|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
Дата и час: Пон Юли 27, 2026 9:13 am
| Автор |
Съобщение |
|
bateAz
Ранг: Форумен бог
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
Не съм го хакнал. Само че, ти се опитваш да го заредиш по Http, а той поддържа Ftp. ftp://ftp.microsoft.com
|
| Вто Яну 31, 2006 12:53 am |
|
 |
|
HCL
|
bateAz какво интересно знаеш по вьпроса, гледам message-а е на NT, но това е просто един стринг, няма гаранция, може да се посканира но нито време нито желание....
та кажи за какво иде реч?
|
| Вто Яну 31, 2006 12:55 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
И като FTP не иска да се зареди.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Вто Яну 31, 2006 12:55 am |
|
 |
|
HCL
|
Опитай през конзолата 
|
| Вто Яну 31, 2006 12:58 am |
|
 |
|
bateAz
Регистриран на: Нед Сеп 26, 2004 4:11 pm Мнения: 3750 Местоположение: София
|
AIX 4.3 - UNIX на IBM. Официалното обяснение е, че сървърите са закупени с тази OS и хардуерно са оптимизирани за нея. Иначе, най-добре е с MicroSoft Advanced Server ( 2000 ), то се знае. 
|
| Вто Яну 31, 2006 1:01 am |
|
 |
|
HCL
|
Хехе хитреци, иначе като NT се идентифицира гада 
|
| Вто Яну 31, 2006 1:13 am |
|
 |
|
¶
Регистриран на: Пет Фев 25, 2005 1:58 pm Мнения: 4585 Местоположение: US
|
Не си прав. Предполагам, че следните неща ги знаеш, но все пак:
1-во, ако си работил само с UNIX-like системи, Windows-а ще ти се види като за идиоти правен с всичките wizardi, ненужни подсказски и други украшения;
2-ро, все пак Linux е съвсем различна по концепция ОС ( Linux е името само на ядрото, всичко останало са приложни програми и са въпрос на дистрибуцията)
3-то, почти всяка Linux дистрибуция си има GUI инсталатор на приложения, но закоравелите UNIX/Linux програмисти продължават да си използват make файловете. Пък и чрез тях човек има най-добрата възможност да си настрои добре програмата, както и възможността въобще да не я пусне  ;
При мен първото ми съприкосновение с Linux беше за 2-3 часа, видя ми се страшно тъпа система, тъй като не видях нито едно познато приложение ( а какво ли съм искал да видя не си спомням вече ). След това изтрих Linux дяла. Второто ми съприкосновение беше след внимателно изчитане на една около 800 страници книжка, в която като за тъпаци бе разгледано в детайли какво представлява Linux. След това нямах дертове с Linux. Най-хубавото на някои Linux дистрибуции е че тръгват диреткно от CD-ROM-a. Това с-во го използвам да си възстановявам файлове от засрани Windows дялове. Става много бързо и лесно.
_________________ Ето аз дишам, работя, живея и програми пиша тъй както умея, с проца под вежди се гледаме строго и боря се с него доколкото мога....
|
| Вто Яну 31, 2006 1:15 am |
|
 |
|
HCL
|
абе опитай сьс Slackware и ако се оправиш, трудно после нема. Пьрвият ми опит с Линукса беше преди около 7 години да са станали в едно клубче до нас, само че пуст тинейджьрльк (баси думата  ) нахакано реших да карам без документация, след 3 часа компа беше скапан, бях огелпил здраво партишьните, а администратора като надуши не може да повярва, че сьм успял да бутна шела  оптимисти всякакви...
|
| Вто Яну 31, 2006 1:28 am |
|
|