Отговори на тема  [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4
Кой е създал съвременния компютър ? 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
пирев, революцията никога, ама никога в историята не е носила нищо добро за народа освен глад, кръв и мизерия, облагодетелствани от революцията са били само тези които водят баламите по площадите

демокрацията е лоша форма на управление но по-добра просто няма, навсякъде политиците лъжат но поне пазят някакво приличие (много ме изкефи Клинтън като каза че да му духат не го считал за секс и затова казал че не е имал секс с Моника и всъщност не лъжел пред сенатската комисия)

аз лично вярвам че в рамките на 20-30 години като се сменят поколенията нещата ще се уталожат и тук в България и професионализма ще навлезе и в политиката, дотогава просто ще изразявам мълчалив протест като не позволявам да ме правят на маймуна и не гласувам просто за спорта а само когато реша че наистина си струва.

В това отношение много ме изкефиха последните избори за кмет на София.

Направих си една много проста сметка за това какво става сега при избори: един кмет взема 1500 лв. заплата да кажем, за 4 години това прави към 60 000 лв., защо тогава тези пичове плащат по 2 000 000 лв за кметска кампания (грубо съм ги смятал на база рекламни клипове в най-гледано време, пари за печатане на брошури, организация на хиляди хора да обикалят и агитират)? кой им дава тези пари, и как ще му ги върнат след като спечелят изборите?

И докато се сменят една с друга партия нищо не се изнесе за засекретените договори за води, чистота и прочее.
Сега Бат Бойко показа че в калкулацията за себестойноста на водата влизали и заплати по 40 000 GBP на месец на тези от борда на директорите, а онзи пич от чистотата купил на гаджето си манекенката кола за 1 000 000 лв. Май излиза правилна приказката "сливи за смет" :)

Съб Яну 28, 2006 4:21 pm
Профил
Аватар

Мнение 
3aek написа:
пирев, революцията никога, ама никога в историята не е носила нищо добро за народа освен глад, кръв и мизерия, облагодетелствани от революцията са били само тези които водят баламите по площадите

Заек, никъде не говоря за революция, от стачка до революция разликата е огромна. Диктатурата не е непременно това което всеки си представя: един тиранин, който бичува наред и навсякъде. Президенстката република е форма на диктатура, тъй като един човек носи отговорността и може самолично да предприема действия. Така отговорността не се размива и не се крие зад министерски съвет, парламент и президент.

Последна промяна на Чет Фев 02, 2012 10:27 pm, променена общо 1 път

Съб Яну 28, 2006 5:01 pm
Профил WWW
Ранг: Новодошъл
Ранг: Новодошъл
Аватар

Мнение 
Абе ако поживееш в центъра на София една седмица ще ти се доще никога да не си чувал името Бойко ...

Съб Яну 28, 2006 7:50 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Що бе да не го скандират NONSTOP. :lol: :lol: :lol:

Съб Яну 28, 2006 8:27 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 49 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4