| Автор |
Съобщение |
|
elektronchika
Ранг: Популярен
|
 Не ставаите клиенти на Булбанк
там лъжат, крадат и мамят.
|
| Пон Окт 30, 2006 8:33 pm |
|
 |
|
3aek
Ранг: Форумен бог
|
хехехе я разкажи повече
|
| Пон Окт 30, 2006 8:42 pm |
|
 |
|
Gogo55
Ранг: Новодошъл
|
и в ОББ също, къде ли не лъжат?аз от обб пък отидох на булбанк ама и от там се манах)
|
| Пон Окт 30, 2006 8:43 pm |
|
 |
|
Tanev
Ранг: Новодошъл
Регистриран на: Нед Юли 02, 2006 10:27 pm Мнения: 152 Местоположение: Пловдив
|
И аз изгорях от ОББ... 
|
| Пон Окт 30, 2006 8:51 pm |
|
 |
|
3aek
|
че в Булбанк са дървета е ясно на всеки който си е имал нещо общо с тях, но да се твърди че лъжат, крадят и мамят е прекалено
това някакъв кредит ли е? ако е кредит - чети малките букви, то това си е правило има голяма борба за клиенти за кредити и вече банките измислят какви ли не врътки за да си изкарат лихвата по-ниска и условията по-добри, някои са доста подвеждащи но ако си отваряш очите няма проблеми да те измамят
|
| Пон Окт 30, 2006 9:29 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Булбанк си спомням, че като я купиха италианците и смениха нещо технологията на работа на самата банка и стана много зле. Аз също им бях клиент и се махнах. А това, че те лъжат и крадат е голям смях - ако на това в БГ му викаш така, защото те мързи да четеш дето викат другите малките букви - нямаш си идея какво е тук ако процедираш по същия начин - за всичко дето купуваш, особено ако е някакъв сървис - ще му викаш пладнешки обир. Ако четеш малките букви си ОК навсякъде  .
|
| Пон Окт 30, 2006 9:43 pm |
|
 |
|
zaphod
|
аз булбанк не съм ги пробвал, но обб са абсолютно тромави. по насоящем ползвам първа инвестиционна - понякога успявам да мина за по-малко от минута.
|
| Пон Окт 30, 2006 9:45 pm |
|
 |
|
Dimitar
Регистриран на: Пет Ное 12, 2004 3:38 pm Мнения: 9103 Местоположение: Chicago, IL
|
Щастливец - аз се радвам ако мина тук за поне 30 мин. - когато ми се налага да ходя в банката де, защото и в БГ и тук гледам да минавам само с интернет банкирането. А тук за разлика от БГ на гишетата работи най-голямата измет - сигурно и чистачите имат повече мозък от тях  . Спомням си за да открием сметка на жена ми ходехме 3 дена подред защото все и бъркаха някакви данни дето ги преписват на всичкото отгоре от шофьорската книжка. Като стане въпрос да ходя в банка и ми настръхват косите, щото знам че няма начин да няма главоболия после и ще си загубя поне 2 часа  .
|
| Пон Окт 30, 2006 9:52 pm |
|
 |
|
Stanislav
Ранг: Популярен
Регистриран на: Пон Окт 17, 2005 4:44 pm Мнения: 342 Местоположение: Стара Загора
|
Ами пощенска банка...Баси тея как працакаха бащата с една Euroline кредитна карта...Отива той в банката и пита колко ще е лихвата на 500 лева...отговор около 2%(не помня точно).След около седмица-две пристига писмо в което пише-Сума изтеглена от картата -5хх лева.Лихва около 19 % и дължима сума 800 и нещо си лева  .Познай те баща ми какво ги направи като отиде при тях и как изгаси цигарата на русото маце(ма пък беше хубавичка  )върху картата  .Единствено от Транскарт бяха коректни като изключа една трицифрена сума изтеглена от бензиностанция в Ахелой в 3 сутринта на връх нова година...като по това време всички бяхме на/под масата...
_________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
|
| Пон Окт 30, 2006 10:10 pm |
|
 |
|
the_real_maniac
Ранг: Почетен член
Регистриран на: Пет Авг 19, 2005 11:38 am Мнения: 978 Местоположение: Europe -> BG
|
ОТ Euroline карти се бляга - мног познати бяха яко изгорени 
|
| Пон Окт 30, 2006 10:17 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Станиславчо много филми гледаш пак  .
|
| Пон Окт 30, 2006 10:29 pm |
|
 |
|
3aek
|
ами той умника питал колко е лихвата, и те са му казали колко е и бас държа сигурно си е толкова колкото са му казали
не е питал колко е пари ще трябва да върне ако вземе 500 лв
обикновенно освен лихва има и такса за обслужване, за одобрение, за внасяне на вноските на каса и прочее (описани в тарифата на банката която може да прочетеш в итернет или ако я поискаш в банката)
колкото е по-малък кредита толкова по-тежки са тези разходи по обслужването му, затова се чудя как хора вземат кредит 200 лв да купят нещо от магазина, че то накрая може и над 50% да му излезе всичко по обслужването на такъв кредит, ако му вземат по 2-3 лв за касова операция 30-40 лв ще му струва само да му вземат вноските, не говорим за лихви и други
|
| Пон Окт 30, 2006 10:41 pm |
|
 |
|
Dimitar
|
Неможе лихва по кредит да бъде по-малка (че чак и 2-3 пъти) от лихва по депозит. Неможе някой да ти каже, че лихва по кредитна карта е 2% при рекламирани лихви по депозити от по 5 и 6% и ти да му повярваш. Или си много залюхан или Светославчо пак ни хлъзга по наклонената плоскост. И 18-19% са си съвсем нормална лихва за кредитна карта - така, че няма какво да се прави на луд  .
|
| Пон Окт 30, 2006 10:48 pm |
|
 |
|
plameniv
|
 Mda
Не само са тромави ами са им много гадни лихвените проценти на валутата особенно на доларите , имат изключително антиклиентска политика на лихвите .
Аз в момента в който ги купиха се махнах от там и отидох в прокредит.
Иначе имат хубави неща като ебанкиране и кредитни карти който важат в чужбина пробвал съм ги , даже и в нета си плащах с тях става, но за съжаление само толкова
Дори от ОББ ако теглиш от картата си от гише когато е повече те съдират с 0.1 % което е много повече ако ги дръпнеш от банкомата им за няколко дни като на теглене от банкомат имаш 0.1 лв, голяма тъпотия на 1000 лв ти взимат лев а иначе това са 3 тегления което е 0.3 лв
|
| Вто Окт 31, 2006 2:08 am |
|
 |
|
plameniv
|
 Мда
По скоро са му ги сметнали на база годишна лихва , по принцип краткосрочните заеми са много тежки какво като е транскарт , то именно при тях се разчита че клиента ще прескочи месеца да ги върне и да го одерат жив, иначе ако ги върнеш преди срока губят лихвата и остават само таксите по теглене 
|
| Вто Окт 31, 2006 2:12 am |
|
|