Отговори на тема  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Как да светнем PC-то 
Автор Съобщение
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
Не съм го хакнал. Само че, ти се опитваш да го заредиш по Http, а той поддържа Ftp. ftp://ftp.microsoft.com

Вто Яну 31, 2006 12:53 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
bateAz какво интересно знаеш по вьпроса, гледам message-а е на NT, но това е просто един стринг, няма гаранция, може да се посканира но нито време нито желание....
та кажи за какво иде реч?

Вто Яну 31, 2006 12:55 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
И като FTP не иска да се зареди.

Вто Яну 31, 2006 12:55 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Опитай през конзолата :wink:

Вто Яну 31, 2006 12:58 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
AIX 4.3 - UNIX на IBM. Официалното обяснение е, че сървърите са закупени с тази OS и хардуерно са оптимизирани за нея. Иначе, най-добре е с MicroSoft Advanced Server ( 2000 ), то се знае. :lol:

Вто Яну 31, 2006 1:01 am
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Хехе хитреци, иначе като NT се идентифицира гада :roll:

Вто Яну 31, 2006 1:13 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
3aek написа:
абе всичко хубаво с линукс и gcc ама как да смениш удобен IDE интерфейс с тези идиотски make файлове бре
като седнеш на EWARM на IAR или uVision на KEIL и след 5 минути почваш работа, преди месец реших да инсталирам cygwin на лаптоп-а да пробвам това пусто прехвалено GCC и ми се разказа играта
както казва едни познат спец по линукс : всичко в линукс се оправя като смениш тук таме два три реда, но докато научиш каде са тез два три реда минават два три дена :)

Не си прав. Предполагам, че следните неща ги знаеш, но все пак:

1-во, ако си работил само с UNIX-like системи, Windows-а ще ти се види като за идиоти правен с всичките wizardi, ненужни подсказски и други украшения;
2-ро, все пак Linux е съвсем различна по концепция ОС ( Linux е името само на ядрото, всичко останало са приложни програми и са въпрос на дистрибуцията)
3-то, почти всяка Linux дистрибуция си има GUI инсталатор на приложения, но закоравелите UNIX/Linux програмисти продължават да си използват make файловете. Пък и чрез тях човек има най-добрата възможност да си настрои добре програмата, както и възможността въобще да не я пусне :D ;

При мен първото ми съприкосновение с Linux беше за 2-3 часа, видя ми се страшно тъпа система, тъй като не видях нито едно познато приложение ( а какво ли съм искал да видя не си спомням вече ). След това изтрих Linux дяла. Второто ми съприкосновение беше след внимателно изчитане на една около 800 страници книжка, в която като за тъпаци бе разгледано в детайли какво представлява Linux. След това нямах дертове с Linux. Най-хубавото на някои Linux дистрибуции е че тръгват диреткно от CD-ROM-a. Това с-во го използвам да си възстановявам файлове от засрани Windows дялове. Става много бързо и лесно.

Вто Яну 31, 2006 1:15 am
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Цитат:
3-то, почти всяка Linux дистрибуция си има GUI инсталатор на приложения

абе опитай сьс Slackware и ако се оправиш, трудно после нема. Пьрвият ми опит с Линукса беше преди около 7 години да са станали в едно клубче до нас, само че пуст тинейджьрльк (баси думата 8O) нахакано реших да карам без документация, след 3 часа компа беше скапан, бях огелпил здраво партишьните, а администратора като надуши не може да повярва, че сьм успял да бутна шела :lol: оптимисти всякакви...

Вто Яну 31, 2006 1:28 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2