Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Разходка до Гърция 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог

Мнение 
Еее в там бях есента, не са им кой зане какво пътищата, даже бих казал са зле в сравнение с преди 4-5 години, сега изобщо минаправи впечатление че всичко е доста занемарено, рпеди не беше така.
За сметка на това преди 4-5 дни се върнах от Турция, там опредлено се развиват и не замаряват нищо.

Нед Юни 05, 2011 10:24 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Мииииии КЕФ!

WRC си е WRC! Който иска да ходи по формули и прочие пистови скучнотии :) Такава атмосфера като на рали няма около никоя писта :)

А и Гърция си е много готино място за разходка. Километража спря на 2500км за 5 дни :) . То много крайбрежие, много море, много бира, много кеф. :) Колкото и да го сравнявам с Турция - за разходка Гърция ми е много по приятна.

С уточнението, че говоря за хаотичен туризъм - колата, палатката, кеш в джоба и толкоз. За хотелски глезотии, тъпчене до посиняване на шведска маса и целодневно пържене на шезлонга до басейна и псуване на аниматорите - Турция е много по-сгодна дестинация :)

Пон Юни 20, 2011 12:44 pm
Профил ICQ

Мнение 
Цецо написа:
Мииииии КЕФ!

WRC си е WRC! Който иска да ходи по формули и прочие пистови скучнотии :) Такава атмосфера като на рали няма около никоя писта :)

А и Гърция си е много готино място за разходка. Километража спря на 2500км за 5 дни :) . То много крайбрежие, много море, много бира, много кеф. :) Колкото и да го сравнявам с Турция - за разходка Гърция ми е много по приятна.

С уточнението, че говоря за хаотичен туризъм - колата, палатката, кеш в джоба и толкоз. За хотелски глезотии, тъпчене до посиняване на шведска маса и целодневно пържене на шезлонга до басейна и псуване на аниматорите - Турция е много по-сгодна дестинация :)

Aaaaa Цецо тука не мога да се съглася с теб, може би не си обикалял достатъчно Турция, или си ходил на грешните места, за обикаляне има много, изобщо големите курортни градове трябва да са ти извън дестинациите в Турция. Пълно е с места които да посетиш, имат и не малко къмпинги, сега на последното ходене карахме от Анталия до Кападокия, една малко селце там в тая област, по пътя в планината видях поне 5-6 хубаво направени къмпинга.
Лично мен Турция по ми допада, тази година в Гърция още не съм ходил, ама май ще ми се и размине като знам че трябва и локвата да прелитам едва ли ще остане време за Гърция, но определено никак не съм доволен от последните си ходения. Последното беше миналата година август май, нещо такова, верно намерихме сгодно хотелче, но иначе мммм абе не се радвах много, едно островче пообиколихме ама това беше, а и не мога да кажа ч еимаше кой зане какво за гледане.

Пон Юни 20, 2011 7:53 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Като стар любител на "хаотичния туризъм", както сполучливо го нарече Цецо, бих добавил, че Гърция не е място, дето да се ходи за гледане. В Гърция се ходи за кеф, и то на юг от планината Олимп, защото на север е Македония. Гръцка Македония, но Македония!! Все едно си си у нас.

Вто Юни 21, 2011 12:24 pm
Профил WWW
Аватар

Мнение 
O абсолютно. Места като Кавала, Тасос, Халкидики - няма особен смисъл да се посещават, там в момента има повече българи от колкото гърци, човек се чувства като на нашето черноморие, с изключение на бетона де. Няма особен смисъл, нито чар. На континента най ми харесва по йонисйкото крайбрежие, Пелопонес и разбира се островите :)

Вто Юни 21, 2011 2:34 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
А който е любител на груповия плажен секс му препоръчвам о-в Закинтош :D
Нашият се е ориентирал към спокойния семеен туризъм пък точно той е най-засегнат от кризата. Ама и тук има какво да се види (природата е почти дива) а в съседство е легендарната Итака. Обаче казано под сурдинка въпреки славата си Гърция не е страна за зяпане на археологически обекти.
Ако някой се навие - да заповяда, ще го посрещна. За съжаление къмпингите не са много а вкъщи единствената свободна стая - холът, в момента е разхвърляна работилница. За сметка на това цените на "стаите" и "бунгалата" тази година паднаха драстично и май са по-изгодни от къмпинг щото дори те хранят.

Вто Юни 21, 2011 7:09 pm
Профил
Аватар

Мнение 
На Закинтос има 3 къмпинга ама не са нищо особенно. За сметка на това природата е уникална, особенно залива с кораба :) Преди 2 години бях там и много се накефих. Островчето е много приятно. Някой разправяше, че покрай кризата там имало много добри оферти да си наеме цяла къща човек, ама не съм проверявал....

Тая година минах през Лефкада и там си има един такъв залив.... Щях да ида и до Итака и/или Кефалония, ама ме хвана шубето, че с тия стачки, ще спрат фериботите и ще трябва да ставам Робинзон :)

Ако знаех, че Бонго е там, щях да се обадя да изтрескаме няколко стека Хайнекен. И да избистрим политиката.

Вто Юни 21, 2011 7:17 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2