво ще им остане ? За мен Motorola едно време беше синоним на качество. В съседното село
има фабрика на Motorola, колкото пъти мина оттам паркинга все празен, отпред изглежда леко занемарено, веят се едни
одрипани знамена...
|
| Сря Юли 21, 2010 1:56 pm |
|
 |
|
relsys
|
@ike :
Това е LINK QUALITY vs SIGNAL STRENGTH. Или иначе казано, LINK QUALITY е параметър, който показва колко "лесно" се изкопчват валидни данни при дадения SIGNAL STRENGTH. Та това точно си е чисто софтуерна работа, и могат да получат единствено поздравления, че успяват да извадят данните при -120dbm.
|
| Сря Юли 21, 2010 2:32 pm |
|
 |
|
Цецо
Регистриран на: Пон Сеп 27, 2004 9:22 am Мнения: 15501 Местоположение: София
|
Абе проблема е че не успяват  Едва ли потребителите имат очи отстрани на главата та са ги впечатлили чертичките докато говорят. По скоро не са могли въобще да говорят
Въобще номера не е да се опитваш да извадиш данните при при -120, а да не стигаш въобще до там 
_________________ "Да еба и шибаната държава" мислеше си Гошо, докато се опитваше да улучи кофата за боклук от балкона на осмия етаж.
|
| Сря Юли 21, 2010 2:37 pm |
|
|