Отговори на тема  [ 40 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Не ставаите клиенти на Булбанк 
Автор Съобщение
Ранг: Популярен

Мнение Не ставаите клиенти на Булбанк
там лъжат, крадат и мамят.

Пон Окт 30, 2006 8:33 pm
Профил
Ранг: Форумен бог
Аватар

Мнение 
хехехе я разкажи повече

Пон Окт 30, 2006 8:42 pm
Профил
Ранг: Новодошъл

Мнение 
и в ОББ също, къде ли не лъжат?аз от обб пък отидох на булбанк ама и от там се манах)

Пон Окт 30, 2006 8:43 pm
Профил ICQ

Мнение 
И аз изгорях от ОББ... :evil:

Пон Окт 30, 2006 8:51 pm
Профил
Аватар

Мнение 
че в Булбанк са дървета е ясно на всеки който си е имал нещо общо с тях, но да се твърди че лъжат, крадят и мамят е прекалено
това някакъв кредит ли е? ако е кредит - чети малките букви, то това си е правило има голяма борба за клиенти за кредити и вече банките измислят какви ли не врътки за да си изкарат лихвата по-ниска и условията по-добри, някои са доста подвеждащи но ако си отваряш очите няма проблеми да те измамят

Пон Окт 30, 2006 9:29 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Булбанк си спомням, че като я купиха италианците и смениха нещо технологията на работа на самата банка и стана много зле. Аз също им бях клиент и се махнах. А това, че те лъжат и крадат е голям смях - ако на това в БГ му викаш така, защото те мързи да четеш дето викат другите малките букви - нямаш си идея какво е тук ако процедираш по същия начин - за всичко дето купуваш, особено ако е някакъв сървис - ще му викаш пладнешки обир. Ако четеш малките букви си ОК навсякъде 8) .

Пон Окт 30, 2006 9:43 pm
Профил
Аватар

Мнение 
аз булбанк не съм ги пробвал, но обб са абсолютно тромави. по насоящем ползвам първа инвестиционна - понякога успявам да мина за по-малко от минута.

Пон Окт 30, 2006 9:45 pm
Профил
Аватар

Мнение 
zaphod написа:
понякога успявам да мина за по-малко от минута.

Щастливец - аз се радвам ако мина тук за поне 30 мин. - когато ми се налага да ходя в банката де, защото и в БГ и тук гледам да минавам само с интернет банкирането. А тук за разлика от БГ на гишетата работи най-голямата измет - сигурно и чистачите имат повече мозък от тях :) . Спомням си за да открием сметка на жена ми ходехме 3 дена подред защото все и бъркаха някакви данни дето ги преписват на всичкото отгоре от шофьорската книжка. Като стане въпрос да ходя в банка и ми настръхват косите, щото знам че няма начин да няма главоболия после и ще си загубя поне 2 часа 8) .

Пон Окт 30, 2006 9:52 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Ами пощенска банка...Баси тея как працакаха бащата с една Euroline кредитна карта...Отива той в банката и пита колко ще е лихвата на 500 лева...отговор около 2%(не помня точно).След около седмица-две пристига писмо в което пише-Сума изтеглена от картата -5хх лева.Лихва около 19 % и дължима сума 800 и нещо си лева :evil: .Познай те баща ми какво ги направи като отиде при тях и как изгаси цигарата на русото маце(ма пък беше хубавичка :oops: )върху картата :twisted: .Единствено от Транскарт бяха коректни като изключа една трицифрена сума изтеглена от бензиностанция в Ахелой в 3 сутринта на връх нова година...като по това време всички бяхме на/под масата...

Пон Окт 30, 2006 10:10 pm
Профил ICQ
Ранг: Почетен член
Ранг: Почетен член
Аватар

Мнение 
ОТ Euroline карти се бляга - мног познати бяха яко изгорени :-)

Пон Окт 30, 2006 10:17 pm
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Stanislav написа:
...

Станиславчо много филми гледаш пак 8) .

Пон Окт 30, 2006 10:29 pm
Профил
Аватар

Мнение 
ами той умника питал колко е лихвата, и те са му казали колко е и бас държа сигурно си е толкова колкото са му казали
не е питал колко е пари ще трябва да върне ако вземе 500 лв
обикновенно освен лихва има и такса за обслужване, за одобрение, за внасяне на вноските на каса и прочее (описани в тарифата на банката която може да прочетеш в итернет или ако я поискаш в банката)
колкото е по-малък кредита толкова по-тежки са тези разходи по обслужването му, затова се чудя как хора вземат кредит 200 лв да купят нещо от магазина, че то накрая може и над 50% да му излезе всичко по обслужването на такъв кредит, ако му вземат по 2-3 лв за касова операция 30-40 лв ще му струва само да му вземат вноските, не говорим за лихви и други

Пон Окт 30, 2006 10:41 pm
Профил
Аватар

Мнение 
Неможе лихва по кредит да бъде по-малка (че чак и 2-3 пъти) от лихва по депозит. Неможе някой да ти каже, че лихва по кредитна карта е 2% при рекламирани лихви по депозити от по 5 и 6% и ти да му повярваш. Или си много залюхан или Светославчо пак ни хлъзга по наклонената плоскост. И 18-19% са си съвсем нормална лихва за кредитна карта - така, че няма какво да се прави на луд 8) .

Пон Окт 30, 2006 10:48 pm
Профил

Мнение Mda
zaphod написа:
аз булбанк не съм ги пробвал, но обб са абсолютно тромави. по насоящем ползвам първа инвестиционна - понякога успявам да мина за по-малко от минута.

Не само са тромави ами са им много гадни лихвените проценти на валутата особенно на доларите , имат изключително антиклиентска политика на лихвите .
Аз в момента в който ги купиха се махнах от там и отидох в прокредит.
Иначе имат хубави неща като ебанкиране и кредитни карти който важат в чужбина пробвал съм ги , даже и в нета си плащах с тях става, но за съжаление само толкова :D
Дори от ОББ ако теглиш от картата си от гише когато е повече те съдират с 0.1 % което е много повече ако ги дръпнеш от банкомата им за няколко дни като на теглене от банкомат имаш 0.1 лв, голяма тъпотия на 1000 лв ти взимат лев а иначе това са 3 тегления което е 0.3 лв

Вто Окт 31, 2006 2:08 am
Профил

Мнение Мда
3aek написа:
ами той умника питал колко е лихвата, и те са му казали колко е и бас държа сигурно си е толкова колкото са му казали
не е питал колко е пари ще трябва да върне ако вземе 500 лв
обикновенно освен лихва има и такса за обслужване, за одобрение, за внасяне на вноските на каса и прочее (описани в тарифата на банката която може да прочетеш в итернет или ако я поискаш в банката)
колкото е по-малък кредита толкова по-тежки са тези разходи по обслужването му, затова се чудя как хора вземат кредит 200 лв да купят нещо от магазина, че то накрая може и над 50% да му излезе всичко по обслужването на такъв кредит, ако му вземат по 2-3 лв за касова операция 30-40 лв ще му струва само да му вземат вноските, не говорим за лихви и други

По скоро са му ги сметнали на база годишна лихва , по принцип краткосрочните заеми са много тежки какво като е транскарт , то именно при тях се разчита че клиента ще прескочи месеца да ги върне и да го одерат жив, иначе ако ги върнеш преди срока губят лихвата и остават само таксите по теглене :D :lol:

Вто Окт 31, 2006 2:12 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 40 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща