Работи бе, мига дидче

, и бутончето вижда ... даже и вътрешния термодатчик работи, ама него с готов софт го пробвах, от примера. Значи за инструкциите не е баш така има 25 мислиа биаха за по 1 цикъл, 50 за два цикъла, а другите са между 2 и 8, като 8 е само една, така пише в pdf-а. Дебъгера не е лош, аз сега не разбрах дли има разлика в дебъгерите, за тоя дето го взех пише че е С2, от настройките с епревключва м-у С2 и JTAG . ако се окаже че дебугерите са различни съм се прекарал малко .. ама дано да не са направили таква глупост.
Демо борда е доста постен, но пък то какво повече трябва .... взех с 330, има DACи RS. Значи това дето ще го правя ще е с 321 ама ... много пари беше тоя демо борд, ще мъча на това по RS а после само ще прехвърля комуникацията на USB

Иначе процесорлето е учудващо малко, аз не ся бяхзачел за размерите, ами че т е колкото на Microchip 8 краковите SMD-та, дали не е и по малко, ама е 20 краково.
И друго готино което открих, портовете можеш да си ги конфигурираш почти както си искаш, може да закача периферията почти навсякъде, има матица вътре с която задаваш връзките .. хитро ... на всички им гарантират -55 +125 ... което също е мн добре. Абе общо взето никак не лошо процесорле, трябва да видя с вградения генератор до колко ще държи серийния и кога ще почне да бърка.
Ако не им беше таква цената . малко по височка щях да им стана голям фен
последни новини ..... прекъсванията са нещо дръвце .... подкарах си моя програма за RS, всичко е ОК, единствено с прекъсванията има някакво дърво, за разлика от пика и recive и transmit са на едно място, и уж има два флага кой е дал прекъсване ама там нешо се оплита тотално .... а дебъгера има някои недостатъци, имам чуство че се омотква и забива

ама сутринта на свежа глава ще го мисля .. сега глад ме мори ....иначе ...
работи ..

, много неща са направени мого по добр еот microchip .. все едно 51 бре ...

.. ама има тук таме недомислици, ли по скоро неща които в пик-а са решени по добре.
едит 2: абе това не е никак лошо процесорче, проблема с RS не съм го орпавил още, но подкарах ADC-то, външните прекъсвания и вс си работи както трябва, малко кофти е организиран pdf че досат ровене пада, но .... след малко ще пробвам и DAC-а ... жалко че нямам осцилоскоп да го пробвам .... но пък имам лаптоп .. може д аго накарма да говори